Hamile olanlar yada basına böyle birsey gelenler yazarsa sevinirim

Kızlar cok tesekkürler yorumlarınız için dediğin gibi bastan savdı 5 haftalık hamileyim betahc ilk yaptırdıgımda 238di 2 gün sonra yani dün 800lerde doktor 10 gün sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi ama dünden beri afedersiniz vajinamı siliyorum acık pembe si kan cok korkuyorum

Embriyo tüplerde iken hamileliği öğrenemezsiniz çünkü beta hcg bebek rahme yerleştikten sonra yükselmeye başlar. Eğer tüplerde olsaydı beta hcg 0'a yakın olurdu. Tüplerde olup beta hcg yükselmesine de dış gebelik deniliyor zaten. Ama sanırım sizin değerleriniz normal bir şekilde 2 günde en az %60 olacak şekilde artmış,dolayısıyla sizde dış gebelik söz konusu değil. Ebe sizi yarım yamalak dinleyip başından atmış.
Sorma canim dinlemedi bile nst de bir bayan dogum için gelmiş bir bayan yatan hastalara da bakıyomus onların hemşireleride geldi sorular sorup duruyor bana gelince bunu içme düsük için verilen ilacı sende daha bebek yoktur rahme inmemistir diyo 2 gün önce betahc 238 dün baktırdım 880 nasıl oldu anlamadım

Sorma canim dinlemedi bile nst de bir bayan dogum için gelmiş bir bayan yatan hastalara da bakıyomus onların hemşireleride geldi sorular sorup duruyor bana gelince bunu içme düsük için verilen ilacı sende daha bebek yoktur rahme inmemistir diyo 2 gün önce betahc 238 dün baktırdım 880 nasıl oldu anlamadım
Güzel artmış bence.
Tabi kendi doktorunuza da sormanız gerekiyor,bir problem olsaydı beta hcg'de belirtisi olurdu diye düşünüyorum. Bilip bilmeden,muayene edip görmeden saçmalamış işte. Sen doktorunun sözünden çıkma ilacını mutlaka al,ebenin lafına bakma. Onun yüzünden bebeğin düşerse kendini suçlarsın.

Güzel artmış bence.
Tabi kendi doktorunuza da sormanız gerekiyor,bir problem olsaydı beta hcg'de belirtisi olurdu diye düşünüyorum. Bilip bilmeden,muayene edip görmeden saçmalamış işte. Sen doktorunun sözünden çıkma ilacını mutlaka al,ebenin lafına bakma. Onun yüzünden bebeğin düşerse kendini suçlarsın.
Malesef kaybettim canim 😭😭

İyi geceler tatlı bayanlar.. Ben 4haftalik hamileyim.. Bugun doktora gittim tahlil VS yapildı, guatır cıktı. Genel cerahiden de muane oldum bana mmglık ilac verdiler.. Daha sonra tekrar kadın dogum doktoruna gittim hocam diger doktor bu ilacı verdi tamam dedi . Bana tekrardan düsük önleyici bir ilac verdi bunu kullan dedi. Eve geldiğimde iç camasrimda pembemsi bir kanama oldu tekrar acile gittik. Burada birsey yapamayız araştırmaya gidin dedi aksam saati oluyor neyse gittik, oradaki ebe sanırsam ben sana bisey yapamam daha cocuk içine yerlesmemis olabilir tüplerden rahme inmemis olabilir ilacı kullanma dedi.. Benim anlamadığım muayene etmedi birsey yapmadı o ilacı kullanma dedi.. Bugunki doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Benim kafam karıstı hangisinin dediğini yapayım.. İlk gebeliğim bide unutmadan bu kanama neden olmustur cok korkuyorum bebeğimi senelerdir bekliyorum

Not:smear yaptırdıgımda doktor rahimden biyopsi yapmıştı acaba doktor bunu bilgisayından görüp ondan ı vermiştir..
Merhaba üzerinden baya zaman gecmiş yazınızı gördüm bende aynı şekilde 4hafta 6 günlügüm bugun kese görmeye gittik gördükte..eve geldim bir kaç saat sonra acık renk kırmızı kan geldi.3 kere wcye gittim peceteye geldi 3.ünde de ilk geldiginde kanama direk Dr u aradım zaten 3gün boyunca proluton Depot verdi progestan fitil kullanıyorum zaten..sizde sürec nasıl gelişti merak ettim...aaaen son yazıda gördüm cok üzüldüm su an 😔

Merhaba üzerinden baya zaman gecmiş yazınızı gördüm bende aynı şekilde 4hafta 6 günlügüm bugun kese görmeye gittik gördükte..eve geldim bir kaç saat sonra acık renk kırmızı kan geldi.3 kere wcye gittim peceteye geldi 3.ünde de ilk geldiginde kanama direk Dr u aradım zaten 3gün boyunca proluton Depot verdi progestan fitil kullanıyorum zaten..sizde sürec nasıl gelişti merak ettim...aaaen son yazıda gördüm cok üzüldüm su an 😔
Tesekkür ederim canım malesef olmadı.. Rabbim saglıcakla kavustursun bebegini sana 💕💕💕

Back
X