Hamile olduğumu bilmeden rontgene ve emara girdim lutfen bunu okuyun ve birsey söyleyin 😓😓😓😓

Pinklife

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
12
5
1
Son adet günüm 31 temmuz 2 ağustos ayagimdan röntgen çekindim 4 ağustos ve 5 agustos emar a girdim ve 8 ağustos babamın yanına rontegene girdim orda biraz oyalandik çünkü babam ayakta duramıyordu 18 ağustos kan testi yaptirdim beta hcg 280 çıktı 23 ağustos tekrar yaptırdım 2160 fakat ben bütün bunları bilmeden yaptırdım bebeğime birsey olur mu lütfen birsey söyleyin

Hiçbirşey olmaz canım için rahat olsun. Daha yerleşme bile olmadan girmişsin röntgene emara.
Adet günü gelmeden içilen en agir ilaçlar bile bebeğe zarar vermez. Boyle durumlar için bu düzeni Allah böyle yaratmış çooookk rahat ol. Sağlıcakla kucağına al inşallah

Cevap yazan elleriniz dert görmesin. İnsanın içi yinede rahat etmiyor adetim de normalde 5 gun sürerdi fakat 3 gün sürmüştü hepside boyle üst üste geldi sevinemedim bile inşallah bir sıkıntı olmaz.

Cevap yazan elleriniz dert görmesin. İnsanın içi yinede rahat etmiyor adetim de normalde 5 gun sürerdi fakat 3 gün sürmüştü hepside boyle üst üste geldi sevinemedim bile inşallah bir sıkıntı olmaz.
Olmayacak rahat olun, degeriniz de olmasi gerektiği gibi artmis.
Eger bebekte bir sorun olacaksa zaten vücut kabul etmez, embriyoyu dışarı atar. Degerinizde artışınız da çok yerinde. Kanamaniz da yoksa keyfini çıkarın

Harikasınız inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim. Sizde, herkes de bebeğini sağlıcakla kucağına alır inşallah

Ben de bilmeden kızımla röntgene girmiştim. Öncesinde migren ilacı içmiştim. Çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu. Kafanıza takmayın.

Ben de bilmeden kızımla röntgene girmiştim. Öncesinde migren ilacı içmiştim. Çok şükür sağlıklı bir bebeğim

Ben de bilmeden kızımla röntgene girmiştim. Öncesinde migren ilacı içmiştim. Çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu. Kafanıza takmayın.
Allah bağışlasın ne kadar hamileyken girdiniz acaba

YouTube da jinekolog Dr Kağan Kocatepe nin bu konu hakkında bir videosu vardı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam. Bir yazıp bakarsınız.

YouTube da jinekolog Dr Kağan Kocatepe nin bu konu hakkında bir videosu vardı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam. Bir yazıp bakarsınız.
Doğru hatırlıyorsunuz baktim şimdi doktorda oyle dedi de ne biliyim işte pişmanlıktan oluyor galiba bunlar. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…