Hamile oldugunu bilmeden ilac kullananlar

Hamile olmadığımı bilmeden adet sokturucu kullandım sonradan test yapınca silik bi şekilde çıktı bi zararı oluyor mu bebeğe endişe içindeyim başına böyle bişey gelen oldu mu

Hamile olmadığımı bilmeden adet sokturucu kullandım sonradan test yapınca silik bi şekilde çıktı bi zararı oluyor mu bebeğe endişe içindeyim başına böyle bişey gelen oldu mu
eee olur tabi. ne kadarlık hamilesiniz?

Hamileligin erken doneminde ya hep ya hic kurali isler.. ogrenene kadar yaptiklarinizin zarar vermedigi soylenir ama zaten hamile.oldugunuzu ogrenince doktora gidiceksiniz ona sorsaniz cok daha iyi.olacak

Hamileligin erken doneminde ya hep ya hic kurali isler.. ogrenene kadar yaptiklarinizin zarar vermedigi soylenir ama zaten hamile.oldugunuzu ogrenince doktora gidiceksiniz ona sorsaniz cok daha iyi.olacak
bu sıradan bir ilaç değil. Adet söktürücü kullanmış. Dediğiniz diğer ilaç grupları için geçerli.

Dha ne kadarlık olduğunu bilmiyorum yarın sabah kan verip öğrenecem büyük ihtimalle dha çok yeni . Hiç böyle bişey beklemiyordum inşallah bişey olmaz Rabbim korusun
gebelik ihtimali varsa neden adet söktürücü kullandınız?

Yarın sabah gidecem doktora . Çok kullanmadım 2 tane içmiştim. Rabbim hiç ummadığım anda verdi bana . Doktor yumurtalarım tembel olduğunu söylemişti ve ayrıca pko var bende lh fsh değerlerim de yüksek di . Mucize gbi geldi bana inşallah bişey olmaz

Dusuk yapmamissiniz sonucta. Kanamaniz olmamis. Bebek hala duruyor demekki bisey olmaz... hamilelikte bile bir suru ilac kullaniyoruz zaten. Tutunan herturlu tutunuyor gitmek isteyenide ne yapsaniz tutamiyorsunz
Şuana kadar kanama ağrı vs hiç bişey olmadi inşallah olmaz .

Yarın sabah gidecem doktora . Çok kullanmadım 2 tane içmiştim. Rabbim hiç ummadığım anda verdi bana . Doktor yumurtalarım tembel olduğunu söylemişti ve ayrıca pko var bende lh fsh değerlerim de yüksek di . Mucize gbi geldi bana inşallah bişey olmaz

En guzel cevap doktorunuz...

Ayni sekilde uzun sure regl olmayinca doktor bir kontrol etsin adet sokturucu kullanmadan once diyerekten doktora gidip hamile oldugumu ogrendim. Boyle bir ihtimal kucucuk bile olsa varsa kendiniz nasil kullandiniz ilaci. Doktora gidin insallah sıkıntı olmamistir.

inşallah birşey olmamıştır.

2 tane içmişsin yoktur bir şey.ben x grubu 21 tane kullandım.doktorlar bir şey olmayacağını söylediler.doğuma 25 günüm kaldı.Allah a bıraktım.olacağın önüne geçilmiyor

2 tane içmişsin yoktur bir şey.ben x grubu 21 tane kullandım.doktorlar bir şey olmayacağını söylediler.doğuma 25 günüm kaldı.Allah a bıraktım.olacağın önüne geçilmiyor
Sen hangi ilacı kullanmıştın peki. Tarlusal adet sokturucu ilac da x gurubndanmis galiba nette öyle yazıyordu. Birde sen kullandığın zman hamileliğin ilk zmanlari miydi 😕 inşallah bebeğini sağlıkla şekilde kucağına alırsın 😊 bu arada gerekli testlerin hepsini yaptır mis miydin ikili üçlü felan .

Sen hangi ilacı kullanmıştın peki. Tarlusal adet sokturucu ilac da x gurubndanmis galiba nette öyle yazıyordu. Birde sen kullandığın zman hamileliğin ilk zmanlari miydi 😕 inşallah bebeğini sağlıkla şekilde kucağına alırsın 😊 bu arada gerekli testlerin hepsini yaptır mis miydin ikili üçlü felan .
[/QUOT

Diana 35 kullandım. Hamileliğimin 7. Gününden itibaren 21 tane içtim🤔testler her şey normal.sen alt tarafı 2 tane içmişsin bir şey olmaz😊

Diana 35 kullandım. Hamileliğimin 7. Gününden itibaren 21 tane içtim🤔testler her şey normal.sen alt tarafı 2 tane içmişsin bir şey olmaz😊
Doğum kontrol ilacı oluyor o galiba demi . Çok şükür canım hiç biseyi yokmuş bebeğin inşallah böyle sağlıklı sıhhatli şekilde olur 😊 bi nebze de olsa içimi rahatlattın yazdığın için cook teşekkür ederim . Bu arada bebeğin kız mı erkek mi 😊

Back
X