Hamile olduğumu yeni öğrendim ama kabullenemiyorum benim gibi olanlar var mı ? Yardım

bende bazen acaba yanlış zamanda mı oldu erken mi düye düşünüyorum..sevemiyorum bebeğimi nedense,eşimle konuştum bu konuyu,bu bebek bize Allahın bi lütfu,o kdr isteyen bebek sahibi olamayanlar var vs. dedi..haklı ama psikolojik midir bilemiyorum:(

neden canım? halen şokta mısın :53:
yenı unıversıte bıttı bıraz okul problemlerım var ve hıc beklemıyordum süpriz oldu bıde belkı komık gelecek ama dogumdan cok korkuyorum :( daha sımdıden bunalıma gırdım ve 24 yasındaym sankı cok erkenmıs gıbı gelıyo her gün dua edıyorum ama her gün de aglayarak uyanıyorum :(

bende bazen acaba yanlış zamanda mı oldu erken mi düye düşünüyorum..sevemiyorum bebeğimi nedense,eşimle konuştum bu konuyu,bu bebek bize Allahın bi lütfu,o kdr isteyen bebek sahibi olamayanlar var vs. dedi..haklı ama psikolojik midir bilemiyorum:(
bende aynı seylerı hıssedıyorum suan o karnımda ve bana ait ustelık eşimle on yıl flörtten sonra evlendık cok sevıyorum onu ama kabullenemıyorum aglamaktan gözlerim şişti ne yapıcam bılmıyorum dort haftalık falan hamıleyım.. gecer mı acaba bu durum ??? cunku o masum bebeklere yazık :( daha dogmadan ıstenmemek :( ALLAHIM yardım et

eşin çok doğru söylüyor.. dilersen hamile kalmak isteyen arkadaşların mesajlarını tek tek oku canım,inan ki Yarabbi bu güzel nimeti bize bahşettiğin için sonsuz şükürler olsun dersin.. düşünsene kuzum; sevdiceğinle beraber sıcacık bir el tutacaksınız, evinizin tadı olacak, eşinle bağınız daha da artacak... Allah'ım tüylerim diken diken oldu,ne çok sevindim senin adına anlatamam.. Çok şükret ve Allah acısını göstermesin birtanem... şimdi eşine sımsıkı sarıl sevdiğinden bir armağan olduğunu düşün... :48:

bende aynı seylerı hıssedıyorum suan o karnımda ve bana ait ustelık eşimle on yıl flörtten sonra evlendık cok sevıyorum onu ama kabullenemıyorum aglamaktan gözlerim şişti ne yapıcam bılmıyorum dort haftalık falan hamıleyım.. gecer mı acaba bu durum ??? cunku o masum bebeklere yazık :( daha dogmadan ıstenmemek :( ALLAHIM yardım et

aslında benim ki tam olarak istememek de değil ama bilemiyorum ki..biz de eşimle 7 yıldan sonra evlendik,ne zorlukların üstesinden gelerek..aslında ikimizde bebek istemiyoduk en azında 1,5 sene..sonra ben çok istedim kk ya girdikçe bakıyorum bebek isteyen çok ama olmuyo,herkes tedavi görüyo vs.eşime deneyelim en azından zaten hemen ister istemez olmuyo ki dedim ve 2. ay hamile kaldım..düşünüyorum şimdi diyorum ki kendi kendime Allah ömür verdiği sürece bu bebek bizimle,sıkıldım vazgeçtim diye bişey yok,sanırım sorumluluk korkutuyo beni..çocukları bebekleri deli gibi seven ben bu aralar bebek görmek istemiyorum...bu düşüncelerimden dolayı da kendimi suçluyorum en çok bu yüzden ağlıyorum...Allahım inşallah sevgisini de versin içimize..bi de unutma şükretmemiz gerçekten Allahın bi lütfu başka bi açıklaması yok,ol der ve olur...Allah korusun bebeğine bişey olsa üzülmez misin,o sana muhtaç kimsesi yok şu an senden başka..bi de doğduğunu hayal et:)Rabbim kolaylığını verir inşallah..

