Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun ben eşimle beraber öğrenmiştim sonra kande ailelerimize söyledim ve kontrol bizim elimizden çıktı herkes öğrendi eşini sen bilirsin ama çevrenin öğrenmesini istemiyorsan ailelere söylemeyin benceKızlar bugün test yaptm pozitif cıktı eşime hemen söylemeli miyim kan testi yaptıktan sonra mı söylesem daha iyi olur. Kiöyasal gebelik vesaire durumları varmış cünkü
Sabah verdim sonuc pozitif gelirse söyleyeceğimBence bi kan testi ver netleşsin sonra sürpriz yaparsın
Teşekkür ederim İlk 3 ay riskli diye ailelere söylememeyi düşünüyormÖncelikle hayırlı olsun ben eşimle beraber öğrenmiştim sonra kande ailelerimize söyledim ve kontrol bizim elimizden çıktı herkes öğrendi eşini sen bilirsin ama çevrenin öğrenmesini istemiyorsan ailelere söylemeyin bence
Yaa kan testi verdm sonuc bekliyprmTestler yalancı olabilir, sürpriz yapacaksan kan ver de kesin olsun, sonra karar verirsin kime söylemek istiyorsan, hayırlısı olsun inşallah
Cok teşekkür ederim aynı şekilde düşünüyorm . Eşime kan testinde ailelere 3 ayda diyeceğimtebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah :)
bi sürü kötü ihtimal var tabi. 3 ay riskli
kan verdikten sonra eşine söyle bence. ailelere de kalp sesini duyduktan sonra söylersen bence daha iyi olur
Selam canım kan sonucun cikti mi hamileysen kac gelmisti beta hcgCok teşekkür ederim aynı şekilde düşünüyorm . Eşime kan testinde ailelere 3 ayda diyeceğim
Merhabalar cıktı ilk gün 823 idi . 2 gün sonra 1901 olmustu su an kesede oluşmus durumdaSelam canım kan sonucun cikti mi hamileysen kac gelmisti beta hcg
Canım peki keseyi gördüğünde kaç haftalıktıMerhabalar cıktı ilk gün 823 idi . 2 gün sonra 1901 olmustu su an kesede oluşmus durumda