ben de hamile olduğumu beş hatfa sonra öğrenmiştim ve o güne kadar ilaç içtim bişey olacağını sanmıyorum doğa bunu affeder :)
Sen hamilesimisin hala canm.. maşallah valla bencede senin gibi güçlü olmalı.. 2 li 3 lü testlerine girdnmi.. hangi ilaçları içmiştinDoktorlar hep en kötülerini söylüyorlar zaten bana da düşük tehlikesi var dedi ama hiiç umrumda değil :) Kendimizi iyi hissetmemiz önemli bence :)
Tebrik ederimm canmAğrı kesici fln içmiştim en kötüsü de sigara içmiştimbir ay boyunca hamile olduğumu bilmeden Yok henüz girmedim testlere gelecek ay olacakmış sanırım 10 haftalıkmış henüz :)
hamile oldugumu bilmeden 15 tane pensilin igne vurunmustum ve daha bi cok ilac kullanmistm bisey olmadi cok sukurBu soruyu bi arkadaşım için soruyorumm bir aylık hamileymiş ve antibiyotik kullanmış böbrek için şuan çok ağlıyorr ilaçlar bebeğin gelişimini etkilermi
Başlıkta okumuşsundur canım arkadaşım için sormuştum oda hamile olduğunu bilmeden sürekli ilaç içmiş böbrek için.. doktor korkutmuş düşebilir diye yada ilaçlar kusur bırakabilşr diye ağlayıp durdu.. 1 ay sonra teste girecek.. umarım ondada bişey çıkmaz..hamile oldugumu bilmeden 15 tane pensilin igne vurunmustum ve daha bi cok ilac kullanmistm bisey olmadi cok sukur
Hmm antibiyotik biraz ağır ya ondan korkuyo.. özrü falan olur diyebende midem yaniyor diye mide ilaci icmistim. meger gebelik belirtisiymis. ogrenene kadarr yapilan seylerden sorumlu degilsiniz bisey olmaz yaziyordu biyerde
inan beni de cok korkuttular ama Allah buyuk ben ona sigindimBaşlıkta okumuşsundur canım arkadaşım için sormuştum oda hamile olduğunu bilmeden sürekli ilaç içmiş böbrek için.. doktor korkutmuş düşebilir diye yada ilaçlar kusur bırakabilşr diye ağlayıp durdu.. 1 ay sonra teste girecek.. umarım ondada bişey çıkmaz..
Doğru söylüyosun canm Allah istedikten sonra gerisi hikayeinan beni de cok korkuttular ama Allah buyuk ben ona sigindim
2 aya kadar etki etmiyosa tamamdr yinede Allah bilir tabi saol canmBende idrar yolumda iltihap olmuştu yaninda çalıştığım doktorum bana 3 tane antibiyotik hap bir anda yutmami istedi ve yuttum. Bayağı yanma vardı bende iki dakkada bir tuvalete gidiyordum ictikten bir kaç saat sonra geçti ve aynısı ikinci hamileliğimde de oldu birincisinde bilmiyordum ilacı ictikten birgün sonra öğrendim hamile olduğumu. Kadın doktorumu aradım 2 aya kadar bişey olmuyor çünkü 8 inci haftadan sonra plasenta anneden bebeği besleme ye başlıyor yani iki aydan sonra annenin yedikleri bebeğe temas ediyor. Doktor bana soyledi ıkincisinde de iki ayı geçmişti antibiyotik ama dozu az yazmıştı on gün aldım. Hiç bişey olmaz Allahın izniyle.
Hamile olduğumu bilmeden içmediğim ilaç kalmadı.Bizde esimle suan denemelere basladk. Fakat bi yandan antibiyotik kullaniyorum penicillin.. cnku göbeim icten iltiaplanms. Doktora bebek olup olmadgni bilmiyorum dedim.. bisey olmaz adetin yeni bitti dedi.. fakat atladgmz bisey var yumurtlama gecesi hem bebek denedik hemde antibiyotik ictim.. cok korkuyorum sizce bisey olurmu??? Bir yandan antibiyotikleri iltihap kuruyana kdar kullanmam gerek. Hamile oldgmu da bilmiyorum.. cok telasliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?