İyi geceler tatlı bayanlar.. Ben 4haftalik hamileyim.. Bugun doktora gittim tahlil VS yapildı, guatır cıktı. Genel cerahiden de muane oldum bana mmglık ilac verdiler.. Daha sonra tekrar kadın dogum doktoruna gittim hocam diger doktor bu ilacı verdi tamam dedi . Bana tekrardan düsük önleyici bir ilac verdi bunu kullan dedi. Eve geldiğimde iç camasrimda pembemsi bir kanama oldu tekrar acile gittik. Burada birsey yapamayız araştırmaya gidin dedi aksam saati oluyor neyse gittik, oradaki ebe sanırsam ben sana bisey yapamam daha cocuk içine yerlesmemis olabilir tüplerden rahme inmemis olabilir ilacı kullanma dedi.. Benim anlamadığım muayene etmedi birsey yapmadı o ilacı kullanma dedi.. Bugunki doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Benim kafam karıstı hangisinin dediğini yapayım.. İlk gebeliğim bide unutmadan bu kanama neden olmustur cok korkuyorum bebeğimi senelerdir bekliyorum
Not:smear yaptırdıgımda doktor rahimden biyopsi yapmıştı acaba doktor bunu bilgisayından görüp ondan ı vermiştir..