HAMiLE OLDUGUNU ÖGRENMEDEN ÖNCE RÜYASINDA GÖREN VARMI ?

sedef_79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
1.647
172
123
Almanya
Merhaba Hanımlar. Çevremde okadar çok örnek varki ögrenmeden önce rüyasında gören..
Bende şuanda hamilelikten şüphe ediyorum.
Hamilelik durumu gündeme gelmeden 3-5 gün önce Rüyamda, kocaman dev iki kek gördüm, üzerine yumurta sürülecekmiş. İki tane yumurtanın içini çıkarmışlar, yan yana iki yumurta içi gördüm..

Hamilelikten şüphe duymaya başlayınca gece yatmadan 3 ihlas 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup " Allah ım bebek varsa rüyamda göster diyip uyudum. Rüyamda bir kadın sesi, görüntü yok.. " tamam tutmuş, bu kadın hamile " dedigini duyar duymaz uyandım..

Bu gecede bir rüya gördüm, kocaman taşlı birtek taşı sol parmagıma, birde kalınca bir alyansı sag parmagıma takıyordu babamız :KK200:
Allah hayırlara çıkarsın..
Sizlerinde hamilelik habercisi olan rüyalarınız olduysa paylaşırsanız mutlu olurum :KK46:

ben gordum
dogum yapmısım annem beyaz kundakta bebek verıyor elıme emzırmeyı ogretıyordu
2 gun sonra arkadasım aradı ruyasında benı gormus hamıleymısım
1 hafta sonra hamıle oldugumu ogrendım :)

Bende gördüm ama hamilemiyim bilmiyorum :))bir kadın muayene etti beni kimseye söyledinizmi dedi bende hayır dedim o zaman sürpriz olacak herkese dedi rüyamda :) bana kendi rüyalarım biraz bilinçaltı gibi geliyor ama..

Ne kadar güzell maşallah :)
Bende hiç inanamazdım çünkü hamile kalmak için uğraşıyordum ve bilinçaltıdır diye düşündüm :) allahtan çok istemişimki bir değil iki verdi şükürler olsun. cinsiyetleri daha öğrenmedim ama rüyamda bir kız bir erkekti :) sağlıcaklar olurlar inşallah :) Allah razı olsun :) :)

Bende hiç inanamazdım çünkü hamile kalmak için uğraşıyordum ve bilinçaltıdır diye düşündüm :) allahtan çok istemişimki bir değil iki verdi şükürler olsun. cinsiyetleri daha öğrenmedim ama rüyamda bir kız bir erkekti :) sağlıcaklar olurlar inşallah :) Allah razı olsun :) :)
Darısı bize inşallah hayırlısıyla :(

Kızlar şekerim 148 çıktı üç gündür tatlısı fazla kaçırdım o yüzden olabilir mi
ogunluk bı deger degıl aslında aclık ve tokluga bakıyorlar
siz cok dıkkat edın unlu ve sekerlı seylerı tamamen kesin borek corek falan yemeyın
hamılelıkte zaten yememek gerek aslında :) dıkkat edersenız bıseycık olmaz merak etmeyın

Bende gördüm ama hamilemiyim bilmiyorum :))bir kadın muayene etti beni kimseye söyledinizmi dedi bende hayır dedim o zaman sürpriz olacak herkese dedi rüyamda :) bana kendi rüyalarım biraz bilinçaltı gibi geliyor ama..

İnşallah hayırlısıyla haberci rüyadır. Olumlu bir gelişme olursa lütfen paylaş bizimle :KK46:

Ben görmüştüm birinde doğum yaptığımı gördüm birinde 2 3 yaşlarında bi oğlum olduğunu gördüm bu rüyaların kısa bi süre sonra hamile olduğumu öğrendim ne olursa olsun hayra yormak lazım tabi iyi düşün iyi olsun

Bende rüyamda bir kız bebek koşuyordu kucağıma, ikinci günü akşamında da bir erkek bebek koşuyordu beyazlar içinde ve 10 gün sonra ikizlere hamile olduğumu öğrenmiştim :) Rabbim herkese nasip eylesin Amin:)
Ayyy Allah ım nekadar büyükk iştee, ayan ediyor insana. Bende cift yumurtanın içini yan yana gördüm ilk rüyada. Olursa büyük büyük mutluluk birde ikiz olursaaa daha ne isterimnm.. Bizim sülalede okadar çok ikiz varkii..
Rabbim saglıkla büyütmenizi nasip etsin

Back
X