Hamile olduğumu hissetmiyorum

Birportrem

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
74
32
8
28
Hanımlar merhaba ben 10+6 günlük hamileyim midem çok sık bulanıyor ve göğüslerim hassas ama bir kaç gündür hassaslığı azaldı başka da bir belirtim yok en son doktora 7 kasımda gittim kalp atışını duyduk doktor sağlıklı güzel gidiyor dedi 1 ay sonra kontrole gel dedi benim kanamam vs yok de yok ama bebeğimin sağlık olup olmadığını anlayamıyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum karnımın altına dokunuyorum orası boş gibi geliyor bir şişlik vs yok sizce bir sorun var mıdır ilk gebeliğim

İnşallah olumsuz bişey yoktur. Siz bi doktora gidip içinizi rahatlatın bence. Stres gebeliğinizi daha olumsuz etkiler.
Aslında stresli de değilim yani akışına bıraktım bazen karnım çok Hüyük bazen de sabahlar çok küçük gözüküyor kasık ağrısı da oluyor

Olabiliyor böyle şeyler bebek büyüdüğünde hareket hissetmeyince insan daha da telaşlı oluyor. Asmdeki hemşiremiz iyi bir kadın aklında şüphe kalıp korkacağına gel kalp atışını dinleriz diyordu. Acilden daha iyi bence malum grip mevsimindeyiz

Hanımlar merhaba ben 10+6 günlük hamileyim midem çok sık bulanıyor ve göğüslerim hassas ama bir kaç gündür hassaslığı azaldı başka da bir belirtim yok en son doktora 7 kasımda gittim kalp atışını duyduk doktor sağlıklı güzel gidiyor dedi 1 ay sonra kontrole gel dedi benim kanamam vs yok de yok ama bebeğimin sağlık olup olmadığını anlayamıyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum karnımın altına dokunuyorum orası boş gibi geliyor bir şişlik vs yok sizce bir sorun var mıdır ilk gebeliğim
Bence bi git doktora içini rahatlat , yoksa bu şekilde bebeğini de kötü etkilersin..

10 haftalık bebeğin şişkinliği olmaz ki zaten daha çok küçük normal yani, böyle kötü hissederseniz olmaz ama illa bir şey var diyorsanız dr a gidip baktırın ama çok ultrason da görmesi iyi değil tabii

Back
X