Hamile olduğumu söylesem mi?

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
156
Diğer
Selamlar
kızlar kafama takılan bir şey var içinden çıkamadım ... geçmiş bazı yazılarımda da yazmıştım oturduğum yerdeki mahalle dedikoduyu seven bir laf söylemişsen ta başkalarına giden biryer.o nedenle dışarı çıkıp oturan bayanların arasına karışmayı sevmiyorum..bir de eşimin işyerinden 2 arkadaşının hanımları var bunlardan birisi 2 sene öncesine kadar içi çok fesat olan beni açıkça kıskanan biri olduğu için yaptıkları şeye en son ek olarak namusuma kadar iftira attı..ben derdi nedir diye konuşmaya gittiğim evinde bana kocamın odasına girdi ;başında bekledi diyerek diğer 2. iş arkadaşı hanımının yanında ağır bir iftira attı..o zmandan beri zor toparlandım ama şükür çok iyiyim şimdi ve onları Allah a havale ettim .ama onlar beni hep takipte yukarıda bir ev sahibim de bunun farkına varmış..işin garibi ise;var 1 ay öncesine kadar ev sahibiyle herşey iyiydi fakat ben memleketten geldikten sonra nolduysa garipleşti kadın.geçenlerde çarşaflarımın üstüne halı çırparken yakaladım "çamaşırlarımı toplayım da öyle çırp" dedim bi sinirle..ertesi gün bir daha olmaması için uyardığımda "ben çamaşır görmedim "diye yalan söyledi..bana apartman merdivenleri süpürülmüyor sırayla süpürelim dedi suçunu başka bişeyle örtmeye çalışarak.ben de şuan 2. çocuğuma 2 aylık hamileyim .söylemiyorum hamile olduğumu böyle bir mahallede bana iftira atan sürekli beni takipte olanların olduğu bi yerde..ev sahibine "rahatsızım işlerimi zor yapıyorum düzelirsem süpürürüm "deyip evime girdim..anneme anlattım olayı annem "neden saklıyorsun hamile olduğunu söylesen karnından mı alacaklar sanki ;hameileleik bulantıları yüzünden iş yapamıyorum dersen anlayışla karşılar seni "diye çıkıştı .ben de ev sahibinin ağzının sıkı olmadığını haberin ta o 2 kişiye kadar gideceğini onların nazarının değeceğininden korktuğumu söyledim.."yok abartıyormuşum da nolckmış karnımdan mı alcaklarmış "sen oku Ayetel Kürsi ni bişi olmaz "diye söyledi...ama canım bayağı sıkıldı...
sizce ben haklı mıyım saklamakta?hani diyor annem hamileliğini bilip vicdana gelir birdaha halı falan da çırpmaz buzlar erir diyor.ama hamile olmasam da çırpmaya hakkı yok dedim.yok benim kimsem yokmuş bi kanama olsa mazallah ondan başka kimden yardım istermişim diye söylendi..
kızlar yerimde olsanız naparsınız???? okuyan herkese teşekkürler..

Son düzenleme:
valla yerinde olmak istemem ama olsaydımda o mahalledende iftiracı insanlardanda uzaklaşırdım

valla yerinde olmak istemem ama olsaydımda o mahalledende iftiracı insanlardanda uzaklaşırdım

canım malesef taşınma gibi bi şansım yok bu aralar...taşınsaydım zaten o olaylar yeni olunca taşınırdık ama üstünden 2 sene geçmiş çok şükür etkisinden kurtuldum güçlendim yani onları saymıyorum onların bulunduğu bir ortamda onları es geçerek selamlaşıyorum herkesle..ben hani inşallah karnım büyüyüp anlaşılana kadar söylemeyim diye düşünüyordum..

