• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olan arkadaşlar öğrenmeden önce neler yaşadınız anlatır mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aselylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2025
3
0
1
23
Merhaba arkadaşlar hamilelik öncesinde adete günler kala neler yaşadınız acaba paylaşır mısınız?

Yardımcı olur musunuz
Ne bir mide bulantısı oldu ne baş dönmesi. Sadece göğüs halkarim koyulasti bir de dokununca açıyordu özellikle yanları sut kesigi gibi bembeyaz akintim oldu hep regl olacak gibi ağrım oldu başka da bir belirti vermedi Sadece benim için farklı olan sey şuydu ben regli olmadan 2 3 gün önce regli kokusu dediğim bir koku var ,demir kan kokusu gibi o kokuyu hiç almadım akintilarim da o kadar

Ne bir mide bulantısı oldu ne baş dönmesi. Sadece göğüs halkarim koyulasti bir de dokununca açıyordu özellikle yanları sut kesigi gibi bembeyaz akintim oldu hep regl olacak gibi ağrım oldu başka da bir belirti vermedi Sadece benim için farklı olan sey şuydu ben regli olmadan 2 3 gün önce regli kokusu dediğim bir koku var ,demir kan kokusu gibi o kokuyu hiç almadım akintilarim da o kadar
Bu süt kesiği gibi akinti nasıl tarif eder misin

Kasık ağrısı tek taraflı sizce belirti mi

Back
X