hamıle oldugumu ogrendım gece yarısıydı eşim sabah işe gıdecek erkenden ben başladım ağlamaya ıstemıyorum dıye soylenmeye :( üstelik ilk bebeğimiz olacak inşallah tabi... eşim herkesi aramaya başladı kımseyle konusmadım perdelerı bıle acmıyorum evden cıkmıyorum yataktan cıkamıyorum her uyandıgımda bır ruya olsun dıyorum.. ne yapıcam ben delirmek üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

aslında benim ki tam olarak istememek de değil ama bilemiyorum ki..biz de eşimle 7 yıldan sonra evlendik,ne zorlukların üstesinden gelerek..aslında ikimizde bebek istemiyoduk en azında 1,5 sene..sonra ben çok istedim kk ya girdikçe bakıyorum bebek isteyen çok ama olmuyo,herkes tedavi görüyo vs.eşime deneyelim en azından zaten hemen ister istemez olmuyo ki dedim ve 2. ay hamile kaldım..düşünüyorum şimdi diyorum ki kendi kendime Allah ömür verdiği sürece bu bebek bizimle,sıkıldım vazgeçtim diye bişey yok,sanırım sorumluluk korkutuyo beni..çocukları bebekleri deli gibi seven ben bu aralar bebek görmek istemiyorum...bu düşüncelerimden dolayı da kendimi suçluyorum en çok bu yüzden ağlıyorum...Allahım inşallah sevgisini de versin içimize..bi de unutma şükretmemiz gerçekten Allahın bi lütfu başka bi açıklaması yok,ol der ve olur...Allah korusun bebeğine bişey olsa üzülmez misin,o sana muhtaç kimsesi yok şu an senden başka..bi de doğduğunu hayal et:)Rabbim kolaylığını verir inşallah..

bizde eşimle on seneden sonra evlendik ve gerçekten aynı şeylerı yasamısız eşimle kavga edıyorum senın yuzunden oldu falan dıe bende hemen cocuk ıstemıyordum çok ani oldu :( benım teyzem 20 seneden sonra melegıne kavustu gercekten bız belkı ısyan edıyoruz :( ama ınsallah gecer ya deliricemm artık herkes üstüme geliyo :(

biraz büyüsün karninizda hareketlerini hissetmeye başlayin o zaman heyecanlanmaya başlarsınız veee dogdugunda emin olun kimseye onun kadar deger vermeyeceksınız o herşeyin ötesinde olacak

Hamile olduğumu yeni öğrendim ama kabullenemiyorum.... Benim gibi olanlar var mı ? Yardımmmm lütfen :(

Ben de senin gibiydim ilk 2 gün çok zorlandım nasıl olurları kafam almıyordu, korunarak hamile kalmıştım ve sadece 3 3.5 aylık evliyim. o kadar çok planımız vardı ki. eşimin işi dolayısıyla sürekli yurt dışına çıkıyor. birlikte yeni yerler keşfedecektik bu 1 sene içerisinde 1 seneden sonra da çocuk denemelerimiz başlayacaktı filan ama olmadı tüm planlar değişti. şimdi çok mutluyum çocukla da güzel bir evlilik olabilir hatta dünya gezilebilinir. bence kabüllenmelisin ve hamileliğinin tadını çıkarmalısın.

