Hamile olduğumu bilmeden sigara içtim:(

Ben bile okuyunca ne demek istediğini anladım yalniz kalpler yalniz kalpler in.. Siz sanırım biraz pimpirikli olduğunuz için yanlış anlıyorsunuz.. Ters tepki verilecek birşey söylemedi.. Sigara içmek birşey olmaz sen hamile olduğumu bilmeden 3 4 kere falan alveres içmiştim.. birşey olmadı korkmayın sigaradan da olmas
Tesekkur ederim. Konu sahibi gebe. Alingan olabilir. Ben de bunu hesap etmeliydim. Bir de yazi dili.. okuyan o an gerginse normal yazilani da kavga amacli soylendi gibi hissediyor. Kalp kirmaya gerek yok. Niyetim kotu degildi.

Kızlar merhaba uzun süredir bebegim olmuyordu adetlerim ya hiç bitmez yada hiç olmazdi bende artık umut kalmadığı için zaten yoktur diye dikkat etmiyordum su an 9 haftalik hamileyim ve ben bu süreçte sigara içtim bilmeden vitamin falanda kullanmadım bebegime bir zarar vermismiyimdir çok korkuyorum bisey olduysa benim yüzümden allah korusun engelli olursa sebebi ben olursam naparim ben :KK43:
Doktora görünün. Bir tanıdığım hamile olduğu halde içiyordu bebek doğdu kanını değiştirmek zorunda kaldı doktorlar. Sürekli kanı değişmişti bebeğin. Ama sizin ki 9 hafta kadar. Belki birşey olmamıştır. İnşallah ta olmamıştır 🤲🏻🤲🏻

Ben de içtim hamile olduğumu bilmeden . Bi sorun olmadı . Ama doğum yapana kadar ve daha sonra 3-4 ay kadar yine hiç içmedim

Tesekkur ederim. Konu sahibi gebe. Alingan olabilir. Ben de bunu hesap etmeliydim. Bir de yazi dili.. okuyan o an gerginse normal yazilani da kavga amacli soylendi gibi hissediyor. Kalp kirmaya gerek yok. Niyetim kotu degildi.
Evet okuduğum zaman söylemek istediğinz şeyi anlamştm konu sahbi gerğin olduğu içn yanlş anlamş .. Kalp kırılacak birşey yok ortada neyseki 😀

Back
X