hamile olduğunuzu ilk nasıl farkettiniz......

en ılgınc seylerı ben yasamıs olmalıyım :))

9 nısan son adet tarıhımdı ama ıdrarda test yapmak ıstemedım cunku artık mıgdemı bulandırıyordu testler oylesıne bıkmıstım kı test yapmaktan 5 yıldı beklıyordum cıft cızgıyı bı dusunsenıze kac kere yapmısındır sayısını bılmıyorum neysee ayın mayısın 14 de dırek doktora gittım cuma gunuydu usg de bakıldı bısey yok dedı ama yınede kanda bhcg bakalım dedı kanı verdım sonuc 0 cıktı hamıle degıldım doktor dr adet sokturucu yazdı ama hıc almak ıstemedım halen recetem duruyor :)) neyse nasılsa hamıle degılım ne zaman adet olursam olurum dedım ama hıc ınanmamıstım hamıle olmadıgıma hayır hamıleyım dedım ıcımden beklıcem 10 gun sonra dr tekrar gıdıcem dıye karar verdım ve tabı dayanamadım mayısın 21 de tekrar gıttım dr kanda bhcg ıstıyorum dedım usg gırmıcem ben hamıleyım dedım dr guldu pekı bakalım dedı o gun de esımın dogum gunuydu :)) bır saat sonra sonuc geldı hıc sasırmadım hamıleydım sonuc 134 cıkmıstı :))
Eminim çok güzel bir histir annelık duygusu ben 6aylık evlıyım cok ıstıyorum olmuyor cok umutsum 5defa test yaptım artık almak bıle ıstemıyorum en ufak mıde bulantısında hemen heveslenıyorum inşallah bigun bende anne olurum cok umutsuzum inşallah hayırlısıyla olur 😞

Ben hiç beklemiyordum. Adetim bazen gecikiyor diye. Hatta adetim 1 Ay geçince hala inanmıyordum hamile olduguma. Direniyordum test yapmamak için dahada direnecektim ama en yakın arkadaşım beni rüyasında hamile görünce çok heveslendim. Çünkü o adetimin bilmiyordu. Ve bende rüyamda sürekli hamile kalıp doğum yaptığımı görüyordum. Sonra test yaptım. Hala inanmıyordum ama Elhamdülillah ki hamileydim hemde 8 haftalik :)
Merhaba hayırlı evlat olsın inşallah bende gece gördüm doktor gözün aydın hamilesin dedi sizce varmıdırki

Back
X