Ben de senin gibiydim ilk 2 gün çok zorlandım nasıl olurları kafam almıyordu, korunarak hamile kalmıştım ve sadece 3 3.5 aylık evliyim. o kadar çok planımız vardı ki. eşimin işi dolayısıyla sürekli yurt dışına çıkıyor. birlikte yeni yerler keşfedecektik bu 1 sene içerisinde 1 seneden sonra da çocuk denemelerimiz başlayacaktı filan ama olmadı tüm planlar değişti. şimdi çok mutluyum çocukla da güzel bir evlilik olabilir hatta dünya gezilebilinir. bence kabüllenmelisin ve hamileliğinin tadını çıkarmalısın.[/QU

aynen bizde eşimle çok planlar kurmuştuk ama şımdı bır küçük bizimle gelmek istiyo ... rabbim nasip etmiş artık ama en kötü zamanım sabah ilk uyandığım an aklıma geldiğinde ağlıyorum sürekli inşallah alışırım bende en güzel zamanlarım ağlamakla geçiyo ilk hamileliğim üstelik.. sizin bebiş kaç aylık ?? sanırım hemen hemen benımle aynı

Son düzenleme:
Ben de senin gibiydim ilk 2 gün çok zorlandım nasıl olurları kafam almıyordu, korunarak hamile kalmıştım ve sadece 3 3.5 aylık evliyim. o kadar çok planımız vardı ki. eşimin işi dolayısıyla sürekli yurt dışına çıkıyor. birlikte yeni yerler keşfedecektik bu 1 sene içerisinde 1 seneden sonra da çocuk denemelerimiz başlayacaktı filan ama olmadı tüm planlar değişti. şimdi çok mutluyum çocukla da güzel bir evlilik olabilir hatta dünya gezilebilinir. bence kabüllenmelisin ve hamileliğinin tadını çıkarmalısın.[/QU

aynen bizde eşimle çok planlar kurmuştuk ama şımdı bır küçük bizimle gelmek istiyo ... rabbim nasip etmiş artık ama en kötü zamanım sabah ilk uyandığım an aklıma geldiğinde ağlıyorum sürekli inşallah alışırım bende en güzel zamanlarım ağlamakla geçiyo ilk hamileliğim üstelik.. sizin bebiş kaç aylık yada doğdu mu??

Ben de senin gibiyim 6. haftadayız 2 idrar testi ve kan testi bebiş var derken ben doktora gidip de ultrasonda bebişi görene kadar inanmıyordum yok diyordum. ama ilk kez gördük geçen ultrasonda pirinç tanesi kadar o kadar mutlu oldum ki, psikolojini buna hazırlamak senin elinde bence kötüyüm istemiyorum dersen daha da zora sokarsın hamileliğini. Bak burada insanlar yıllarca deniyor ve olmuyor çocukları ne mutlu bize ki bizler hamileyiz bebişlerimiz olacak. Sen hiç merak etme çocukla da evliliğin tadı çıkar yeter ki huzurunuz olsun ;)

Bu kadar olur... Aynı şeyi bugün bende eşimle konuştum. Bugün öğrendim. Son adet tarihim 6 aralıktı ve pcos olduğum için önemsemedim. Ama baş dönmesi ve mide bulantısı değişik oldu bu sefer. Bir de çakırkeyf gibi kafam sürekli. Uykum geliyor falan. Dün kan testi yaptırdım 622.0 çıktı betahcg.
Çok istiyordum bebek ama neden heyecansızım anlamıyorum, aslında hamile olduğumu hissetmiyorum işin garip tarafı bu.. Bir değişiklik hissetmiyorum.
Neden acaba? Böyle hisseden hamileler sonradan değişik hissetti mi?

2,5 yıllık evliyim.ilk 6 ay korunduk,çocuk istemedik.eşimin ısrarıyla korunmayı bıraktık 6 aydan sonra.aradan 8 ay geçti gelen giden yok.

ben doktora gittim herşey normaldi.4 ay daha bekleyin olmazsa yeniden gelin dediler.4 ay aradan geçti yine yok...

