Hamile olan arkadaşlar lutfen yardım istiorum

Kan tahlil sonucum prolaktin 102 hcg 1.20 olup hamile olan varmı değeri artan benim 6 gün kala kan verdim adetime progesteron 12 çıkmış
prolaktin sut hormonu canim hamileliktede yukseliyo ama hamile olmayanlarda yukselince gebelige engel oluyo.adetin gecimce kan testini yenile

prolaktin sut hormonu canim hamileliktede yukseliyo ama hamile olmayanlarda yukselince gebelige engel oluyo.adetin gecimce kan testini yenile
Yani anlamadım normalde prolaktin yüksek ama en yüksek smidye kadar 54 oldu ve doktor geçici yükseklik demişti adet 10 olucam daha ama gögüslerim çok aciyinca dayanamadım kan tahlili yaptırdım bir ümit varmı sizce

Daha testi erken yapmışsınız olabilir de aslında. Prolaktin çok yüksek çıkmış. Size ilaç vermedi mi doktorunuz?

Çünkü 9 senedir bekliorum Bebeğimi varmı yokmu die dusunmek
Cnm Rabbim tüm isteyenlere de bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah. 7 . Ay bitti olmuyor diye üzülüyorum . Sen 9 senedir bekliyorsun Rabbim başta sana ve senin gibi uzun zamandır bekleyenlere daha sonra bizlere sabır versin . İnşallah kan testin pozitif çıkar ve bize haber verirsin cnm :dua:

Cnm Rabbim tüm isteyenlere de bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah. 7 . Ay bitti olmuyor diye üzülüyorum . Sen 9 senedir bekliyorsun Rabbim başta sana ve senin gibi uzun zamandır bekleyenlere daha sonra bizlere sabır versin . İnşallah kan testin pozitif çıkar ve bize haber verirsin cnm :dua:
Canim bende pko var tedavi görürüm yıllardır bu ay gitmek istemedim artık hayıt suyu arı sütü propolis polen iciorum bir faydası olur vesile olur die inan denemedim şey kalmadı

Canim bende pko var tedavi görürüm yıllardır bu ay gitmek istemedim artık hayıt suyu arı sütü propolis polen iciorum bir faydası olur vesile olur die inan denemedim şey kalmadı
Benimde durumum şuan karmakarışık. En son 11 aralıkta Regl oldum. Geçen hafta doktora gittim muayene etti bişey yok kist vb rahim de kalınlaşma var dedi kan testi negatif çıkmıştı. Tarlusal verdi . Ya çok yeni hamilesin yada adet olacaksın dedi . İlaç dün bitti ben Regl olmadım doktor bir hafta daha bekle olmazsan gel dedi . Geçen hafta bel karın kasık ağrılarım çok fazlaydı gece uykudan uyandığım bile oldu yani o kadar çok.bu hafta ne olduysa birden azaldı . Ne yapıcam bilmiyorum böyle beklemek te zor belirsizlik yani çok zor .

Benimde durumum şuan karmakarışık. En son 11 aralıkta Regl oldum. Geçen hafta doktora gittim muayene etti bişey yok kist vb rahim de kalınlaşma var dedi kan testi negatif çıkmıştı. Tarlusal verdi . Ya çok yeni hamilesin yada adet olacaksın dedi . İlaç dün bitti ben Regl olmadım doktor bir hafta daha bekle olmazsan gel dedi . Geçen hafta bel karın kasık ağrılarım çok fazlaydı gece uykudan uyandığım bile oldu yani o kadar çok.bu hafta ne olduysa birden azaldı . Ne yapıcam bilmiyorum böyle beklemek te zor belirsizlik yani çok zor .
Ama keşke doktor adet söktürücü vermesyedi bebek varsa bir zararı varmı acaba sorsaydin keşke kan versen bi

Benimde bir 17 18 gündür kasık ağrım adet olucam gibi ve gogus um çatlicak zaten belim ağrıo sırt üstü yatıyorum ama benim gogus um açır adet bir hafta kala ayin 10 da olmam lazım iste

Benimde bir 17 18 gündür kasık ağrım adet olucam gibi ve gogus um çatlicak zaten belim ağrıo sırt üstü yatıyorum ama benim gogus um açık adet bir hafta kala ayin 10 da olmam lazım iste
Cnm inşallah hamilesindir . Göğüs ağrısı da hamilelik belirtileri diye biliyorum senin bu kadar uzun sürdüyse inşallah hamileliktir inşallah

İnsan da böyle arada kalınca daha zor beklemek varmı bişey yokmu die inşallah tüm istiyom herkez bu ay hamis kalir
Evet cnm daha zor . Bi sefer daha adet söktürücü kıllanmıştım ama kullanırken Regl olmuştum nerdeyse diğer bat tarihim geldi . Ama yok hala hamile değilsem de artık gelsin Regl olayım bari karnım çok şiş :(

Evet cnm daha zor . Bi sefer daha adet söktürücü kıllanmıştım ama kullanırken Regl olmuştum nerdeyse diğer bat tarihim geldi . Ama yok hala hamile değilsem de artık gelsin Regl olayım bari karnım çok şiş :KK43:
Ağrıları bile yetio insana bide pikolij olarak inanmak istemiyorum gusel haberlerini bekliorum senin inşallah hamissindir

Back
X