Hamile olduğumu öğrendim eşim istemiyor ve boşanmak istiyor

sumeyye80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
6
-16
1
42
Selamlar kızlar,

Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.

Ben sabretmek istiyorum. Yüzügü cikardi ve evde iki yabanci gibi yatağı ayirdi.

Durumu annesine anlattim, oglunu ariyor acmiyor mesajlarına donmuyor.

O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.

3 ayda nasıl bu hale geldiniz yahu ? Çok ilginç
Bu adamla eni sonu boşanırsınız, bence hayat planlarınızı buna göre yapın.
Şahsen benim tek ebeveyn olarak çocuk büyütmeyi bi tarafım yemez, o yüzden aldırırdım.
Ama siz doğurmayı çok istiyorsanız bir gün yalnız başınıza kalacağınızı düşünerek yapmalısınız planlarınızı.

Selamlar kızlar,

Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.

O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.
Neden boşanmak istiyor peki? Güven problemi varsa niye evlendi? Bunu tetikleyen bişey mi oldu, ki sanmıyorum. Boşanmayacaksan çocuğu dünyaya getirmek çocuğa haksızlık olur. Boşanacaksan da tek başına büyütebilecek misin?
Küsüp günlerce konuşmuyor, yatağı ayırıyors neden sabrediyorsun güzel kardeşim? Düzeleceğini sanıyorsan çok yanılıyorsun.

Durum çok üzücü olsa da sizi istemeyen bir adama zorla kendini sevdirmeye, kabul ettirmeye çalışmak daha da üzücü olur. Afedersiniz ama gav.tın evlenirken ve çocuğu yaparken aklı nerdeymiş demek geldi içimden, daha 3 ay olmuş. Sizi istemeyen bir adamın çocuğunu dünyaya getirmeye ve tamamen kendi başınıza bakmaya gönüllü müsünüz? İki durumda da bu işin dönüşü olmıycaktır. Kendi sağlığınızı ve psikolojinizi düşünüp bir an önce bu durumdan kurtulmaya bakın derim ben

Niye bu kadar güven probleminin ne alakası var eski eşle onu anlamadım.Acaba sil baştan bebek baba olmak sorumluluk bı yerde kısıtlama yani bunlarlami uğraşmak istemiyor Evlenirken konuştunuz mu çocuk işini.Tabiki size aldır baskısı yapamaz

Selamlar kızlar,

"Kazara" olmasının sebebi erkektir, sorumluluğunu almayacaksa baştan bunu söyleyip ona göre önlemini almalıydı...
Alttan alıyorum, sabretmek istiyorum diyorsunuz da, günlerce küsen, yatağını ayırıp hemen yüzüğünü çıkaran, boşanmayı dile getiren, ergenliğini tamamlamamış bir adamla nasıl olacak o?
Annesini dahil etmeseydiniz keşke, konuşup ikna etse ne olacak ki, çocuk bu, ömür boyu sorumluluk demek... Olan olmuş artık, kararı verecek olan sizsiniz. Ben olsam aldırır yoluma bakardım. Vebali de onun olsun.

ikinizde istemiyormuşsunuz keşke korunsaydınız.
her halükarda bu adamdan boşanın.
3 ayda bu hale gelmemiştir. çabucak gözden çıkartıvermiş sizi.
Valla adam çocuk istemiyorsa üç aya da bakmaz 3 güne de bakmaz, 30 yıla da bakmaz boşar ve haklıdır da yani. Bir evlilikte bir taraf illa çocuk istiyor oteki istemiyorsa o iş olmaz. Adam baştan istemiyorum demiş zaten, konusahibi ben istiyorum deseydi evlenmeyecekti.

Kazara derken? Korundunuz ama işe yaramadı olarak anladım ben. Yoksa mucizevi bir şekilde ilişkiye girmenize rağmen hamile kalmamayı mı umdunuz. Eğer 1.siyse bu konu zaten konuşulmuş önceden, istemiyormuşsunuz ikiniz de. Karşınızdakini zorlamaya hakkınız olmadığını düşünüyorum. Korunmadıysanız zaten saçmalık, karşınızdaki adam sorumluluk almalı

Back
X