Hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

mgydkbegum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
189
117
18
Bayanlar iyi akşamlar konudan da anlaşılır hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ? ne tepki verdiler ? Nasıl bi sürpriz yaptınız?

Ben masaya 1 tane fazla tabak koymustum aksam yemeginde oda bana sordu kim gelicek dedi bende uzak yoldan misafirimiz var dedim sasjrmisti aval aval bakmisti bende 9 ay sonra dedim guzel bi an yasamistik

Aşırı bel ağrısıyla acile gitmistik eşim cok sinirliydi hem cok yorgun hemde hasta gibiydi biraz ters bi gunundeydi yani. O bekleme salonunda beklerken doktora gebelik suphem var dedim tahlil sonucu 2 saat sonra cikacakti hepten çıldırdı adam.. Tahlil sonucunu aldım elim Ayağım titremeye başladı zati bnm hemen gittim doktorumdanda pozitif cevabını aldım ve bekleme salonundaki eşime siritarak hadi gidelim dedim oda noldu dedi pozitif çıktı dedim ney dedi hamileyim iste dedim ciddi misin dedi ve eve gittik.. Gülmedi sarilmadi sevinmek gibi herhangi bi tepki göstermedi... ben boyle hayal etmemistim yia.. keşke yorgun ve hasta olmadigi bi an soyleseydim...

midem bulanıyor dedim, hastaneye git dedi, adet günüm çok geçti dedim, gebelik testi al dedi. ertesi gün testi yaptım, uzattım çift çizgi dedim. hamile misin dedi sarıldı. bu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…