kizlar belki komik belki piskolojik bilemedim sizlerle paylasmak istiyorum daha once dusuk yapmistim o siralar hamile oldugumu bilmedigim zamanlarda esim bana iliskiden sonra sanki bir duvar var beni engelliyor demisti sonra hamile oldugumu ogrendik hamileyken iliskiye girdik yine aynisi dedi hatta korktu acaba bebegemi degiyom diye:) ve dusuk yaptim suan iki aydir korunmuyoruz
ilk defa yine aynisini dedi bisey var duvar sanki beni engelliyor dedi benimde kafama takildi acaba hamileligi erkek farkediyormu bi ablam var beraber calisiyoruz bana hep derdiki hamile olup olmadigini kocana sor dikkatli biri rahimdeki degisikligi bilir rahim ters doner drdi bakalim bu tez dogrumu boyle birsey yasayan varmi ?? dusunceleriniz??
ilk defa yine aynisini dedi bisey var duvar sanki beni engelliyor dedi benimde kafama takildi acaba hamileligi erkek farkediyormu bi ablam var beraber calisiyoruz bana hep derdiki hamile olup olmadigini kocana sor dikkatli biri rahimdeki degisikligi bilir rahim ters doner drdi bakalim bu tez dogrumu boyle birsey yasayan varmi ?? dusunceleriniz??