canım malesef taşınma gibi bi şansım yok bu aralar...taşınsaydım zaten o olaylar yeni olunca taşınırdık ama üstünden 2 sene geçmiş çok şükür etkisinden kurtuldum güçlendim yani onları saymıyorum onların bulunduğu bir ortamda onları es geçerek selamlaşıyorum herkesle..ben hani inşallah karnım büyüyüp anlaşılana kadar söylemeyim diye düşünüyordum..

herşeyinden haberdar olacak kadar değerli insanlar değiller söyleme canım boşver kendileri farkedene kadar söyleme aaa niye söylemedin derlersede dedikodu yapmadığınız bir bu kalsın diye söylemedim dersin

Namusunuza iftira edilmiş ve o insanlara hiç bir şey yapmadınız mı?:53:
Ben olsam dava açardım. Şahitli,delilli,tazminatlı rezil ederdim cümle aleme hepsini!
Ama siz hiç birini yapmadınız galiba.:44:
Şimdi de hamile olduğunuzu söylemeseniz de yarın karnınız belli olunca zaten farkedilecektir o zaman daha büyük bir iftirayla karşılaşabilirsiniz mazallah!
Bebeğiniz hayırlı olsun inşallah!:nazar:

Namusunuza iftira edilmiş ve o insanlara hiç bir şey yapmadınız mı?:53:
Ben olsam dava açardım. Şahitli,delilli,tazminatlı rezil ederdim cümle aleme hepsini!
Ama siz hiç birini yapmadınız galiba.:44:
Şimdi de hamile olduğunuzu söylemeseniz de yarın karnınız belli olunca zaten farkedilecektir o zaman daha büyük bir iftirayla karşılaşabilirsiniz mazallah!
Bebeğiniz hayırlı olsun inşallah!:nazar:

ne yapabilirdim ki?üç kişiydik iftira attığında ve o 3. kişi de onun en samimi arkadaşı ben "Allah belanı versin dilerim bana böylesi bir iftira attığın için" diyerek çıkarken onun samimi arkadaşı yani diğer işyeri arkadaşının eşi de "beddua etme" diye arkadaşını kolluyordu..böyle bir durumda kimi şahit tutayım ben mahkemeye başvursam; daha arkadaşı bile yalancı şahitlikle onu tastikler ben de dava açıp kaybettiğimle ve etrafa yayılmasıyla kalırım..eşime bunu işten gelince anlattığımda zor zabtettim kapıyı kitledim yoksa kavga etmeye gidiyordu. belki Allah vermesin erkek kavgası kadın kavgasına da benzemez yuvamın yıkıldığıyla kalabilirdim...ya da eşim için haneye tecavüz denilerek haklıyken haksız duruma düşecekti.Ben Allaha havale ettim şükrettiğim yönü çok şükür eşim o kişinin nasıl insan olduğunu biliyordu terbiyesi belliydi yani...şükür Allah ıma mahallede yanlış bir haraketim ters bişeyim olmamıştır Allah böyle devam ettirsin dilerim..ha noldu en fazla 6 ay depresyona girdim ağladım ama kurtuldum onlara noldu?yanlarına mı kaldı ?bir söz vardır; "zulüm geldi geçti ;vebali yapanların boynunda kaldı"... hayır Rabbim elbette ki çıkaracak ben inanıyorum hem bu dünyada hem de ahirette.ne acıdır ki şimdi acıyorum onlara ben..çekemediği bir insana egosunu tatmin etmek için iftira hem de en ağırı olan namusa iftira ancak kişiliği karakteri olmayan hayvandan aşağı mahlukatların yapacağı iştir.çünkü hayvan bile böylesi bi iğrençliği yapmaz..
evli olduğum için canım yok 2. bir iftiraya kalkışamaz evvel Allah artık...o iftiracı kişinin 10 senedir bebeği olmuyor 1 kere karnında kalbi durdu başka olmadı..zaten beni çekememezlik durumu var fitneci biri o yüzden saklamak istiyorum riskli ayları atlatana kadar dışardan belli olana kadar.ama annem saçma buluyor bilseler bile ne zarar verecekler ki diyor...:53:
bu arada teşekkürler :71: inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım..

