Hamile olduğunu bilmeden adet olanlar var mı ?

cenzeyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar. 18 Mart'ta adet olmuştum normalde adetlerim 3-4 gün öne atıyor. Çok nadir tam gününde oluyordum. 26 Nisan oldu ben adet olmadım 4 defa test yaptım negatif çıktı..27 Nisan sabah hemen gidip kan testi yaptiracaktım ki sabah bir baktım hasta oldum. Afedersiniz önce peçeteye geldi sonra normal 3 gün oldum. 4. Gün çok az. Ve bugün 5. Gün çok minik leke tarzı oldu. Dün yani Perşembe 4. Gün birden migrenin tuttu ve 4 -5 defa kustum. Hastanede serum takıldı. Bugün yine hafif baş ağrım var. Ama bulantım var mesela sabah kahvaltı yerken iyi ama öğle yemeğinde istemeyerek yedim. Ve ne yesem diye düşünüyorum canım bişey istemiyor bulantıdan dolayı ama yoğun bulantı değil ama rahatsız edici kokular ağır geliyor. Acaba hamile miyim? Böyle bir durum yaşayan var mı ? İki oğlum var 41 yaşındayım. İlk oğlumda leke tarzı yani kahverengi leke olurdu ara sıra. Pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan vereceğim ama burda adet görüp hamile olduğunu sonradan öğrenenler varmış. Bende sizlere danışmak istedim.

Gebelik olsa kanama olsa bile bu belirtiler için çok erken, gebe değilim bikac saattir aşırı kusma bulanti, tiksinti bende de var, yine birşeye mi tutulduk bu nedir yahu

Gebelik olsa kanama olsa bile bu belirtiler için çok erken, gebe değilim bikac saattir aşırı kusma bulanti, tiksinti bende de var, yine birşeye mi tutulduk bu nedir yahu
Yani bilmiyorum bende anlamadım...
Sizde gebelik yok değil mi ?
Bende üstüne görme diyorlar ya öyle bir şey mi diye şüphelendim

Yani bilmiyorum bende anlamadım...
Sizde gebelik yok değil mi ?
Bende üstüne görme diyorlar ya öyle bir şey mi diye şüphelendim
Gebelik yok bende, üstüne görme öyle herkeste olmaz, hem saydığın belirtilerin hepsi için erken, bu ihtimallerin hepsini yaşayıp pozitifsen kan verdikten sonra bı güncelle burayı da

*Bu belirtilerin hepsi olsa da testlerde pozitif çıkardı diye düşünüyorum

Bende 16.17. 18.19 nisan adet oldum 27 nisan ilişki 28 nisan saat 3 te çatlatma iğnesi oldum 29 Nisan'da bidaha ilişki 11 mayısta doktora gittim kanda gebelik çıkmadı alttan utrosonla baktı büyük 1 yumurtan çatlmamış dedi 11 ve 12 nisan ilişki 13 Nisan'da adet oldum zannettim ama kanamam az 2 gün sürdü göğüsler de ağrı var ve adet ağrım diğer zamanlar gibi şiddetli değildi sizce gebelik varmı test yapmalımıyım

Varmıymış cnm hamilelik

`