Bebek meselesi o kadaaaaaaaar nasip meselesi ki. Tamamen akışına bırakılacak bsey olduğunu tabi ki söylemiyorum. 4 sene önce ilk denememizden 9 ay sonra oldu. Tabi bu 9 ayda okumadığım makale, denemediği şey kalmadı. Ovulasyon testleri yapıp ona göre değerlendirdik günleri. O gebeliğim Kimyasal gebelik oldu. Kimyasal gebelikten sonra tammmm 2.5 sene olmadı.2.5 sene sonra hiç beklemediğimiz anda oldu ama bebeğimin kalbi durdu düşük yaptım. 3 ay sonra mucizevi bir şekilde tekrar oldu. Bu da dış gebelik oldu. Benim Prolaktin yüksekti , bi de biraz pcos var demişti doktorum. Diğer değerlerim iyiydi. Eşim sperm verdi. Sperm sayısı düşük çıktı ve baş anomalisi vardı. Bu yüzden eşim tedavi olana kadar gebelik istemiyordu. Nisanda tek gün ovulasyon testi yaptım belirtilerime göre. Tek o günü değerlendirdik ve şu an 12 haftalığız. O sıra 2 tane takviye ilaç kullanıyordum ama başka kullandığım zaman olmamıştı. Tamamen ilaca bağlamıyorum ben.
Gebe kaldığım diğer zamanlarda da hiç ekstra bsey yapmadım. Siz yine de her testi yaptırıp bi de doktordan yumurta geliştirici takviye isteyebilirsiniz