hamile olduğunuzu ilk nasıl farkettiniz......

ben hastanede calısıyorum..son gunlerde midem acayıp bulanıyordu ve adetıme henuz 8 gün vardı..korunmayı bırakmıstık anca 4aydır hamıle kalmıyordum..arkadaslarım midem bulanıyor dedıkce dalga gecıyorlardı hamılesın dıye..sonra dayanamadım gittim betahcg baktırdım..ve gözlerıme ınanamadım...sonuc 23 cıkmıstı...cok şaşırdım..allak bullak oldum..ama sımdı canım kızım 23 haftadır benımle beraber...ınsallah sagsalım kucagımna alırım..alalh herkese nasip etsin..:dance::teytey:

adetim düzensizdi ve progestan kullanıyordum.doktorum adetin 1 gün bile geçse test yap hamilesindir demişti.dediği gibide oldu.canım oğlum aramıza katılmıştı.herkese nasip olsun

adet tarıhım gectı ama ben ıhtımal bıle vermedıgımden hıc uzerıne dusmedım hatta gectıgını bıle 5 gun sonra farkettım

allahalla nıye gecıktı hıc gec kalmazdı derken bır gece esıme belkı hamıleyımdır dedım guldu sadece
sabah test yaptırdım kı bebısım benımleymıs megerse

adetime 3 gün vardı kasıklarım yürüryünce çok ağrıyordu eşim hep dalga geçiyordu hamilesinde ondan ağrıyor diye. dayanamadım test yaptım hooop çift çizgiyi gördüm..
şimdi ikiz kuzularımı bekliyorum..

bende hastanede çalışıyorum,adetime 7 gün vardı,kasıklarım çok ağrıyordu,birde çok uyumaya başlamıştım,ağrıları adet sancısı sandım,ilaç içecektim ,içimden bir sesbhcg baktır da öyl iç dedi,içimde bir kuşku vardı,korunmuyordum çünkü uzun zamandır,7 gün varken baktırdım 228 çıktı,ellerim titredi sonuca bakarken,inanamadım

en ılgınc seylerı ben yasamıs olmalıyım :))

9 nısan son adet tarıhımdı ama ıdrarda test yapmak ıstemedım cunku artık mıgdemı bulandırıyordu testler oylesıne bıkmıstım kı test yapmaktan 5 yıldı beklıyordum cıft cızgıyı bı dusunsenıze kac kere yapmısındır sayısını bılmıyorum neysee ayın mayısın 14 de dırek doktora gittım cuma gunuydu usg de bakıldı bısey yok dedı ama yınede kanda bhcg bakalım dedı kanı verdım sonuc 0 cıktı hamıle degıldım doktor dr adet sokturucu yazdı ama hıc almak ıstemedım halen recetem duruyor :)) neyse nasılsa hamıle degılım ne zaman adet olursam olurum dedım ama hıc ınanmamıstım hamıle olmadıgıma hayır hamıleyım dedım ıcımden beklıcem 10 gun sonra dr tekrar gıdıcem dıye karar verdım ve tabı dayanamadım mayısın 21 de tekrar gıttım dr kanda bhcg ıstıyorum dedım usg gırmıcem ben hamıleyım dedım dr guldu pekı bakalım dedı o gun de esımın dogum gunuydu :)) bır saat sonra sonuc geldı hıc sasırmadım hamıleydım sonuc 134 cıkmıstı :))

ya özlem bende dün kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıktı usgde çıkmadı benimde son adet tarihim 9eylül şaşırdım ya ne yapsamki duphaston verdi onu kullanıom aman ben zaten hissetmiom hamile falan değilim ama genede korktum şimdi ne yapayım içmeyeyimmi

arkadaşlar demek adet günü gelmeden bulantılar başlayabiliyormuş,benim adetime 6 gün kaldı ama iki gündür sabahları öğleden sonraya kadar süren şiddetli bulantılarım oluyor,ama birkaç gün önce ağır grip geçirip antibiyotik kullandım,ben bulantıları gribe bağlamıştım,hamile olsam bu kadar erken bulantı başlamaz diyodum ama adetine 1 hafta kala bulantısı başlayan arkadaşlar olmuş,meraklandım şimdi CADIARZU

arkadaşlar adet günü gelmeden bulantısı başlayan arkadaşlar hemen idrar testi mi yaptınız adet gününümü beklediniz test için ,yani ben şimdi yapsam idrarda belli olurmu ki,bulantım çok ama adete 6 gün de var acaba erken döllenme falan.....:Saruboceq:.....

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bir sorum var lütfen yardım istiyorum.migde bulantım var karnım şiş başım dönüyo yani hamileligin bütün belirtileri var 2 aydır ama regilem oluyo kardımda şişiyo hamilemiyim acabaaaaa
:1closedeyes:

ben de grip olmuştum nerdeyse 2-3 hafta sürmüştü gribim o ara
sonra midem bulanmaya başladı ama ben beklemiyordum ve hiç üstüme alınmadım hamileyim diye kesin hastalıktandır midemi üşütmüşümdür dedim
özellikle geceleri çok kötüydü uykumdan bile uyanıyordum tabi bu arada aşırı yorgunluk var ev işlerini zor yapıyorum o derece
ama hamileliği beklemediğim için o sırada test yapmadım
adet günüm gelince lekelenme oldu ve gerisi gelmedi öylece test yaptım ve öğrendim

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bir sorum var lütfen yardım istiyorum.migde bulantım var karnım şiş başım dönüyo yani hamileligin bütün belirtileri var 2 aydır ama regilem oluyo kardımda şişiyo hamilemiyim acabaaaaa
:1closedeyes:

test yapmadın mı canım

canımya regl oluyorsan hamile olman imkansız denecek kadar düşük bir olasılık

hiç test yapmadınmı

hem bahsettiğin belirtiler hemen olmazki

pardon yaa ben 2 aydır regl olmuyorum diye okumuşum
arkadaşın dediği gibi regl oluyorsan imkansız gibi bişey canım

arkadaşlar bu yaptığınız testler kanda olsun idrar olsun sağlık ocakları yapıyormu ve ücretleri ne kadar bilgi verirmisiniz lütfen

Back
X