Hamile olan sevgili arkadaşlarım bakabilir misiniz?...

Diykon2142

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
1.174
1.775
53
36
Arkadaşlar, adetim 3 gün gecikti. Ama sürekli karnımda sanki adet olacak mısım gibi bir ağrı var. Ama bir türlü lekem gelmiyor. 26 eylülde yumurtam çatladı ve eşimle bugünleri degerlendirmistik. Benim döngüm normalde hiç şaşmazdı. Bugün olacağım derdim ve olurdum. Ne zaman bebis düşünmeye başladık günlerim biraz şaştı Ama ilk defa bu ay 3 gün geciktim. Sizlere sorum şu hamile olduğunuz ay aynı adet olacakmış gibi ağrılarınız olmuş muydu bu arada 2 tane kaset test yaptım negatif çıktı. Lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Ben de adet olacakmış gibi değil de başka belirtilerim oldu, belki kafaya taktığınız için olmuyor olabilirsiniz ilişkiden 15 gün sonra test yaparsanız çıkar hamilelik varsa eğer

Ben de adet olacakmış gibi değil de başka belirtilerim oldu, belki kafaya taktığınız için olmuyor olabilirsiniz ilişkiden 15 gün sonra test yaparsanız çıkar hamilelik varsa eğer
Aslında başka belirtiler de oldu. Örneğin son 10 gündür geç bir gaz problemim var. Yemek yerken falan aniden bir bulantı geliyor. Benim adet ağrılarım böyle ara ara gelip kesilmez. Başladığı zaman devam eder. Su an hiçbir ilac almadığım halde ağrılarım kesiliyor. Ve ara Kanamalarm olurdu rahimdeki polipden dolayı ama bu ay tek damla bile leke görmedim. En son ilişkiden 15 gün geçmiş tam bugün. Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapacağım. İnşallah hayırlısı olur. Dediğiniz gibi psikolojik de olabilir belirtilerim. Off anne olmak kadın olmak cok zorrr.

Aslında başka belirtiler de oldu. Örneğin son 10 gündür geç bir gaz problemim var. Yemek yerken falan aniden bir bulantı geliyor. Benim adet ağrılarım böyle ara ara gelip kesilmez. Başladığı zaman devam eder. Su an hiçbir ilac almadığım halde ağrılarım kesiliyor. Ve ara Kanamalarm olurdu rahimdeki polipden dolayı ama bu ay tek damla bile leke görmedim. En son ilişkiden 15 gün geçmiş tam bugün. Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapacağım. İnşallah hayırlısı olur. Dediğiniz gibi psikolojik de olabilir belirtilerim. Off anne olmak kadın olmak cok zorrr.
O zaman ihtimal var hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼

yalnız yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunuz yumurtlama 24ü ise bugün adet gününüz adetiniz gecikmemiş😉

Screenshot_20221010-222936_My Calendar.webp

yalnız yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunuz yumurtlama 24ü ise bugün adet gününüz adetiniz gecikmemiş😉
Sizin dediğiniz gibi de de 24 e 14 ekle 38 yapiyor. Eylül ayı da 30 çekiyor. Demekki 8 ekimde adet olmam gerekiyordu. 8 9 10 Ekim 3 gün gecikti diye sayıyorum yanlış mı yapıyorum

Back
X