Hanımefendi daha yeni öğrendim doktor enfeksiyondan direk antibiyotik verdi haftaya tekrar gel dedi. Siz doktor görse söylerdi ters gittiğini diyorsunuz. Doktor haftaya gorucek insan tabiki korkuyor on kere hamile olmadık sonuçta. Bu platformda da birşeyler tecrübeli birilerine danisilmicaksa niye var olsun. Siz mantık diyeceginize biraz empati kurun siz olsanız kese bile oluşmadan antibiyotik kullanmaya başladım zorunlulukla kendinizde söylüyorsunuz siz olsanız korkmaz misiniz lütfen sinirimi bozmayın
Diyorum ki o antibiyotiği veren doktor hamile olduğunuzu bilmiyor mu?
Gebeler de ilaç kullanıyor biliyor musunuz
Size yada gebeliğe verdiği ilacın zararı olacak olsa doktor verir mi?sizin bebeğinizin düşmanı mı bu doktor
Ters gitme ihtimali olsa doktorun sizi kontrol etmeden eve yollayacağını mı düşünüyorsunuz?
İlk gebeliğimde antibiyotik kullandım bebeğim hayatta, ikinci gebeliğimde kullanmadım düşük yaptım, şimdi bu tecrübe sizin ne işinize yaradı
Bir doğum bir düşük yapmış biri olarak empati yapıyorum ve yine mantık diyorum, doktorun antibiyotik vererek benim henüz oluşmamış kesemi bebeğimi öldürme niyetinin olduğunu düşünmüyorsam ki niye bunu düşüneyim doktor manyak mı korkmam
Yıllarca sizin-bebeğinizin hayatını kurtarmak için eğitim almış insanlara güvenmeyip herkese göre değişen tecrübelere güvenmek akıl karımı
Biri burada dese ki ayyy kııız ben de kullandım bebeğim sakat doğdu, ayyy ben de kullandım bebeğim düştü: ne yapacaksınız? İlacı mı bırakacaksınız? Yoksa bir hafta boyunca gece gündüz ağlayıp ya benimkide böyle olursa diye strese girip herşeyi daha kötü hale mi getireceksiniz?
Şu doktorlara biraz güvenin ya, güvenmiyorsanız da gitmeyin boşuna, kendi kendinize doktorculuk oynuyorsunuz en büyük zararı kendinize veriyorsunuz yazık değil mi