Hamile oldugunuzu herkes duysun istediniz mi?

ben öğrensem yakınlarıma söylerim aileme arkadaslarıma. ama yedi sülaleyide aramam heralde ,saklamam ama özellikle arayıp ben hamileyim demem .zamanla duyar zaten herkes.

aynısını abımde yasadık o kadar sevınmısdıkkı sonra dusuk oldu :(
tekrar hamıle kaldıgında herkese 20,haftada soledık :)
sımdı ben hamıleyım abım kalp atıslarını duyuncaya kadar kımseye soleme dıye sıkı sıkı tembıhledııı :1:
şükürler olsun atıslarını gorduk :)
ama ben bır dahakı ay randevumö var 11 haftalıkken felan ondan sonra bır sorun cıkmazda Allah ızın verırse akrabalara solemeye ızın verıcem :)
ama suan benım ve esımın aılesı bılıyor

çok erken duyurmuşun canım cesaretin negüzel bende aslında bebek tamamen belli olunca duyurmak taraftarıyım aslında biyandan da hemen duyururum diyorum

neden gızleyeyım kı ,en mutlu oldugum andı o benım ,
10 saat yol boyunca nasıl soylesem dıye düşündüm :)

sonucta sevıncı mı nasıl paylasıyorsam d üzüntü mü de sevdıklerımle paylasırım..ıyı düşün iyi olsun :)

aynısını abımde yasadık o kadar sevınmısdıkkı sonra dusuk oldu :(
tekrar hamıle kaldıgında herkese 20,haftada soledık :)
sımdı ben hamıleyım abım kalp atıslarını duyuncaya kadar kımseye soleme dıye sıkı sıkı tembıhledııı :1:
şükürler olsun atıslarını gorduk :)
ama ben bır dahakı ay randevumö var 11 haftalıkken felan ondan sonra bır sorun cıkmazda Allah ızın verırse akrabalara solemeye ızın verıcem :)
ama suan benım ve esımın aılesı bılıyor

I$te bende bundan korkuyorum :(
In$allah bende kalp ati$larini görerim, beklemek cok zor ya:32:

selam bende hamile kalsam sadece eşimin ailesine ve kendi aileme söylerim ama zaten eşimin ailesine söyleyince herkez öğrenir çünki bizim 3 senedirki olmuyor çocuğumuz ee haliyle herkeze söylenir dış gebelikte öyle olmuştu

selam bende hamile kalsam sadece eşimin ailesine ve kendi aileme söylerim ama zaten eşimin ailesine söyleyince herkez öğrenir çünki bizim 3 senedirki olmuyor çocuğumuz ee haliyle herkeze söylenir dış gebelikte öyle olmuştu

Dedigin gibi, bende aynen e$imin ailesi ögrenince kolu kom$u herkese söylerler biliyorum.
Ama 3 senedir olmuyorsa bir an önce o mutlu haber payla$ilmak istenir.
In$allah en kisa zamanda hayalin gercek olur.

:49:

$imdi de iyi ki herkese söylemedim diye $ükrediyorum..
Hamileligim dü$ükle sonuclandi..
Söyleseydim $imdi herkesin ee sine cevap vermek zorunda kalacaktim.
Bu durumdan kurtulmu$ oldum:)
Yani söylememekte bi hayir varmi$:)

kan değerini alır almaz hemen annemi aradım.. akşam eşime güzel bir sürprizle söyledim. ve beraber onun ailesini arAYIPP MÜJDEYİ VERDİKK.. İŞ ARKADAŞLARIMA HENÜZ SÖYLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUMM.. ÇÜNKÜ KESE GÖRÜNMEDİİ.. BEBEĞİMM KENDİNİ GÖSTERSİN İNŞALLAAHH HERKESE SÖYLERİMM HERKESEEEE