Son düzenleme:
herşeyinden haberdar olacak kadar değerli insanlar değiller söyleme canım boşver kendileri farkedene kadar söyleme aaa niye söylemedin derlersede dedikodu yapmadığınız bir bu kalsın diye söylemedim dersin

haklısın canım herşeyimi söyleyecek kadar değerleri yok ...

Son düzenleme:
canım ben hiç hamile kalmadım. yani nasıl bir sevinçtir paylaşma arzusu bilemem ama şunu derim daha bu kadar küçükken söylemeye ne gerek var. Allah vermesin ama şu bir gerçek her 6 gebelikten biri ilk aylarda düşük... ben sadece sen değil tüm hamilelelrin 4-5ay olana kadar söylememelerinden, 6 ay olana kadar alışveriş yapmamalarından yanayım.

hadi onlar çekemiyor biliyorsun. belki bilmediğin çekemeyen de vardır. Herşey gelebilir başımıza ama dillenip yayılınca daha zor olur atlatmak. Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Ama çok erken en yakınlarından başkası bilmesin.

yarın karnını görünce anlayan da anlasın evli kadınsın ayıp değil ya....

ne yapabilirdim ki?üç kişiydik iftira attığında ve o 3. kişi de onun en samimi arkadaşı ben "Allah belanı versin dilerim bana böylesi bir iftira attığın için" diyerek çıkarken onun samimi arkadaşı yani diğer işyeri arkadaşının eşi de "beddua etme" diye arkadaşını kolluyordu..böyle bir durumda kimi şahit tutayım ben mahkemeye başvursam; daha arkadaşı bile yalancı şahitlikle onu tastikler ben de dava açıp kaybettiğimle ve etrafa yayılmasıyla kalırım..eşime bunu işten gelince anlattığımda zor zabtettim kapıyı kitledim yoksa kavga etmeye gidiyordu. belki Allah vermesin erkek kavgası kadın kavgasına da benzemez yuvamın yıkıldığıyla kalabilirdim...ya da eşim için haneye tecavüz denilerek haklıyken haksız duruma düşecekti.Ben Allaha havale ettim şükrettiğim yönü çok şükür eşim o kişinin nasıl insan olduğunu biliyordu terbiyesi belliydi yani...şükür Allah ıma mahallede yanlış bir haraketim ters bişeyim olmamıştır Allah böyle devam ettirsin dilerim..ha noldu en fazla 6 ay depresyona girdim ağladım ama kurtuldum onlara noldu?yanlarına mı kaldı ?bir söz vardır; "zulüm geldi geçti ;vebali yapanların boynunda kaldı"... hayır Rabbim elbette ki çıkaracak ben inanıyorum hem bu dünyada hem de ahirette.ne acıdır ki şimdi acıyorum onlara ben..çekemediği bir insana egosunu tatmin etmek için iftira hem de en ağırı olan namusa iftira ancak kişiliği karakteri olmayan hayvandan aşağı mahlukatların yapacağı iştir.çünkü hayvan bile böylesi bi iğrençliği yapmaz..
evli olduğum için canım yok 2. bir iftiraya kalkışamaz evvel Allah artık...o iftiracı kişinin 10 senedir bebeği olmuyor 1 kere karnında kalbi durdu başka olmadı..zaten beni çekememezlik durumu var fitneci biri o yüzden saklamak istiyorum riskli ayları atlatana kadar dışardan belli olana kadar.ama annem saçma buluyor bilseler bile ne zarar verecekler ki diyor...:53:
bu arada teşekkürler :71: inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım..

fesat düşününenin, nazarı değecek olanın 9. ay da da değer. Allah korusun. Siz kötü düşünmeyin dualarınızı okuyun hergün.

