hamile olanlar bakabilirlermi

zeynep3446

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
280
93
13
35
kızlar benim adetimin bitişinden sonra 14. günden itibaren bir kaç gün süren lekelenmem oluyo. bu günlerde ilişkiden sonra muhakkak kan lekesi görüyorum. sonrasında kahve rengi leke şeklinde devam ediyor. hamilede kalmak istiyorum ama bu yaşadıklarımdan dolayı umudum kalmıyor hiç. aynı şeyleri adetim başlamadan önce bir kaçgün daha yaşıyorum öyle adet görüyorum. lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız?

Cnım hamile değilim ama 2 aydır bahsettiğin şey bende de sadece adet bitiminden başlayıp bikaç gün sürüyor bahsettiğin şekilde.. Nedeni için doktora gittim, yumurtlama günün değiştiği için olabilir demişti. Gerçekten de değişiyor hiç birbirini tutmuyor..

Cnım hamile değilim ama 2 aydır bahsettiğin şey bende de sadece adet bitiminden başlayıp bikaç gün sürüyor bahsettiğin şekilde.. Nedeni için doktora gittim, yumurtlama günün değiştiği için olabilir demişti. Gerçekten de değişiyor hiç birbirini tutmuyor..
canım Benim hep ay ortasında oluyo ama. acaba yumurtammı çatlıyor bir anlam veremedim. özellikle ilişkiden sonraki kanamamla başlıyor

yok canım gitmedim. ben çocuk için tedaviye başlıcam 2 agustosta randevum var. ozaman söylemeyi düşünüyorum
Canım internette falan bi ön bilgi edinme açısından bak istersen. Çünkü böyle beklenmedik zamanlarda olan kanamalar herhangi bi yara,kist gibi şeylerden kaynaklı olabiliyor.. İnşallah ciddi bişey değildir ve gebe kalmanı etkilemez. Hakkında hayırlısı olsun..

Canım internette falan bi ön bilgi edinme açısından bak istersen. Çünkü böyle beklenmedik zamanlarda olan kanamalar herhangi bi yara,kist gibi şeylerden kaynaklı olabiliyor.. İnşallah ciddi bişey değildir ve gebe kalmanı etkilemez. Hakkında hayırlısı olsun..
inşallah dediğin gibi bir şey yoktur. inyernetten araştırdım. bu sitenin eski yorumlarına baktım. çoğu kişi yumurta çatlama kanaması olarak yazmışlar. ve o günleri degerlendirmek lazımmış diye biliyorum.

20160724_202533-1.webp

inşallah dediğin gibi bir şey yoktur. inyernetten araştırdım. bu sitenin eski yorumlarına baktım. çoğu kişi yumurta çatlama kanaması olarak yazmışlar. ve o günleri degerlendirmek lazımmış diye biliyorum.
Sende değerlendir o zaman canım düşünüyorsan.. Çok ilginçmiş ama yaa..

Back
X