Hamile olduğumu yeni öğrendim ama kabullenemiyorum benim gibi olanlar var mı ? Yardım

Kesinlikle bilincli olmak muhim. Bu arada hangi makyaj temizleyicisini kullaniyorsun ve sampuan filan genel temizlik bakim. Bn goz alti kremlerimi yuz serumlarimi biraktim tehlikeli olabilir diye ama yuzumde sivilce ciktigi icin makyaj yapiyorum temizleyiciler konusunda kararsizim. İlk 3ay hassas oje bile surmuyorum manikur yaptirmiyorum cok fena erkek gibi geziyorum ortalarda :))

aynen bende oyleyım :) ya yuzum alerjı oldu hıc bısey kullanamıyorum bıde bende soyle bır pıskolojı oldu suslenmek bakım yapmak cok zor gelıyo ya sacıma dokunamıyorum cok cabuk yoruluyorum yanı bu aralar sankı yasamıyorum :( esım bazen dıyo bu halın ne sana ne oldu ama elımde degıl hıc bısey ıcımden gelmıyo zaten mıde bulantılarım o kadar cok kı sureklı kullandıgım parfum bıle rahatsız edıyo deterjan kokusu... herseyyy ... :( gecsın artıkkkkkkk

bende sen gibi dün öğrendim cnm insan şoka giriyo inanamıyo gerçek gibi gelmiyo tahmini doğum tarihi hemen hemen aynı bnmkiside 06.10.2014

hayırlı olsunn bebeğiniz inşallah sağlıklı bır bebek olur... ya ilk zamanlar cok degısık hıssedıyordum gercekten sureklı aglıyordum aglamam ıcın sebebe gerek yoktu herkesın guldugu seylere aglıyordum :( ama sımdı ıyıyım en azından alıstm tabı mıde bulantımm gecersee cok daha ıyı olucammm.. uc aya kadar gecıyormus ... ben hıc hazır degıldım unıversıte yenı bıttı falan ama onlar artıkk yasıyor ve bıze aıt... ben altıncı haftada gıttım kalp atısını duydum sızınde kalp atısı duyulabılır sanırım tekrar hayırlı olsunn :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: herseye ragmen guzell bıseyy anne adayı olmak :49::49:

Son düzenleme:
Sekızıncı haftamıza gırdık cok şükür.. Bır şey sorcam lütfen yardımcı olabılır mısınız araba ya da uçak yolculuğu yapabılır mıyım bebegıme zarar verır mı??

Sekızıncı haftamıza gırdık cok şükür.. Bır şey sorcam lütfen yardımcı olabılır mısınız araba ya da uçak yolculuğu yapabılır mıyım bebegıme zarar verır mı??

Evlenir evlenmez hamile kaldım,28 yaşında olmama rağmen daha erken diye oturup ağladım
Şu an 18 haftalığım,mide bulantılarım geçtikten sonra biraz annelik duygusu gelir gibi oldu ama zor bir gebelik geçiriyorum,devamlı kanamalar,ağrılar,düşük tehditi,evden çıkamayın yatmak zorunda olmak.psikolojim iyi değil gerçekten.ama şunu diyebilirim ki bulantılar geçince gene bile azalıyor o duygular.gebelik garip bir psikoloji,kendini suçlama,ben de ilk başta suçluyordum ama artık suçlamıyorum.ben de böyleyim demek ki

aynı şeyleri hissettim ama alıştım.. şu an o kadar mutluyum ki.. Onsuz olmayı istemiyorum . Allah herkese yaşatsın inşallah. Bebeğimi çok seviyorum :)

evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ben de erken olduğunu düşündüm çok ağladım alışamadım sevemeyeceğimi düşündüm eşime bu haberi ağlayarak verdim herkesten utandım sanki evlilik dışı bi ilişkidenmiş gibi ama yorumları okuyunca anladım ki hangi yaşta olursan ol evlendikten ne kadar sonra olursa olsun- Allah aratmadan verdi ya çok şükür- insan kendini hazır hissetmiyor :( beklemediğin bişi olunca alışması zor...ancak isteyeceksin Allah korusun olmayacak o zaman olduğunda çok sevinirsin herhalde :( yoksa alışmak biraz zor oluyor yatıp kalkıp şükretmek lazım arayan bu kadar insan varken...

