- 4 Mart 2020
- 59
- 34
- 3
- Konu Sahibi double-espresso
-
Ne güzel, şanslısınız.Gebelik hormonları bende farklı işledi sanırımnormal ruh halim neyse hamileykende öyleydim. O yüzden regl, hamilelik gibi dönemlerde duygusal patlamalar yaşayanları çok anlayamıyorum
Genel olarak her konuda destek oluyor, yardım ediyor. Ama hatasını kabul edip, alttan almak ve özür dilemek egosuna zor geliyor. Sadece biraz daha anlayış bekliyorum, direkt iletişimi kesiyor.regl zamani cildiranlardanim ben de,
esim sagolsun cekiyor valla.
Ama hamilelik uzun bir surec, karsi tarafda da sabir kalmayabilir.
Siz kendinizin bilincindeyseniz sakinken esinizle bol bol konusun, beklentilerinizi soyleyin,
anlayisi ve destegi icin de tesekkur edin ki azicik onun da gonlu oksansin.
Genel olarak her konuda destek oluyor, yardım ediyor. Ama hatasını kabul edip, alttan almak ve özür dilemek egosuna zor geliyor. Sadece biraz daha anlayış bekliyorum, direkt iletişimi kesiyor.
Aslında sessiz kalmam ama bebek etkilenmesin diye sakin olmaya kavga etmemeye çalışıyorum da kırılmaya engel olamıyorum. Üzmekten çekinmiyor maalesefbence ikiniz de sakinken bunu guzel guzel konusmalisiniz.
O size ne hissettigini anlatmali, siz ondan beklentilerinizi soylemelisiniz.
Bu konu boyle sinirliyken cozulecek bir konu degil, zira gercekten bilemeyebilirsiniz sizi hamilelik hormonlari mi gazliyor yoksa gercekten normalde de bu tarz mi dusunup hissedeceksiniz,
baba adaylarinin da hamilelik surecinde ekstra stres hissedebicegini hesaba katmak gerekiyor.
Ben genelde hamilelere hic kiyamasam da, sizin de benim gibi olabileceginiz ihtimali uzerine boyle yorum yaziyorum. Zira benim icimden canavar cikiyor regl iken, hamileliklerimde de bazen tam olarak ayni gergin halde oldugum cok olmustur.
En başından beri getirmedim, getirmiyorum da. Beni pamuklara sar da demiyorum. Hassasım alınganım bu ara sözlerine ses tonuna dikkat et diye çok kez uyarmama rağmen umursamaması ve kırılınca da uzaklaşmasına çok üzülüyorum. Ya ben kendimi ifade edemedim ya da siz yanlış anlamışsınız. Kaprisli değil hassasım sadeceAdamın da burnundan getirmeyin bence.
Çünkü acımasızHamile kalmadım bilmiyorum o hormonları ama reglken 58 kilo olan ben oturup bir güzel ben çok şişkoyum diye hüngür hüngür ağlamıştım eşimde bu ne yapıyor diyordu baya üzülmüştü korkmuştu eğer onun gibi bir şeyse neden ağladığınız halde eşiniz teselli etmiyor acaba
Bende şöyle değiştim böyle değiştik diye anlatanlara böyle anlamsızca bakıp ne kaçırıyorum acaba diyorum 3 kızimin gebeliğinde de karnımın büyümesi hariç bir değişiklik olmadı bendeGebelik hormonları bende farklı işledi sanırımnormal ruh halim neyse hamileykende öyleydim. O yüzden regl, hamilelik gibi dönemlerde duygusal patlamalar yaşayanları çok anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?