hamile olanlar suphesi olanlar lutfen yardim edin

hamilemiyimmm

• hayirr

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Yazkis

Evlat kokusu cennet kokusudur..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
1.244
437
158
32
kizlar meraba . size bi sorum olacak . ben 24 temmuzda adet oldum 30 gunde bi oluyorum gunum 2 3gun gecti test yapmiyorum cikmaz diye korkuyorum 22 agustosta olmam lazimdi fakat olmadim22agustosa kadar belim sirtim agryodu goguslerime degemiyordum ara ara da kasiklarim agriyodu 23agustosta butun belirtilerim gitti sizce hamile olabilirmiyim belirtisi kaybolupta hamile olanlar lutfen yazabilirmi

Cnm öncelikle yanlış yere topic açtın sanırım, bu sebeple burda aradığın cevabı bulamayabilirsin. sorularına benzer sorular ve cevapları gebelik>hamilelik belirtileri başlığında bulabilirsin.
ben kendi adıma cevap vereyim, benm karnım çok ağrıodu ve bu baya sürdü, ilk 3 ay ağrıdı diyebilirim nerdeyse. yani belirti kaybolmadı. testi yapmaktan korkma, böyle kendini yiyeceğine testi yap kurtul, stres yaptıkça hastalanma tarihin gecikecek ve daha çok stres olacaksın. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin..

Test yaptın mı ? Yapmadıysan korkma,Sağlık ocağına git bence, hakkında hayırlısı olsun.

canım hiç belirtiye ya da belirtinin gelip gitmesine bakma.Herkeste aynı olacak diye bişey yok,kimi hiç bişey hissetmez,kiminin ağrısı ya da mide bulantısı olur kısa sürer,kiminin ki doğuma kadar bile devam edebilir.Emin olmak için bi test yap bence,hayırlısı artık..

Kizlar cok tesekkur ederim cevaplarinìz icin belirtilere inanmiyorum artik bu ayda adet oldum malesef kismet degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…