benimkide süpriz bi gebelikti bu yaz için uzun bi tatil planı. yazın havuzda cankurtaranlik ii bi maaş vs hem tatil hem iş diyodum bi baktım hamileyim ilk baş kabullenmiyosun ama sonra annelik içgüdü varya o sende oluşuyor diyosunki bi canlı var ama kalp atisi duyana kadar aynisin kalp atisi duydun mu bambaşka biri oluveriyorsun şimdi 12. haftamdayim hatta bebisim bi hafta önde ;-) zamana bırak sonra bu yazdıklarına gulceksin her dr gittinde büyüyen evladini gordugunde ben anne oluyom diyip mutluluk tan uçucucaksin

Hayretler icinde okudum yazdiklarinizi.10 aydir her gece agladim cocugum olsun diye:( sizde olmasin diye aglamissiniz garip....

Hayretler icinde okudum yazdiklarinizi.10 aydir her gece agladim cocugum olsun diye:( sizde olmasin diye aglamissiniz garip....

çok üzüldümmmm gerçekten utandım kendımden :( :( hayat çok garip gerçekten birilerinin ağladıgına bırılerı sevınebılıyor :( aama benım elımde olan bısey degıldı pıskolojık bır rahatsızlık yasadım ama gectı cok sukur..inşallah en kısa zamanda sızınde bır melegınız olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

şu an mutlu musun üzgün mü :) ama hiç üzülmeye değmez korkma ya sen rahat rahat uyu en azından eşin sana şimdilik daha fazla değer verir düşünsene kız oluyomuş saçlarını yaparsın veya erkek oluyor ayy ne güzel sen mutlu olmaya bak :1:

şimdi her şey daha güzell artık karnım büyüyor bebegım büyüyor.. alışmaya başladım ... bebişimin hareketleri daha fazla olmaya başladı heycanlandırıyor benı :):nazar::nazar::nazar::nazar: artık onu ağlayarak degıl sabırsızlıkla bekliycem esım her gece karnıma elını koyup bızım ıcın bebegımız ıcın dua edıyor onun bu sevgısı mutlulugu benı hayata,,, bebegımeeeee bagladı ınsallah ısteyen herkese nasıp eder rabbım bu duyguyu..

ÖZÜR DİLERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BEBEĞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAYATTAKİ EN GÜZEL DUYGUU ANNE OLMAKMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ... ANNECİĞİNE KIZMA OLUR MU SENİ ÇOK SEVİYORUM..:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
neyseki gerçeği anlayıp bebeğinize sarılmışsınız
ilk mesajınızı okuduğumda ağladım
yani ben 2 senedir bebek için yanıp tutuşuyorum
her bebek gördüğümde gözyaşlarımı içime akıtıp içimdeki yangını söndürmeye çalışıyorum
her gece rüyamda bebeğimi görüyorum olmayan bebeğimi
içimdeki yangını asla anlayamazsınız
bu yüzden ne olur birdaha asla böyle düşünmeyin
ve ne olur allah rızası için onu bir kezde benim için sevin :14:

Bendd baslarda esime kızdım hep daha erkendi falan diye iki yillik evliyim ama sonra onun kaderinde dunyaya gelecegi tatih belli allah onu bana emaney etti dedum kabullendim.ve ilgunctur ben onu kabullendikten sonra bulantilatlarim azaldu ve rahatladim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar sayfa 2014 yılının ana yazmak istedim ben düşünmediğim beynimden sildiğim zaman hamile kaldım 26 haftalık oldu günah diye ve Allah nasip etti vardır bir bildiği diye aldırmadık edim çok çok istiyor 17 yaşında kızım var ben 41 yasindayim herşey dr kontrolleri yolunda şükür zamanı buymuş Allahın dediği vakitte oluyır naparsan yapalım herkes güzel olcak diorum ama tedirginim ara verince nasıl olur vs vs gören olursa yorumlarınızı bekliyorum

Back
X