hamile olduğunu düşünenler

Bence hamilesin canım tebrikler adetinin ilk günleri oldugu için silik çıkmıs 2 gün sonra yapsan tam belirgin çıkar yarın kan testi yaptır emin olmak için aramıza hoşgeldinnn
Hosbulduk canim. Yarin gidip test yaptirim diyorum ama insaallah negatif vs demezler.:-(

Benide araniza Alirmisiniz kizlar.Uzun bir suredir sizi takip ediyordum.Ben 24 yasindayimm malesef pkoluyum cok zor gunler gecirdim.psikolojim tamamen bozuldu .3 senelik evliyim 2.5 senem tedaviyle gecti.olmadi malesef tedaviyi biraktim artik vucudum beynim yorulmustu.7 aydir duzene girdi adetim bu ay 7 gun geciktim umutlandim adetim 1 gun gecti test yaptim negatifff simdi kanda baktirmaya korkuyorum tekrar hayal kirikligi yasamayayim diye.belirtilerim adet gecikmesi, sik idrara cikma idrarda beyaz tortular azcik kasik agrisi adetten 10 gun once siddetli bel agrisi cektim.ne dersiniz varmi bir umut...

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yazamadım özledim sizi .bu ay folik plus falan bırakmıştım 10 aydır kullandım 7 aydır deniyoruz olmadi diye biraz ara verelim dedik eşimde rahatsızdı tam iyileşti derken il dışına gitti bir ayda 3 , 4 kez ilişki yaşadık adetim 4 gun gecikince ve şiddetli sancılarım olunca dün akşam ve bugün sabah test yaptım ikinci çizgi net çıktı. Bugün doktora gittim keseyi tam göremedi ama cumartesi kesin görürüz dedi

Canım bebeğini kaybetmene çok üzüldüm.bu arada sorun neydi.canım benim umarım en kısa zamanda hamis olursun tekrar. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

Canım bebeğini kaybetmene çok ama çok üzüldüm Allahım bir daha yaşatmasın
Öyküm gözün aydın canım Allahım tamamına erdirsin hayırlı olsun

Arkadaslar idrar testlerimde negatif cikti beta hcg <2 cikti sonuclara gore hamile degilim ama bu bel ve sirt agrilarim neolaki ?

Back
X