Hamile olduğumu öğrendim eşim istemiyor ve boşanmak istiyor

Siz hiç çocuk "istemiyormuş" gibi değilsiniz. 3 aylık evli olsam çocuk yapmayacağımıza dair eşimle anlaşmış olsam ve hamile kalsam bu kadar kolay kabullenemezdim.
Benim de ikinci evliliğim 2,5 sene sonra karar verdim çocuk yapmaya 40 kere de düşünerek aldık bu kararı. Bilemiyorum siz nasıl bu kadar çabuk adapte oldunuz.

Şunu şöyle açıklayayım
Bir kadın hamile kalmak istemiyor adamda çocuk istemiyor
Lakin korunsalarda bir şekilde hamile kalıyor kadın
Adam çocuğu istiyor kadın istemiyor
Kadın boşanacağım senden zaten ben bu çocuğu istemiyorum karşı çıkıyor
Adam kesinlikle izin vermiyor sen doğur boşansakta ben bakarım diyor bu etik mi Allah aşkına
Zorbalık değil mi
Evet bebek anne karnında oluşuyor tamda bu yüzden çok yıpratıcı ve asla risk alınamayacak bir durum kadın için
Kimi baba yapacağın çok önemli
Bu adamdan baba olmaz kendiside bunu biliyor ki zannederim bu sorunların sadece görünen küçük bir yüzü
İki tarafıda hayati ilgilendiren bir konuda bir taraf istiyor diğer taraf istemiyorsa istemeyen taraf direniyor karşı tarafa diretiyorsa bu zorbalık değilde nedir
Erkeklerim çoğu o veya bu sebeble korunmuyor.Ama kadın hamile kalınca ben istemiyorum oluyor. Kürtaj olmak, psikolojisi kolay mı? Tabi ki çocugu doğurup baba sevgisi, ilgisi ve desteği olmadan bakmak cok daha zor. Kadının hamile kaldıgı noktada son karar kadınındır. Erkeklere de zorbalık felan diyerek üzülemeyeceğim kusura bakmayın

Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
kusura bakmayın ne konuştuğunuzdan haberiniz yok
42 değil de 17 yaş gibisiniz

adam istemiyorum diyor aldır diyor yatak ayırıyor
bu adam gidecekti de çocuğu bilerek yapmış gibisiniz
zorla güzellik olur mu?

Adam da hatalı siz de ,okey istemiyorsunuz çocuk ama nedenn korunmuyorsunuz? Bir de evlilik tecrübesi olan insanlarsınız.Artık olmuş olan.Bu saatten sonra kati olarak çocuğu istemeyip zaten 3 ayda boşanma kararı alan bu adamla yürümez.Çocuğu boşanıp doğursanız, adam ilgilenmez.Maddi manevi gücünüz varsa doğurun tabii .Yoksa tek başına nasıl büyüteceksiniz? Üstelik 42 yaş ,çocuk 10 yaşında olunca siz 53 olacaksınız.Her şeye yeterim diyorsanız ,sizin kararınız.

Selamlar kızlar,

Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.

Ben sabretmek istiyorum. Yüzügü cikardi ve evde iki yabanci gibi yatağı ayirdi.

Durumu annesine anlattim, oglunu ariyor acmiyor mesajlarına donmuyor.

O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.
Neye sabredeceksiniz anlamadım genç cahil çocuk değilsiniz boşanmış kadınsınız sabretmek işe yarasaydı ilk evliliğinizde yarardı demek ki yaramamış siz tek başına falan çocuk büyütemezinsiz eninde sonunda bu adam dahil olacak ve istemiyor zorla değil ya hiç çocuğunuz olmasa yine anlayacağım da kızınız da var madem tırnak içinde bir cana kıymak olarak görüyorduysanız korunacaktınız yani bilmiyorum yaptığınız diretmeniz hoş değil

Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
E yok napcan yani burda hep kocalara suç buluyoruz da bazı kadınlar da cinnet geçirme garantili ya 40 yaşında bu zeka şaka gibi ya adam kendine ayak bağı istemiyor git gel çocukla sömürü yap istemiyor bunu yapacağınızı ben 3 mesajda anladım adam 3 ayda neler anlamıştır

Erkeklerim çoğu o veya bu sebeble korunmuyor.Ama kadın hamile kalınca ben istemiyorum oluyor. Kürtaj olmak, psikolojisi kolay mı? Tabi ki çocugu doğurup baba sevgisi, ilgisi ve desteği olmadan bakmak cok daha zor. Kadının hamile kaldıgı noktada son karar kadınındır. Erkeklere de zorbalık felan diyerek üzülemeyeceğim kusura bakmayın
Net bişey söyleyeyim size konu sahibi gibileri iyi bilirim
Konu sahibinin zihniyeti çocuk yuvayı kurtarır zihniyeti
Yada malı mülkü vardır bir çocuk yapayım maladan mülkten nasipleneyim

Kadınlar her zaman hayal aleminde yaşıyor istisnalar hariç maalesef bizim ülkemizde çocuk sadece anneninmiş gibi bir algı var ona göre herkes doğursun 🤷🏼‍♀️
Ayy evet ya geçen kadının biri kocam boşanmayı kabul etmiyor çocukla tehdit ediyor ,birkaç gün ver bakamaz tehdit unsuru ortadan kalkar dedim diye topa tutuldum, kaldığı yer babasının yanı değil mi ya, çocuk sadece annenin mı çocuğu

S sumeyye80 Dünden beri 6 sayfa yorum yazıldı. Doğru düzgün cevap vermiyorsunuz. Bizim de vicdanımızla oynamayın. Bebeği bile isteye mi yaptınız? Eşiniz kandırıldığını düşünmekle haklı mı onu söyleyin bize.
Bence adamı kandırıp hamile kaldı,aksi olsaydı okuyup okuyup gitmezdi gelir durumu açıklığa kavuştururdu.EMİNe_mi yazmış zaten ,eve bağlamak 3 ayda zıvanadan çıkan evliliği toparlamak ve adamın malına ortak olmak için koştur koştur çocuk yaptı bence.Adamın tepkisi de o yüzden çok sert ....

Back
X