Merhabalar, 2 yaşını yeni geçmiş bir oğlum var ve çocuk henüz düşünmüyorum belki de hiç düşünmüyorum. Regli uzunluğum genelde 26-27 gün uzunluğunda fakat bu ay reglim 2 gün gecikti üstelik 28 günlük uzunluğa göre hesap yaptığımda. Bir kaç defa idrar testi yaptım sonuç negatif. Bir haftadan uzun süredir adet belirtilerim var ama nedense adet olamıyorum. İlk defa gününü geçiriyorum genelde düzenli oluyordum. Şimdi korkuyorum hamile kalma ihtimalinden. ( korunma olarak ise geri çekilme yöntemini kullanıyorduk ) İdrar testi ne zaman net sonuç verir. Kafam karıştı.
Regliniz stresten hava sıcaklıklarından ve daha pek çok sebepten etkilenmiş olabilir iki gün endişe etmek için cok kısa bir süre, normalde adetiniz geçtikten iki gün sonra da sonuc verir idrar testleri tabi doktorlar kesin olsun diye adet gecikmesinden bir hafta sonra test yapın diyor.
Ama bana kalırsa gününüz geçmesine ragmen negatif çıktıysa hamile değilsiniz, bugün yarın regl olursunuz..
Regliniz stresten hava sıcaklıklarından ve daha pek çok sebepten etkilenmiş olabilir iki gün endişe etmek için cok kısa bir süre, normalde adetiniz geçtikten iki gün sonra da sonuc verir idrar testleri tabi doktorlar kesin olsun diye adet gecikmesinden bir hafta sonra test yapın diyor.
Ama bana kalırsa gününüz geçmesine ragmen negatif çıktıysa hamile değilsiniz, bugün yarın regl olursunuz..