Merhaba kızlar.
Bende mayıs ayında hamile kaldım. Herkese söledim. Haykırdım sanki hamileyim die. O kadar sevinmiştimki. Hemde tek yumurta ikiz gebelikti. Ama 6. Haftada gelişimleri durdu. 8. Haftada bebeklerime veda ettim. Kürtaj olalı 2 hafta oldu. Hala hamilelik nasıl gidiyo diye soran var :14:
Zaten bi acı yaşıyosun bide tekrar sorulması aynı acıyı tetikliyor. Bidaha hamile kalırsam karnım belli olsun aa hamilemisin desinler yani :37:

şu an çocuk düşünmüyoruz seneye inş. ama eşime çok önceden sçöylemiştim hamile kaldığımda kimseye bunu söylemeyeceksin diye anne baba dahi bilmeyecek demiştim :) biraz zor olacak çünkü insan sivincini paylaşmak istiyor ama ben bi 2,5-3 aylık olunca söylemekten yanayım.

çevremde hamile kalır kalmaz haber veren çok kişi oldu bunların bir kısmı verdikleri habewrden en fazla 1 ay sonra bebeklerini düşürdüler. mutlu haberi vermek kolaydır ama kötü haberi vermek herkese tek tek çok zordur... birde zaten ilk aylar çok riskli nazarada inanırım çok daha kolay nazar değiyormuş gibi geliyor bana ...

söylemeyin yaa :( hem 3 ay sonra herkes öğrendimi daha az beklemiş oluyorlar 9 ay değilde 6 ay beklemiş oluyorlar anneane babanne için çok iyi oluyor :)

bende kesinlikle söylemeyi hiç ama hiç düşünmüyorum :20::20::20:
ben geçen haziran da ayında hamile olduğumu öğremnmiştim ve anne baba yakın akrabalar eş dost konu komşu herkes duydu söyledik sevincimiz içimiz de tutamadık ve 2 ay sonra dış gebelik olduğunuı öğrendik acil ameliyatla alındı bebeğim yıklımıştık:14::14: herkess aaaaaaaaaa yazık ne zaman olsu nasıl oldu çok o kadar acını üstüne bi de insalara dert anlattık :14::14::14::14::14::14::14:
ama artık akıllandık rabbim bidaha nasip ederse 3 ay dolmadan kimseye söylemicem :19::19::19::19::19::19:

ben nazara çok inanrım o yüzden söylemem 3 ay dolana kadar
annem hariç :))

çünkü ilk aylarda nazar çok çabuk değer
ayrıca mevlanın bir sözü var hayılrı haberi geç verin diyee

Merhaba kızlar.
Bende mayıs ayında hamile kaldım. Herkese söledim. Haykırdım sanki hamileyim die. O kadar sevinmiştimki. Hemde tek yumurta ikiz gebelikti. Ama 6. Haftada gelişimleri durdu. 8. Haftada bebeklerime veda ettim. Kürtaj olalı 2 hafta oldu. Hala hamilelik nasıl gidiyo diye soran var :14:
Zaten bi acı yaşıyosun bide tekrar sorulması aynı acıyı tetikliyor. Bidaha hamile kalırsam karnım belli olsun aa hamilemisin desinler yani :37:

cok gecmi$ olsun canim, bende dü$ük yaptim ve bu yüzden e$ ve anne di$inda herkese söylememekte bi hayir var demekki. Elbete insan sevincini paylasmak istiyor o an ki duygularla ama sabretmek daha iyiymi$ demek:)
Saglik olsun, in$allah yine olur, bende 3 aylik olana kadar söylemek istemiyorum.
Saglicakla kal.:nazar:

ben nazara çok inanrım o yüzden söylemem 3 ay dolana kadar
annem hariç :))

çünkü ilk aylarda nazar çok çabuk değer
ayrıca mevlanın bir sözü var hayılrı haberi geç verin diyee

