Hamile olduğunu hissetmemek

Bu nasıl bir konuşma tarzıdır. Sen benim babamın kızı anamın oğlu musun. Önce kalp kırmadan konuşmayı öğren. Konuşursam cidden kalbini çok kırarım ve kırmak istemiyorum. Ama buraya gelipte salak salak yok sakat doğdu deseler yok bilmem ne sen ne biçim konuşuyorsun. Olabilir sakat da doğabilir sen kimsin de böyle söylüyorsun bunu. Haddini bil benim canımı sıkma gelene geçene burda sert sert mesajlar yazıyorsunuz git başka yerde oyna
M Minaredenatbeni hakli cnm .. kendini tanımam etmem.
Konu aciyorsanizda eleştiriye açık olacaksınız.

Diyorum ki o antibiyotiği veren doktor hamile olduğunuzu bilmiyor mu?
Gebeler de ilaç kullanıyor biliyor musunuz
Size yada gebeliğe verdiği ilacın zararı olacak olsa doktor verir mi?sizin bebeğinizin düşmanı mı bu doktor
Ters gitme ihtimali olsa doktorun sizi kontrol etmeden eve yollayacağını mı düşünüyorsunuz?
İlk gebeliğimde antibiyotik kullandım bebeğim hayatta, ikinci gebeliğimde kullanmadım düşük yaptım, şimdi bu tecrübe sizin ne işinize yaradı
Bir doğum bir düşük yapmış biri olarak empati yapıyorum ve yine mantık diyorum, doktorun antibiyotik vererek benim henüz oluşmamış kesemi bebeğimi öldürme niyetinin olduğunu düşünmüyorsam ki niye bunu düşüneyim doktor manyak mı korkmam
Yıllarca sizin-bebeğinizin hayatını kurtarmak için eğitim almış insanlara güvenmeyip herkese göre değişen tecrübelere güvenmek akıl karımı
Biri burada dese ki ayyy kııız ben de kullandım bebeğim sakat doğdu, ayyy ben de kullandım bebeğim düştü: ne yapacaksınız? İlacı mı bırakacaksınız? Yoksa bir hafta boyunca gece gündüz ağlayıp ya benimkide böyle olursa diye strese girip herşeyi daha kötü hale mi getireceksiniz?
Şu doktorlara biraz güvenin ya, güvenmiyorsanız da gitmeyin boşuna, kendi kendinize doktorculuk oynuyorsunuz en büyük zararı kendinize veriyorsunuz yazık değil mi
Oncelikle uslubunuz yanlis endiseli ve korkan tecrubesiz bir anne adayina boyle yaklasilinmaz kendinizden pay bicin lutfen sizi haksiz gormuyorum soylediklerinize katiliyorum doktorlar basimizin tagaci onlar olmasa halimiz ne olur allah bilir ama ne gerek vardi ki bu kadar sert yazip bu kizcagizi uzmeye buradaki bir cok kadin ilk once doktora sonrada tecrubeli birilerinden destek almak istiyor lutfen biraz daha anlayisli olalim bir birimize karsi gerekiyorsa okuyun gecin boyle sert yazmak yerine iyi gunler dilerim

Back