Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile olduğunuzu çevrenizdekiler ne zaman anladı ?
uzun boyluysan karnın çok belli olmaz. benim 7.5 aylık ama çevremdekiler sanki 4 ya da 5 aylık gibi duruyor diyorlar :) :) kilosu da gayet iyi çok şükür..
hamileliğim 3.haftasında eşim anladı..halbukisi benim hiç belirtim yoktu hatta deli gibi ağlıyordum mantarım vaarrr hiçç bebeğim olmuycak diye eşime göre çok duygusallaşmışım olmadık şeylere bile ağlıyormuşum..beni hiç öle görmemiş evlendiğimizden bu yana.
zayıfım, boyum kısa. senin gibi 17 haftalık hamileyim ve karnım nerdeyse hiç belli değil hala. yemek yer mideyi biraz şişirirsem azcık belli oluyor gibi, yoksa farkeden yok :)
zayıfım, boyum kısa. senin gibi 17 haftalık hamileyim ve karnım nerdeyse hiç belli değil hala. yemek yer mideyi biraz şişirirsem azcık belli oluyor gibi, yoksa farkeden yok :)
16. haftaya kadar hiç kimse belli olmuyor dedi. ne olduysa 17. haftadan itibaren oldu ve birden karnım büyümeye başladı :) hele de 20. haftadan itibaren karnım çok büyüdü :) şu an kendimi doğumu yaklaşmış gibi görmeye başladım. soruyorum doğum yapanlara kaç aylık gibi görünüyorum 7-8 aylık gibi olmuş muyum diyorum. yok be 5-5.5 aylık gibi diyolar. ee ben 9. ayımd anasıl olcam diyorum böyleeeeeeeeeeeeee olcan diye gösteriyolar sanırım bu daha hiçbişey değil