Hamile oldugumu yeni ögrendim işte belirtilerim

Skyangel35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
346
15
48
İzmir
Kızlar ben şüpeli ilşkiden sonraki günler sol kasıgımda damar attıgını farkettim.sabahları yataktan kalkmak istemiyordum uykum vardı hep uyuyordum.agzımda hep acı bir tat biley yiyemiyordum.yiyeceklerden tiksinme var.bacaklarım romatizma ibi agrıdı başım çok dönüyordu.rüyamda hep erik gördüm ekşi canım istiyordu.adetim 5gün geçikince hafif leke geldi bu arada çok akıntım vardı ve gögsüm agrıyor.bazıları hala devam ediyor.dün kan testinde ögrendim hamileyim

ne guzel iste hamilymissin.Allah yardimcin olsun .InsAllah saglikla dogurursun.bende ilk gunler sadece goguslerde siskinlik vardi biraz.normalde nasildimsa oyle hiss ediyodum kendimi

hayırlı olsun canımm.. ya benimde adetme 7 gün var... bendede öyle romatizmal ağrı var bide belim kopmuş gibi ağryo yaa göğüslerimde şiş ayy inşallah bende hamileymdrrr

Cok sevindim canim benim rabbim sagliklica bebisini kucagina almayi nasip etsin bende hamileligimin 13.haftasindayim cok güzel ve degisik bir duygu ama bende tam 1 sene bekledim olmadi hayirlisi buymus ve rabbim nasip etti.insaallah isteyen herkesede nasip eder

öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. benim bi sorum olucak şu damar atma işi bende de var arada ve çok kuvvetli oluyo daha önce böyle bişey yaşamamıştım. fakat sen bunu ilişkinden ne zaman sonra hissettin? biz daha bebek çalışmasına başlayalı çok az oldu da o yüzden soruyorum. hemen bir iki gün içinde mi oldu yoksa bir iki hafta sonra mı?

Öncelikle çok teşekkür ederim inş.sanada nasib eder rabbim.ilişkiden bir kaç gün sonra farkettim damar attıgını canım.sonrada devam etti.bacaklarım çok agrıdı ve sürekli başım dönüyordu.eşim gögüslerimde ve kardımda yeşil damarlar farketti adetim iki gün geçtiğinde.adet gecikmemin dördüncü günüde leke geldi.bende ertesi gün gidip hemen kan testi yaptırdım çıktı.

Çok teşekkür ederim sende inş saglıkla alırsın bebegini kucağına.çok degişik gerçekten bu duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…