keşke o mahalleden bir an önce taşınma gibi bir imkanınız olsaydı
evlatlarınızı öyle bir çevrede yetiştirmenize çok üzülürüm
ben de nazardan çok korkarım ama ev sahibine söyle
yoksa başka şeyler düşünebilir

canım ben hiç hamile kalmadım. yani nasıl bir sevinçtir paylaşma arzusu bilemem ama şunu derim daha bu kadar küçükken söylemeye ne gerek var. Allah vermesin ama şu bir gerçek her 6 gebelikten biri ilk aylarda düşük... ben sadece sen değil tüm hamilelelrin 4-5ay olana kadar söylememelerinden, 6 ay olana kadar alışveriş yapmamalarından yanayım.

hadi onlar çekemiyor biliyorsun. belki bilmediğin çekemeyen de vardır. Herşey gelebilir başımıza ama dillenip yayılınca daha zor olur atlatmak. Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Ama çok erken en yakınlarından başkası bilmesin.

yarın karnını görünce anlayan da anlasın evli kadınsın ayıp değil ya....
tabi ki canım hamile olduğumdan utanmış falan değilim bak tam anlatmak istediğim bişi söyledin aslında hem dediğin gibi öyle hem de bilmediğim düşmanlık güden insanlar da olabilir dediğin gibi..teşekkürler duan için canım zaten anne babalardan başkasının bilmesine gerek yok şimdilik gel de anneme anlat bunu ama..

fesat düşününenin, nazarı değecek olanın 9. ay da da değer. Allah korusun. Siz kötü düşünmeyin dualarınızı okuyun hergün.
haklısın evet aklıma geldikçe okumaya çalışıyorum kendime karnımdakine kızıma...Allah asığınıyorum zaten Allah tan başka yakınım da yok burada..

keşke o mahalleden bir an önce taşınma gibi bir imkanınız olsaydı
evlatlarınızı öyle bir çevrede yetiştirmenize çok üzülürüm
ben de nazardan çok korkarım ama ev sahibine söyle
yoksa başka şeyler düşünebilir

keşke canım bugün netten tekrar baktım da şöyle ev kiralarına oturduğum evden küçük uzak yerlerde şimdiki kiramdan fazla..bir de taşınma masrafları var üstüne...açıkçası zaman zman ağrım ve sık bulantım olduğu için gözüm de kesmiyor çünkü bayağı halsizleştim bu aralar..yoksa taşınsam çok iyi olacak...ama kızım da anaokuluna başladığı için istesem de olmucak sanırım..
ev sahibi neden başka bişi düşünsün?? bunu anlamadım sonuçta evli bir çocuklu bir bayanım...bence yanlış düşünmez ona söylemek istemeyişimin nedeni ağzı sıkı değil bu iftira olayını olay tzaeyken ona üzülerek anlattım" benim 3 snedir ne olduğumu terbiyeli olduğumu o kişi gibi dengesizlikler yapmayacağımı" hatta bu olayı bir daha konuştuğumuzda karşı apartmandaki x ablanın da "elele öyle yapmaz çok efendi terbiyeli" dediğini bana söyleyince benim jeton sonradan düştü ben sır veriyorum tutup benim sırrımı üzüntümü kendi samimi arkadaşına anlatmış...o yüzden demek istemiyorum ağzında vida yok çünkü...

Son düzenleme:
tabi ki canım hamile olduğumdan utanmış falan değilim bak tam anlatmak istediğim bişi söyledin aslında hem dediğin gibi öyle hem de bilmediğim düşmanlık güden insanlar da olabilir dediğin gibi..teşekkürler duan için canım zaten anne babalardan başkasının bilmesine gerek yok şimdilik gel de anneme anlat bunu ama..

haklısın evet aklıma geldikçe okumaya çalışıyorum kendime karnımdakine kızıma...Allah asığınıyorum zaten Allah tan başka yakınım da yok burada..