eşimle doktora gittik,sperm testi istediler.daha sonra duyduklarımıza inanamadık.sperm değerleri normalin çok çok altındaydı ve eşimin

ameliyat olması gerekiyordu.neyse ameliyat oldu,aradan 14 ay geçti hala bebeğim gelmedi.bu ay aşılama yaptırıyoruz.yerinizde olmayı

o kadar çok isterdim ki...lütfen sıkı sıkı sarılın bebeğinize.onlar şuanda sizin olumsuz düşüncelerinizden etkileniyorlar.

hamilelik bir mucize ve siz mucizenize hiç beklemeden kavuşmuşsunuz.ne mutlu size...keyfini çıkarın hamileliğinizin...bana da lütfen

dua edin aşılamam pozitif olsun,hamilenin duası kabul olurmuş...

tebrik ederim,sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

2,5 yıllık evliyim.ilk 6 ay korunduk,çocuk istemedik.eşimin ısrarıyla korunmayı bıraktık 6 aydan sonra.aradan 8 ay geçti gelen giden yok.

ben doktora gittim herşey normaldi.4 ay daha bekleyin olmazsa yeniden gelin dediler.4 ay aradan geçti yine yok...

eşimle doktora gittik,sperm testi istediler.daha sonra duyduklarımıza inanamadık.sperm değerleri normalin çok çok altındaydı ve eşimin

ameliyat olması gerekiyordu.neyse ameliyat oldu,aradan 14 ay geçti hala bebeğim gelmedi.bu ay aşılama yaptırıyoruz.yerinizde olmayı

o kadar çok isterdim ki...lütfen sıkı sıkı sarılın bebeğinize.onlar şuanda sizin olumsuz düşüncelerinizden etkileniyorlar.

hamilelik bir mucize ve siz mucizenize hiç beklemeden kavuşmuşsunuz.ne mutlu size...keyfini çıkarın hamileliğinizin...bana da lütfen

dua edin aşılamam pozitif olsun,hamilenin duası kabul olurmuş...

tebrik ederim,sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

çok çok teşekkürler gercekten size çok üzüldüm ve sizin bu yazınız belkıde bebegımın ve benım hayatımızı degıstırdı rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin hemde en kısa zamanda gercekten sıze dua etcem..özel olarak :40::40::40:

çok çok teşekkürler gercekten size çok üzüldüm ve sizin bu yazınız belkıde bebegımın ve benım hayatımızı degıstırdı rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin hemde en kısa zamanda gercekten sıze dua etcem..özel olarak :40::40::40:

teşekkür ederim.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

aynen bizde eşimle çok planlar kurmuştuk ama şımdı bır küçük bizimle gelmek istiyo ... rabbim nasip etmiş artık ama en kötü zamanım sabah ilk uyandığım an aklıma geldiğinde ağlıyorum sürekli inşallah alışırım bende en güzel zamanlarım ağlamakla geçiyo ilk hamileliğim üstelik.. sizin bebiş kaç aylık ?? sanırım hemen hemen benımle aynı

Merhaba masalmelis.. Yazdıklarını şaşkınlıkla okuduğumu söylemek istiyorum. Neden ağlıyorsun arkadaşım bebeğini, miniğini neden üzüyorsun.. Ben 4,5 senelik evliyim. Yerinde olmak için hamile olabilmek için hemen hemen 3 senedir uğraşıyorum. İlaçlar, çatlatma iğneleri, bir tutmayan aşılama... Ve artık tüp bebek.. O da olursa Rabbim nasip ettiyse.. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.. İnan ki bu süreçlerle uğraşmayı hiç istemezdin emin ol.. Bak ben bu zamana kadar eşimle gezdim tozdum ne oldu ne geçti elimize.. Pişmanlık.. Keşke evlendiğimde 1,5 sene korunmasaydık diyorum.. Bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı. bebeği kucağında çok şükür.. O bebeği görünce içime öyle bir umut doluyor ki anlatamam. Öyle tatlı maşallahh heyecanlanıyorum minik minik parmakları, sevimli gülüşleri.. Keyfini çıkar onu istemediğini hissettirme ona.. çünkü çok masumm :)

Back
X