• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğumu bilmeden röntgen çekildim:(((

likable_and_sweet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2
0
36
Adana
slm kızlar 3 haftalık hamileyim ve hamile oldğ. bilmeden şiddetli bel ağrılarımdan dolayı röntgen ve mr çekildim.ilk hamileliğim ve ben sevinemiyorum bile:(((
sizce bişey olur mu daha önce bunu yaşayan veya konu hakkında bilgisi olan var mı?
çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim...

arkadasım cok hassas bır konu.mutlaka oncelıkle doktoruna danıs ve konus.acil olarak hemde.insallah bır sorun cıkmaz bebısınde.

slm kızlar 3 haftalık hamileyim ve hamile oldğ. bilmeden şiddetli bel ağrılarımdan dolayı röntgen ve mr çekildim.ilk hamileliğim ve ben sevinemiyorum bile:(((
sizce bişey olur mu daha önce bunu yaşayan veya konu hakkında bilgisi olan var mı?

bel ağrım muhtemelen gebeliktendir sende dayanamadın sanırım doktora gittin inş birşey olmaz ama zor gerçektenn

sanırım aynı dertten müzdaribiz banada aralık ayında astım teşhisi kondugu için adetime 6 gün kala hcg baktırdım ve 0.0 gördüm adet olmam gereken 30 aralıktada idrar testi yaptım tek çizgiyi görünce aynı gün akciger filmi çektirdim bu akşam altı gün gecikince yine idara testi yaptım ikinci çizgi çok koyu olmamakla birlikte göründü şimdi kara kara düşünüp tüm tanıdıgım doktor arkadaşları aradım en iyisi dua bence umarım senin içinde en hayırlısı olur

canım ben yaklaşık bir yıl önce yaşadım bu durumu bende çalışırken bayıldım ve tomografi iki defa mr ve ardından beyinden anjio oldum bunları yaparken gebe kalmışım senin gibi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim benimde ilkti doktorlara gittim sordum danıştım ama hiç umut veren olmadı ve sonu hüsran oldu umarım seninki öyle olmaz

bence en yakın zamanda dr gitmelisin cnm...
umarım olumsuz bir şey olmaz... :26:

Son düzenleme:
Bir dr. sitesinde şu bilgiyi buldum;

Eğer bir kadın adet gecikmesi olmadan önce ya da birkaç günlük gecikme sırasında röntgen filmi çektirirse bu durum tek başına gebeliği sonlandırmak için yeterli bir neden değildir. Çünkü böyle bir durumda bebeğin etkileme olasılığı yok denecek kadar azdır.

Umarım bebeğine bir şey olmamıştır. Sen hemen bir doktora git bence.

ilginiz için tşk ederim kızlar..doktora gittim etkilendiyse zaten kendiliğnden düşer dedi. düşmemesi durumunda 100de 99 ihtimalle bir sorun yoktur dedi. ama yinede içimi rahatlatmaya yetmedi umarım etkilenmemiştir..

canım etkilenmiş olsaydı doktorlar sana söylerdi çünkü hiç bir doktor risk almaz zannetmiyorum başımdan geçenleri yazmıştım bana toktorlar hiç umut vermedi ve aldırdım. yeni bebek tedavisine başladım başımdan geçenleri anlattığımda doktr bana keşke aldırmasaydın dedi ama dediğim gibi bana destek olan umut veren olmadı.senin adına sevindim

canım korkma bişey olmaz,
mr radyasyon yaymadığı için hiçbir tehlikesi yok,
tomografi olsaydı radyasyonu çok yüksek.
çekildiğin bir-iki filmin bebeğe hiçbir zararı olmaz,üstelite daha adet günün geçmeden gebeliğini bilmeden yapılan zararlı şeyler bebeğe ya hap ya hiç etkisi yapar, yani o bebek ya düşer, yada tamamen sağlıklı olur. tıpta bu böyledir,ben doktorum bana güvenebilirsin:34:

ilginiz için tşk ederim kızlar..doktora gittim etkilendiyse zaten kendiliğnden düşer dedi. düşmemesi durumunda 100de 99 ihtimalle bir sorun yoktur dedi. ama yinede içimi rahatlatmaya yetmedi umarım etkilenmemiştir..

Bir dr. sitesinde şu bilgiyi buldum;

Eğer bir kadın adet gecikmesi olmadan önce ya da birkaç günlük gecikme sırasında röntgen filmi çektirirse bu durum tek başına gebeliği sonlandırmak için yeterli bir neden değildir. Çünkü böyle bir durumda bebeğin etkileme olasılığı yok denecek kadar azdır.

Umarım bebeğine bir şey olmamıştır. Sen hemen bir doktora git bence.
Bu habere sevindim.Akşam konunuzu okudum,bilmediğim için ne diyeceğimi bilemedim.İnş sorunsuz devam eder :)
d_dance.gif

canım önce geçmiş olsun diyim ama kuran-da yazıyomuş adet gününüz geçmeden yaptığınız herşeyin sorumlusu benim bilmeden olduğu için merak etmeyin bişey olmaz fakat adert gecikmeniz başladığı andan itibaren yaptıklarınızdan siz sorumlusunuz diyomuş Allahın dediği bu sen üzülme inanırsan bişey olmaz inaşallah hayırlısıyla sağlıklıca doğar canım

likable_and_sweet, post: 16986113, member: 256955"]slm kızlar 3 haftalık hamileyim ve hamile oldğ. bilmeden şiddetli bel ağrılarımdan dolayı röntgen ve mr çekildim.ilk hamileliğim ve ben sevinemiyorum bile:KK43:((
çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim...[/QUOTE]
İnsallah

İnşallah mesajimi gorursunz ben de su an 3 haftalık hamileymisim adet günüm yeni geldi bilmiyordum beş günoöncesinde emar ve röntgen cektirdm omzumdan aklima taklidi korkuyorum sizde bir sorun oldu mu

benm doktorum dört haftayı geçmeden yaptıklarından meshul değilsin hiçbirşey olmaz demişti bende anneannemi röntgen odasında tutmuştum çekilsn dye.

Kızlar suan 14 haftalık hamıleyıım
3. haftada belden rontgen cekildim hamile oldugumu bılmıyordum bırkac dra gittim birsey olmaz dediler ama hala benim içim rahat degil L likable_and_sweet senin bisey oldumu :KK43:

Bir sıkıntınız yok dimi. Benim 9 eylül reglim başlamıştı ve uzun aylar boyunca yaşadığım sırt ağrım için doktora gittim 30 eylülde sırt röntgeni çektirdim. içeri girerken hamilelik şüphem vardı ama ayağım gitti ve girdim. korkuyorum. eğer bişey olursa diye.

İnşallah mesajimi gorursunz ben de su an 3 haftalık hamileymisim adet günüm yeni geldi bilmiyordum beş günoöncesinde emar ve röntgen cektirdm omzumdan aklima taklidi korkuyorum sizde bir sorun oldu mu
Bir sıkıntınız yok dimi. Benim 9 eylül reglim başlamıştı ve uzun aylar boyunca yaşadığım sırt ağrım için doktora gittim 30 eylülde sırt röntgeni çektirdim. içeri girerken hamilelik şüphem vardı ama ayağım gitti ve girdim. korkuyorum. eğer bişey olursa diye.

Back
X