Hamile oldugunu bilmeden ilac kullananlar

Ya o kadar çok istedim ki olsun diye anlatamam sana, burda iki kadın şıp diye ikinciye ilk ay gebe kaldılar, ikisi de totısunun üstünden kalkmaz tembel ve gayet kilolu ve benden enaz 4-5 yaş büyükler. Eşleri de öyle. Nasi dokundu sinirime, onlar değil ben hakediyorum gebeliği fln diye bile içten içe kinlendim anlatamam 😂 bi de tüm gebeliğinde prenses gibi yattılar, hep içimden şey geçti, ben olsam oğlumla fink fink gezer herseyi yapardım diye. Tüm gebelik boyu antibiyotik aldı biri, hep dedim içimden ben olsam sağlıklı beslenir hasta olmazdım 😂 ben olsam azcık kilo alırdım fln. Kadın doğurdu kızı 20 günlükken babaya verdi, baba 2.5 yaşındaki oğlu ve 20 gündük kızıyla tek başına parka geldi, ben olsam asla yapmazdım dedim içimden. 7 ay hiç ayrılmadım oğlumdan misal.. şuanda da süt iltahapı idrar yolu enfeksiyonu boyuna antibiyotik alıyo çocuk emziriyo kocası hem ona hem iki çocuga bakıyo. Ben olsam ahh ahh en çok ben hakettim gebeliği....
yaaa işte böyle, normal bi insan olsa arkadaşının haline üzülür, bu üstte yazdığım gibi saçma sapan şeyler düşünmez di mi?
İşte bu manyak duygularım sebebiyle bıktım kendimden. O sebeple artık hiç umrumda değil, bitane oğlum var. İsteyen çocuk rahme düşer, gelirse hoşgelir ama gelmeyenin planını yapıp milletin hayatını içimden eleştirmek istemiyorum
Cook haklısın canım bende bi ara içimden öyle şeyler düşünüyordum çocuğum olsa şöyle bakarım başkasının yaptığı gbi yapmam çocuğuma diye kndi kndime hayaller kuruyordum sonradan dedim ortada bişey yok neye bu kadar düşünüyorsun hayal kuruyorsun ki . Çocuğun nasibi varsa dünyaya bi şekilde gelir allah Nasib etsin yeterki canım

Cook haklısın canım bende bi ara içimden öyle şeyler düşünüyordum çocuğum olsa şöyle bakarım başkasının yaptığı gbi yapmam çocuğuma diye kndi kndime hayaller kuruyordum sonradan dedim ortada bişey yok neye bu kadar düşünüyorsun hayal kuruyorsun ki . Çocuğun nasibi varsa dünyaya bi şekilde gelir allah Nasib etsin yeterki canım
Öylr valla. Öyle 😂 ama ben en çok emzik vermicem demiştim hiç almamıştım , oğlum 3 günlüktü karda kışta lousa halimle nöbetçi eczanelerde emzik arıyordum 😂 büyük konuşmamak lazım hiçbişi hakkında 😂

Öylr valla. Öyle 😂 ama ben en çok emzik vermicem demiştim hiç almamıştım , oğlum 3 günlüktü karda kışta lousa halimle nöbetçi eczanelerde emzik arıyordum 😂 büyük konuşmamak lazım hiçbişi hakkında 😂
Ah ah ne oluyorsa zaten büyük konuşmaktan oluyor canım 😂😂

Bende iki gündür araştırma yapıyorum netten canım dediğin gbi kimsenin çocuğuna bişey olmamış sağlıkla doğmuşlar. İnşallah bizimkiler de sağlıkla doğarlar. Benim doktorum aldır felan demedi canım başka doktora da gidecem ama .
İnşallah canım ya🙏İçin rahat edecekse sor.ben özel devlet hep değişik doktorlara gittim sordum .bir şey olmaz dediler.asıl böyle evham yapman bebeğe zarar verir dediler.gerçekten bir de tevekkül etmek lazım.ne gelecekse Allahtan.baş göz üstüne.nasipte ne varsa o.biri yüzlerce ilaç içer bir şey olmaz diğeri sağlıklı bir gebelik Yaşar ama sorunlu bir bebeği olur.yani her şey olacağından..

İnşallah canım ya🙏İçin rahat edecekse sor.ben özel devlet hep değişik doktorlara gittim sordum .bir şey olmaz dediler.asıl böyle evham yapman bebeğe zarar verir dediler.gerçekten bir de tevekkül etmek lazım.ne gelecekse Allahtan.baş göz üstüne.nasipte ne varsa o.biri yüzlerce ilaç içer bir şey olmaz diğeri sağlıklı bir gebelik Yaşar ama sorunlu bir bebeği olur.yani her şey olacağından..
Haklısın canım herşey Allahtan. Bugün kan verdim ve değerim 187 çıktı. Pazartesi 123 du . Fazla yükselme olmamış. Bu durumda gebelik kimyasal yada dış gebelik mi oluyor

Back
X