Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olmazsın kanama olabilir düşük olabılır .. ne kullandığına göre degısır ne içtin?hamileliğinde regl söktürücü içip regl olan var mı? böyle bir durum mümkün olabilir mi?
Böyle Bi durum olabilir mi hiçbir mantığı yok doktora başvurmanızı öneririmhamileliğinde regl söktürücü içip regl olan var mı? böyle bir durum mümkün olabilir mi?
Adetin 1. Gunu gebelik oluşur muRegl olmazsın kanama olabilir düşük olabılır .. ne kullandığına göre degısır ne içtin?
Regl olmazsın kanama olabilir düşük olabılır .. ne kullandığına göre degısır ne içtin?
Sen ne ıctıgını yazsana?Adetin 1. Gunu gebelik oluşur mu
Bence siz bi psikoloğa gidin hala hamile olduğunuzu mu düşünüyorsunuz. 4 aydır adet görüyormuşsunuz o kadar test yapmışsınız negatif çıkmış
Kizlae adetin 1. Gunu gebelik olusmaz degil mi hsg randevusu almistim eylulun 2 sine, tam adet göremiyorum adetin 1. Günü 7. Günü gibi az oluyoSen ne ıctıgını yazsana?
Anlamadım adetliyken mi ilişki olduKizlae adetin 1. Gunu gebelik olusmaz degil mi hsg randevusu almistim eylulun 2 sine, tam adet göremiyorum adetin 1. Günü 7. Günü gibi az oluyo
Evet agrim sizim ve kanamam yoktu ilişki olduAnlamadım adetliyken mi ilişki oldu
Ay birde kimyon resmi koymuşAnlamadım adetliyken mi ilişki oldu
Keşke kondom falan kullansaydınızEvet agrim sizim ve kanamam yoktu ilişki oldu
Her şey tam olsun ddmAy birde kimyon resmi koymuş![]()
Ya ben hayatımın geri kalanında kimyon görmek istemiyorumYemin ederim midembulaniyo
Gebelik olur mu, koyu akintiyla basladi adetim az aktı tam bi adet gibi değildi, iliskiden sonra hafif kanama tarzi oldu sonra yine kesildiKeşke kondom falan kullansaydınızyani tam enfeksiyona açık dönem
benden çok içenYa ben hayatımın geri kalanında kimyon görmek istemiyorum![]()
Simdi baktim kirmizi akiyo bi doktor yazisinda adetin gelmesi icin iliski önerilmiştiGebelik olur mu, koyu akintiyla basladi adetim az aktı tam bi adet gibi değildi, iliskiden sonra hafif kanama tarzi oldu sonra yine kesildi
Ne icin iciliyo ki kimyonbenden çok içentiksine tiksine su gibi içiyordum