- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
- Konu Sahibi zeynep3446
-
canım Benim hep ay ortasında oluyo ama. acaba yumurtammı çatlıyor bir anlam veremedim. özellikle ilişkiden sonraki kanamamla başlıyorCnım hamile değilim ama 2 aydır bahsettiğin şey bende de sadece adet bitiminden başlayıp bikaç gün sürüyor bahsettiğin şekilde.. Nedeni için doktora gittim, yumurtlama günün değiştiği için olabilir demişti. Gerçekten de değişiyor hiç birbirini tutmuyor..
Doktora gittin mi hiç canm ne dedilrcanım Benim hep ay ortasında oluyo ama. acaba yumurtammı çatlıyor bir anlam veremedim. özellikle ilişkiden sonraki kanamamla başlıyor
yok canım gitmedim. ben çocuk için tedaviye başlıcam 2 agustosta randevum var. ozaman söylemeyi düşünüyorumDoktora gittin mi hiç canm ne dedilr
Canım internette falan bi ön bilgi edinme açısından bak istersen. Çünkü böyle beklenmedik zamanlarda olan kanamalar herhangi bi yara,kist gibi şeylerden kaynaklı olabiliyor.. İnşallah ciddi bişey değildir ve gebe kalmanı etkilemez. Hakkında hayırlısı olsun..yok canım gitmedim. ben çocuk için tedaviye başlıcam 2 agustosta randevum var. ozaman söylemeyi düşünüyorum
inşallah dediğin gibi bir şey yoktur. inyernetten araştırdım. bu sitenin eski yorumlarına baktım. çoğu kişi yumurta çatlama kanaması olarak yazmışlar. ve o günleri degerlendirmek lazımmış diye biliyorum.Canım internette falan bi ön bilgi edinme açısından bak istersen. Çünkü böyle beklenmedik zamanlarda olan kanamalar herhangi bi yara,kist gibi şeylerden kaynaklı olabiliyor.. İnşallah ciddi bişey değildir ve gebe kalmanı etkilemez. Hakkında hayırlısı olsun..
Sende değerlendir o zaman canım düşünüyorsan.. Çok ilginçmiş ama yaa..inşallah dediğin gibi bir şey yoktur. inyernetten araştırdım. bu sitenin eski yorumlarına baktım. çoğu kişi yumurta çatlama kanaması olarak yazmışlar. ve o günleri degerlendirmek lazımmış diye biliyorum.
Test bozuk canım tekrarla istersen. İdrarı üç damla damlat idrar fazla kaçınca da böyle olabiliyor.. Hcg testi mi canm bu?
canım bu çubuk ne anlamadım benKızlar bunedir böyle
üç dmla damlattım zaten hayatım..neysen bidaha yapıcam:/Test bozuk canım tekrarla istersen. İdrarı üç damla damlat idrar fazla kaçınca da böyle olabiliyor.. Hcg testi mi canm bu?
Sanirim hamilelik testi negatifKızlar bunedir böyle
Sabah ilk idrarınla yap canım. Hamilelik testi mi demek istemiştim :)üç dmla damlattım zaten hayatım..neysen bidaha yapıcam:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?