keşke canım bugün netten tekrar baktım da şöyle ev kiralarına oturduğum evden küçük uzak yerlerde şimdiki kiramdan fazla..bir de taşınma masrafları var üstüne...açıkçası zaman zman ağrım ve sık bulantım olduğu için gözüm de kesmiyor çünkü bayağı halsizleştim bu aralar..yoksa taşınsam çok iyi olacak...ama kızım da anaokuluna başladığı için istesem de olmucak sanırım..
ev sahibi neden başka bişi düşünsün?? bunu anlamadım sonuçta evli bir çocuklu bir bayanım...bence yanlış düşünmez ona söylemek istemeyişimin nedeni ağzı sıkı değil bu iftira olayını olay tzaeyken ona üzülerek anlattım" benim 3 snedir ne olduğumu terbiyeli olduğumu o kişi gibi dengesizlikler yapmayacağımı" hatta bu olayı bir daha konuştuğumuzda karşı apartmandaki x ablanın da "elele öyle yapmaz çok efendi terbiyeli" dediğini bana söyleyince benim jeton sonradan düştü ben sır veriyorum tutup benim sırrımı üzüntümü kendi samimi arkadaşına anlatmış...o yüzden demek istemiyorum ağzında vida yok çünkü...

başka bir şey düşünür derken şunu söylemek istemiştim
apartmanın süpürülmesi vs durumlarına gitmediğin için
araya soğukluk sokuyorsun terslik yapıyorsun diye algılayabilir
diye geldi aklıma

başka bir şey düşünür derken şunu söylemek istemiştim
apartmanın süpürülmesi vs durumlarına gitmediğin için
araya soğukluk sokuyorsun terslik yapıyorsun diye algılayabilir
diye geldi aklıma

tamam canım şimdi anlaşıldı:9: haklısın belki orada ...kimsenin lafını da çekmeye halim yok ; haftada bi kere herkes sırayla süpürsün rahatsızım dedim süpürdüm yalandan:) napayım evime zor yetişiyorum..yapabildiğim kadar yapar olmazsa söylerim artık..

söylemeyecektim ama kadın tutup dün gene halı çırptı ya!!bir de utanmadan görmedim diyor az önce konuşmaya gittim ama olmaz böyle çamaşırım varken çırpılmasın lütfen ben zaten zor çamaşır asıp topluyorum rahatsızım dedim...nedenini sordu midem almıyor deterjan kokusunu dedim ..."hamile misin yoksa" deyince yalan söylemeye ne gerek ;mecbur söyledim hamile olduğumu....
insanları mı tanıyamıyorum ben mi sessizim de tepeme çıkıyorlar anlamadım.gözüme baka baka "görmedim çamaşırı "diyor ya! ama Allah a havale ettim.....kimseye söylememsini tembih ettim ama "anası belli babası belli nolcak ki "dedi...Allah ıma sığınıyorum zaten beni kıskanan o 2 fasat insanın gözünden nazarından...

bence de belli olunca onlar anlasın siz saklayın ben olsam ben de söylemem...takmayın annenizi deo da agzını sıkı tutsun herkesle her seyi niye paylaşalım ki..nefret ederim bu tip mahalle dedikodularından...apartmanımda cok dedikodu dönüyor mesela kimseye gitmiyorum ben de..

bence de belli olunca onlar anlasın siz saklayın ben olsam ben de söylemem...takmayın annenizi deo da agzını sıkı tutsun herkesle her seyi niye paylaşalım ki..nefret ederim bu tip mahalle dedikodularından...apartmanımda cok dedikodu dönüyor mesela kimseye gitmiyorum ben de..

ev sahibi hamile misin diye sordu ben de neden yalan söyleyeyim ki deyip evet diyerek söyledim yayılır artık :)
ben de kimseye gitmiyorum hiç içimden gelmiyor çok ilginç bi yer zaten önceden bi gruplaşma olmuş burada ...1 kişi dışında hepsi orta yaşlı ortak noktamız ortak konuşacak bişeyimiz yok..5 dk dan sonra konu yok ...uzaktan uzağa merhaba en iyisi..

Back
X