Gebeliğe Hazırlık Hamile olanilirmiyim yardimci olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smyragunes

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
64
8
16
Hanimlar merhabalar 2 bucuk aydir gebelik bekliyorum dun gece peceteye cok hafif bir kan geldi ama bugün hala sökülmedim akintim cok az oluyor kahve renginden acik renk sizce hamilemiyim degilmiyim yardimci olursaniz cok sevinirim

Merak ediyorum ama bir yandan korkuyorum olmasini cok istiyorum
Ozur dilerim ama bu korkuyu anlamıyorum. Testi yapacaksınız, öğrenmenin baska yolu yok. Olumsuz sonuç görmek zor evet ama test yapmayıp ne yapacaksınız?

Hamilelik oyle bir sey ki ne kadar çabalarsanız çabalayın, bebek ne zaman gelecekse o zaman gelecek. Her sey yolunda olsa, yumurtlama günü iliski olsa, bebek olmayacaksa yine olmayacak.

Bunun farkinda olup tam teslimiyet gerekiyor.

Ozur dilerim ama bu korkuyu anlamıyorum. Testi yapacaksınız, öğrenmenin baska yolu yok. Olumsuz sonuç görmek zor evet ama test yapmayıp ne yapacaksınız?

Hamilelik oyle bir sey ki ne kadar çabalarsanız çabalayın, bebek ne zaman gelecekse o zaman gelecek. Her sey yolunda olsa, yumurtlama günü iliski olsa, bebek olmayacaksa yine olmayacak.

Bunun farkinda olup tam teslimiyet gerekiyor.
Tabiki dogru diyosunuz haklisiniz

Ümitsizlige kapilmak istemiyorum onun icin bekliyorum
Zaten korunmayi yeni birakmissiniz vücudunuz anca alisiyor.. Her yeni ay yeni umut demek böyle iciniz icinizi yiyecegine kaset test yapin insallah pozitif görürsünüz hatta bizede haber verin🌸 bende dün rahim filmi cektirdim baya sancili skntili gecti 3 gün daha geçsin iyileseyim bebek icin devam edecem doktor hamile kalma olasiligin suan cok yüksek dedi

Zaten korunmayi yeni birakmissiniz vücudunuz anca alisiyor.. Her yeni ay yeni umut demek böyle iciniz icinizi yiyecegine kaset test yapin insallah pozitif görürsünüz hatta bizede haber verin🌸 bende dün rahim filmi cektirdim baya sancili skntili gecti 3 gün daha geçsin iyileseyim bebek icin devam edecem doktor hamile kalma olasiligin suan cok yüksek dedi
Umarim gonlunuzce olur hersey ☺️

Back
X