Hamile olarak adet oldum olanlae varsa acil yazsinlar nolur

nur selma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
24
14
3
28
Merhaba arkadaslar. Ben yaklasik ay yarimlik kadar hamileyim kan testi de yaptirdim.fakat hamile olarak adet oldum doktor normal oyle olanlar da oluyo diyo. Farz etdimki artik olmuycak ama yine adet oldum.anlamiyorum bu bebeyi dusure bilir ama. Basina gelen oldumu lutfen yazsin cok rica ediyorum

Oluyormus oyle ben de cok sasirmistim:110:

Hayirli gebelik hayirli dogumlar olsun

Benim yengem doguma gidene kadar hic sektirmeden adet gordu. Oyle ki bu yuzden gebeligini 7. Ayda ogrendi ve cok saglikli bir oglu oldu su anda 10 yasinda

Ocağın 14 ünde adetimin ilk günüydü.Subat 14 te 6 haftalık hamileydim:anneadayı:Sonrasinda bir daha adet olmadım ve gebeligimde hiçbir sorun yaşanmadı.Doktorum SAT imi düzenledi .2 hafta öne aldı yani senin son adet tarihin 2 Ocak tüm kontrolleri buna göre yapicam dedi.

Ben azeriyim Cok lafinizi iyi bilmiyorum. Ay yarim yani 1ayini kecdi 2 olucak
Tamam. Eğer doktor sorun yok diyorsa yoktur. 9 ay boyunca adet gören kadınlar var ama içiniz rahat olsun istiyorsanız başka doktora daha gidin isterseniz. Umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Bir yakınım da doğuma kadar adet oldu 7 aylık doğum yaptı ama gayet sağlıklı bir bebekti..
Doktorunuz sorun yok diyorsa yoktur rahat olun..

Ben de hamileligim suresince her ay adet gordum gecikmeli de olsa. Normal zamandan hic bir farki yoktu. Saglikli bir oglum var sukur. Doktorunuz normal diyorsa normaldir. Aksi durumda zaten ilac vs verir mudahale eder

Benim yengem doguma gidene kadar hic sektirmeden adet gordu. Oyle ki bu yuzden gebeligini 7. Ayda ogrendi ve cok saglikli bir oglu oldu su anda 10 yasinda
7.aya kadar göbeği çıkmamış mıydı? Böyle mesajları okudukça sanırım içim asla rahat etmeyecek :KK43:

Ben de hamileligim suresince her ay adet gordum gecikmeli de olsa. Normal zamandan hic bir farki yoktu. Saglikli bir oglum var sukur. Doktorunuz normal diyorsa normaldir. Aksi durumda zaten ilac vs verir mudahale eder
Peki hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?

Peki hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?
6 haftalikken evde test yapmistim. Zaten bekliyorduk. Pozitif cikinca kan testi de yaptirmistim. Gecikme vardi adetimde ve normalde asla gecikmez,gunu saati bile vardir yani. Hamileyken hep gec oldu. Ilk ayda da o gecikmeyle suphe olusmustu bende acaba hamile miyim diye,nitekim oyle de oldu

6 haftalikken evde test yapmistim. Zaten bekliyorduk. Pozitif cikinca kan testi de yaptirmistim. Gecikme vardi adetimde ve normalde asla gecikmez,gunu saati bile vardir yani. Hamileyken hep gec oldu. Ilk ayda da o gecikmeyle suphe olusmustu bende acaba hamile miyim diye,nitekim oyle de oldu
Geçen şüphelerim geçmediği ve karnım büyüdüğü için burda konu açmıştım ama herkes dalga geçip regl olup hamile olamazsın demişti demekki gerçekten olunuyormuş peki her ay 5-6 gün mü sürüyordu

Geçen şüphelerim geçmediği ve karnım büyüdüğü için burda konu açmıştım ama herkes dalga geçip regl olup hamile olamazsın demişti demekki gerçekten olunuyormuş peki her ay 5-6 gün mü sürüyordu
3-4 gun suruyordu. Normalde 5 gun surer benimki.

3 ay ustune oldum hic haberim yok ve tadilat yapmıştık bayağı çalıştık yani ... benim reflum ve gastritin var mide bulantısı halsizlik nobetlerim olur o ayları oyle geçirdim ve asıl trajedi olan anneanem anladı hamile olduğumu. Esime hayırlı olsun dedi ne oluyor dedik hamile dedi ... yok yaa falan filan anlatmaya çalışıyorum yok dedi sen gebesin durusumdan anlamis ... oluyorum dedim ustune görüyorsundur demisti ...
Ertesi gun isyerinde test yaptım pozitif..inanmadim kan verdim oda pozitif 6 haftalık dedilee bana ... doktora gidince 3 aylık olduğu soyledi biz şok...

7.aya kadar göbeği çıkmamış mıydı? Böyle mesajları okudukça sanırım içim asla rahat etmeyecek :KK43:
Yok zaten zayif bir kadindi yengem doguma gidene kadar ayni kiyafetlerini giydi. Zaten 7. Ayda karin agrilari olunca doktora gitmisti ve o zaman tesadufen anlasildi hamile oldugu

Back
X