Sana sonuna kadar katiliyorum :)
Bende annem ve e$im haric kimseye söylemedim.
Mevlanin sözünde vardir bi hayir demek:)

bende kesinlikle söylemeyi hiç ama hiç düşünmüyorum :20::20::20:
ben geçen haziran da ayında hamile olduğumu öğremnmiştim ve anne baba yakın akrabalar eş dost konu komşu herkes duydu söyledik sevincimiz içimiz de tutamadık ve 2 ay sonra dış gebelik olduğunuı öğrendik acil ameliyatla alındı bebeğim yıklımıştık:14::14: herkess aaaaaaaaaa yazık ne zaman olsu nasıl oldu çok o kadar acını üstüne bi de insalara dert anlattık :14::14::14::14::14::14::14:
ama artık akıllandık rabbim bidaha nasip ederse 3 ay dolmadan kimseye söylemicem :19::19::19::19::19::19:

gecmis olsun canim, acini anlayabiliyorum, ama bazen insan o mutlulugunu herkese payla$asi geliyor, yinede beklemek en iyisi. Ba$ta zaten ya var ya yok gibi bir$ey, var oldugunu anlayana kadar bende söylemek istemiyorum.
In$allah hakkinda hayirlisi olur. Kendine dikkat et.

şu an çocuk düşünmüyoruz seneye inş. ama eşime çok önceden sçöylemiştim hamile kaldığımda kimseye bunu söylemeyeceksin diye anne baba dahi bilmeyecek demiştim :) biraz zor olacak çünkü insan sivincini paylaşmak istiyor ama ben bi 2,5-3 aylık olunca söylemekten yanayım.

çevremde hamile kalır kalmaz haber veren çok kişi oldu bunların bir kısmı verdikleri habewrden en fazla 1 ay sonra bebeklerini düşürdüler. mutlu haberi vermek kolaydır ama kötü haberi vermek herkese tek tek çok zordur... birde zaten ilk aylar çok riskli nazarada inanırım çok daha kolay nazar değiyormuş gibi geliyor bana ...

söylemeyin yaa :( hem 3 ay sonra herkes öğrendimi daha az beklemiş oluyorlar 9 ay değilde 6 ay beklemiş oluyorlar anneane babanne için çok iyi oluyor :)

hayirlisi olur in$allah. Benim e$imde ayni biraz sabirsiz ama ikna ettim onu en az 2 aydan bir aya dü$ürebildim:) Ögrendigimizde zaten 1 aylik oluyor, bide her$ey yoluna giderse 2 aycik daha beklersek 3 ay en azindan dü$ük riskli zaman dolmu$ oluyor. Bende nazara inanirim. Ve sana katiliyorum, güzel haberi vermek ve paylasmak insani mutlu ediyor, ama üzücü bi haberi tekrar herkese tek tek anlatmak insanin gücüne gidiyo.
9 Ay uzun bi zaman, 6 ay yine cabuk gecer gibi geliyor banada:):49:

Ya arkada$lar, bir tek benmiyim böyle dü$ünen.
Hamile oldugumu ögrendim ama hemen herkes aile-akraba, kolu-kom$u, cümbür-cemaat duysun istemiyorum.
Elbette bir gün bende bu güzel müjdeyi kendiligimden söylemek isterim ama bana cok tuhaf ve ayip geliyor hemen cevre tarafindan duyulmasi..
Ayrica dü$me tehlikesini atlattiktan sonra söylemek daha mantikli geliyor bana.
Ve ben etraftan hamile kalipta di$ gebelik yada dü$ük yapan cok oldugunu duydugum icin önce sevinci payla$, sonra hüzünü payla$ olsun istemiyorum.
Sizler nasil bu müjdeli haberi söylediniz?:79:

merhaba cnm gayet normal böle düşünmen inş. sorunsuz bi gebelik geçirirsin bende hamile kalmayı çoook istiyorum RABBİM banada kısmet eder en kısa zamanda hayırlısıyla inş.

Back
X