hamile olduğunu bilmeden adet söktürücü kullanmak

duphaston kullanmıştım doktorum başlattı. hamile birisi duphaston ile regl olamaz diye biliyorum ama 5 ay boyunca bile düzenli şekilde regl görenler olabiliyormuş. ilaçla böyle bir şey mümkün değildir değil mi?
Bu şikayetlerini doktora söyle güzelce bir muayene ol karnındaki sertlik başka bir şeydir.hamile değilsin
Ya da hepsi psikolojik olarak oluyor o yüzden stres yapma veya psikoloğa görün

bu arada Allah gönlünüze göre versin, inşallah ve hayırlısıysa mutlu haberi alırsınız umarım. ben bekarım ve hamilelikten korktuğum için bu başlığı açtım siz ve sizin gibi çocuk isteyenlere saygısızlık yapıyorsam çok özür dilerim
Estağfurullah herkesin hayatı bir değil herkes çocuk düşünmek zorunda bu sorumluluğu almak zorunda da değil bende bekarken eşimle 7 sene görüştüm ve bizim de aramızda bişeyler illa ki geçti benimde adetim gecikince falan yaşadığım korkularım oldu kimse kimseyi yargılayacak durumdan değil bence böyle şeyler yaşamayan insanların bile bekâr ve cahillik yapmış kişileri yargılamaya hakkı olduğunu da düşünmüyorum herkesin kendi vücudu kendi kararı. Amin inşallah Allah inşallah hepimizin gönlüne göre versin 🤲

Büyük ihtimalle yumurtan catlamamis çatlama olmayınca adet kanamasi az olur
Merhaba,
Benim de reglmden 1 hafta önce kahve akıntım oldu 1-2 sefer kırmızıya döndü 1 haftadır sadece kahve ve peçeteye gelince oluyor.doktoru aradım, yumurtan çatlamamıştır endişe etme dedi şehir dışındayım haftaya gidebilicem.
Aşırı korkuyorum hayatımda hiç böylr bişey olmadı yaşın 34. Daha çocuğum da yok sizce kötü bişey midir

Merhaba,
Benim de reglmden 1 hafta önce kahve akıntım oldu 1-2 sefer kırmızıya döndü 1 haftadır sadece kahve ve peçeteye gelince oluyor.doktoru aradım, yumurtan çatlamamıştır endişe etme dedi şehir dışındayım haftaya gidebilicem.
Aşırı korkuyorum hayatımda hiç böylr bişey olmadı yaşın 34. Daha çocuğum da yok sizce kötü bişey midir
Yo korkulacak birşey yok korkmayın bazen yumurta yeteri kadar olgunlasmaz bu yüzden catlamaz

Back
X