Hamile olanlar belirtilere bakabilir mi ?

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.069
5.238
723
merhabalar ,
Ben 1 yıllık evliyim eşimle çocuk istiyoruz yaklaşık 8 aydırda korunmuyoruz , bugün adet günümdü gelmedi vücudumun ısısı 3 gündür 37.0 çıkıyor yüzümden ateş çıkacak sanıyorum sanki dün ve bugün ucuz olan hamilelik testlerinden aldım yaptım ikisinde negatif ancak gündüz aralıklarla adet sancım oldu tamam bu sefer geldi dedim gittim baktım yok ağrım geçiyor 2 saat sonra aynı adet ağrısı tamam geldi diyorum bakıyorum yine yok sık idrara çıkıyorum bir de hafta sonu olduğundan ve eşimi ümitlendirmek istemediğimden hastaneye gidemedim sizler nasıl belirtiler yaşamıştınız ?

merhabalar ,
Ben 1 yıllık evliyim eşimle çocuk istiyoruz yaklaşık 8 aydırda korunmuyoruz , bugün adet günümdü gelmedi vücudumun ısısı 3 gündür 37.0 çıkıyor yüzümden ateş çıkacak sanıyorum sanki dün ve bugün ucuz olan hamilelik testlerinden aldım yaptım ikisinde negatif ancak gündüz aralıklarla adet sancım oldu tamam bu sefer geldi dedim gittim baktım yok ağrım geçiyor 2 saat sonra aynı adet ağrısı tamam geldi diyorum bakıyorum yine yok sık idrara çıkıyorum bir de hafta sonu olduğundan ve eşimi ümitlendirmek istemediğimden hastaneye gidemedim sizler nasıl belirtiler yaşamıştınız ?
Bende bel ağrısı çok olmuştu. Bide adet zamanı sarı akıntı geliyodu cnm.

Adet zamanı adet olacakmışım gibi kasık ağrısı vardı hafif bel ağrısıda eklendi.. adet günü test yaptım çift çizgi çıktı .. umarım hayırlı sonuçlar alırsınız

Adet zamanı adet olacakmışım gibi kasık ağrısı vardı hafif bel ağrısıda eklendi.. adet günü test yaptım çift çizgi çıktı .. umarım hayırlı sonuçlar alırsınız
İnşallah . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de adet günüm bugün adet sancım var ama gelmedi bende umutlandım işte ama idrar da negatif çıkınca acaba belli olmaz mı daha diye şüphelendim

Ben adetimde de bel agrisi cekerdim. Hamileyken cok daha fazla yasadim bunu. Bel agrin var diye hamile oldugun yok diye olmadigin anlamina gelmez. Geciktiyse kan testi verebilirsin
Evet gecikti ama işte 1 gün gecikti hafta sonu olduğundan pazartesiyi beklicem vücut ısım çok arttı ondan şüphelendim bende inşallah hamileyimdir

Ya benim de belirgin kasik agrilarim var hatta bacagimi hareket ettirdigimde kasigimda bi kasilma oluyor...
Bir de sari akintim geldi ama adet oncesi diye de olmus olabilir

Back
X