Hamile olan arkadaslar,nasil hamile kalmaniza katkida bulundunuz????

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam arkadaslar,
Allah yavrularinizi saglikli kucaginiza almayi nasip etsin???

Basliktanda anlasildigi gibi lütfen yazarmisiniz hamile kalmak icin biseyler yaptiniz mi?

Lütfen paylasdirmisiniz,her ne olursa olsun,lütfen esirgemeyin tecrübelerinizi:46::46::46:

Selam arkadaslar,

Basliktanda anlasildigi gibi lütfen yazarmisiniz hamile kalmak icin biseyler yaptiniz mi?

Lütfen paylasdirmisiniz,her ne olursa olsun,lütfen esirgemeyin tecrübelerinizi:46::46::46:

ben 5 ay bekledim şlk önce malum olanı sonrada allaha dua edeceksin. başka yapacak bişe ben bilmiyorum sahsen

İyi dileklerin için tsk ederım canımm .. Rabbıme sukurler olsun evlendıkten belli bır sure sonra hamılelık haberımı aldım .
folıc asıt kullandım ve esımle bırlıkte oldugum zamanlar pozısyona dıkkat edıyordum .. yani spermin vucudumdan cıkmaması ıcın özen gosterıyordumm .. baska bısey yapmadım

İyi dileklerin için tsk ederım canımm .. Rabbıme sukurler olsun evlendıkten belli bır sure sonra hamılelık haberımı aldım .
folıc asıt kullandım ve esımle bırlıkte oldugum zamanlar pozısyona dıkkat edıyordum .. yani spermin vucudumdan cıkmaması ıcın özen gosterıyordumm .. baska bısey yapmadım

Canim sormasi ayip olmazsa nasil posisyondu tercih edip yaptigin?

Canim sormasi ayip olmazsa nasil posisyondu tercih edip yaptigin?
bilindık seyler aslında bacad dırek pozısyonu ve cınsel bırlıktelıkten sonra ben 1 saat bacaklarımı duvara dayadım... . yanı spermın vucudumdan cıkmasına ızın vermedım yani:9: yumurtlama zmanında gusel bır cınsel ilişki hopppp hamiş kaldımmm:49:

bilindık seyler aslında bacad dırek pozısyonu ve cınsel bırlıktelıkten sonra ben 1 saat bacaklarımı duvara dayadım... . yanı spermın vucudumdan cıkmasına ızın vermedım yani:9: yumurtlama zmanında gusel bır cınsel ilişki hopppp hamiş kaldımmm:49:

bende yaptim dün ve bugün bunlari ,yani 1 saatten fazla dün diktim bacaklarimi bugünde 1 saat:31:

bakalim ovu-teste göre pazartesi gülen yüz cikti aksam.

ama herhalde gec yumurtlama oldu cünkü 22. günde pozitif gösterdi

Selam arkadaslar,

beyazcimmmmmm bizim katkilarimizda lazimm biliyosunnnnnnnnn:))))))))))))

Back
X