hamile olduğunuzu ilk nasıl söylediniz?

greeneyes3543

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
1.671
49
0
36
İzmir
merhaba arkadaslar. ben ne evliyim nede hamile amasunu hep merak etmisimfir bu güzel haberi sevdiklerinize özellikle esinize nasıl söylediniz süprizmi yaptınız esinizin ilk tepkisi nasıldı paylasırmısınızz =):emir_bebek::emir_bebek:

bende bekarım ama bende özellikle bunu çok merak ediyorum nasıl söylenir ilk eşle beraber kime söylenir diye merak işte bendekide

ben eşime ilk söylediğimde farklı illerdeydikk aramızda yaklaşık 25 saat mesafe vardı...
hastaneye gideceğimi biliyordu ama umutlandırmamıstımm..
tamda görevde oldugu zamana denk gelmişti...
telde söyledim ve o an az kalsın bulundugu kulübeyi yıkıyormus sevinçten ve zıplamaktann :))
gerçekten çok güzel bir duyguuu...
malesef o bebeğimi kaybettimmm ve şuan hamile olma olasılığım var eğer öyleyse yanındayken söylemek istiyorumm..
tepkisini şimdiden çok merak ediyorumm :))

ilk bebeklerde her zman düsük riski oluyormus benim görümcem de hamile kalmıstı biz cok sevinmiştik ama malesef oda kaybetti. Hayırlısını versin ALLAH hepimize canım.. hadi insallah güzel haberleride verirsin anlatrısın burda bize:D:71:

ilk bebeklerde her zman düsük riski oluyormus benim görümcem de hamile kalmıstı biz cok sevinmiştik ama malesef oda kaybetti. Hayırlısını versin ALLAH hepimize canım.. hadi insallah güzel haberleride verirsin anlatrısın burda bize:D:71:

evet malesef oluyor canımmm ama benim ki düşmedi 3. ayın sonunda kalp atışları durdu ve kürtaj oldumm...

yarın sabah kan testi yaptırıcamm belirtilerim varr...

eşimle gidicem ama pozitifse negatif demeyi düşünüyorumm...

akşamda 7 de görevden gelecek bir süpriz hazırlamayı düşünüyorum eğer pozitifse sonucumm..

evet malesef oluyor canımmm ama benim ki düşmedi 3. ayın sonunda kalp atışları durdu ve kürtaj oldumm...

yarın sabah kan testi yaptırıcamm belirtilerim varr...

eşimle gidicem ama pozitifse negatif demeyi düşünüyorumm...

akşamda 7 de görevden gelecek bir süpriz hazırlamayı düşünüyorum eğer pozitifse sonucumm..

evet onun da öyle olmustu kalbi durdu ve kürtaj olmustu:S hadi baklm canım insallah hamilesindir:D

merhaba hanımlar benim hikayem ise

ben yavruma aşılama yoluyla hamile kalmışdım ve 2 hafta sonra test yapılacakdı evet ogün gelmişdi ben ümitsizdim olmıcak diye o sıralarda ablamda yanımda olmuşdu 7 mayıs 2010da hastaneye gittik ve kanımı verdim 1 saat sonra alırsıınız sonucu dedi tabi biz bekliyoruz ama ben halen umutsuz vakayım. 10 dk bir çıkdımı diye soruyorum kayıtcı kıza yok diyor en son yine gittim evet çıkmış dedi ve kağıdı verdi elime tabi ben sonuca bakmamla ağlamam bir olmuşdu herkes bana bakıyordu ağlayarak ablamın yanına gittim ve hamileyim abla dedim sarıldık ağlamaya başladım ama etrafdakiler halen şaşkın şaşkın bakıyor doktorun yanına gittim. İçeri girdik doktor evet dedi aşılaman tutmuş ve hamilesin dedi sen ağladınmı diye sordu bana ama ben halen şoklardayım şaşkın şaşkın etrafıma bakıyorum. gözlerim kan çanağına dönmüş ağlamakdan ablam o sırada doktora mutlulukdan ağladı diye söyledi hastaneden çıkdık ben halen ağlıyorum. Ablam eşime tel açdı eşimin verdi tepki ise kızmı-oğlanmı ::27: ablamda bismillah daha belli olmaz dedi. Ancak bu mutluluğum 6 ay sürdü ve 22 eylülde 24 haftalık yavrumu kaybettim. Nazlım olarak rahmime düşmüşdü nazlımca benden ayrıldı şuan en başa döndük ve yeniden bebek için uğraşıyoruz bu mutluluğu yeniden cümle aleme yaşatır inşallah yeniden

bende anlatayım canım ben hamile kaldığımda 18 yaşımdaydım ve erken diye düşünüyordum evlendiğimin 2 ayı hamile kaldım kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucu dedi doktor eşim sen gelmene gerek yok dedi ben alırım sonuçları bende tamam
dedim evde yaptım çıkmadı kesin yok rahatlamıştım ama eşim eve geldi gözün aydın yok dedi o biliyordu istemediğimi aradan 5 dakika geçti elinde koca bir demet çiçekle bebeğimin annesi diyerek bu çiçekler en güzel hamileye dedi ben ozaman çok ağlamıştım bizim durum biraz ters oldu sevinmem gereken yerde ağladım eşime benim söylemem gereken yerde o bana süpriz yaptı şimdi ise 2 çok istiyorum ama malesef olmuyor biizi:1:mde böyle oldu

bende anlatayım canım ben hamile kaldığımda 18 yaşımdaydım ve erken diye düşünüyordum evlendiğimin 2 ayı hamile kaldım kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucu dedi doktor eşim sen gelmene gerek yok dedi ben alırım sonuçları bende tamam
dedim evde yaptım çıkmadı kesin yok rahatlamıştım ama eşim eve geldi gözün aydın yok dedi o biliyordu istemediğimi aradan 5 dakika geçti elinde koca bir demet çiçekle bebeğimin annesi diyerek bu çiçekler en güzel hamileye dedi ben ozaman çok ağlamıştım bizim durum biraz ters oldu sevinmem gereken yerde ağladım eşime benim söylemem gereken yerde o bana süpriz yaptı şimdi ise 2 çok istiyorum ama malesef olmuyor biizi:1:mde böyle oldu

Çok ilginç olmuş, size eşiniz vermiş o zaman haberi.. Ne güzel :)), en orjinal olanlarından biri bu bence :)) İnşallah ikincisi de olur hemen :)

:)) benim bir arkadaşım geceliğinin içine bir pembe birde mavi patik koymuş..daha sonra eşinin yanına gitip kucagına oturmuş..ee haliyle patikler dışardan belli olunca..eşii bunlar ne böyle demişş...arkadaşımda tahmin et..deyince adam anlamadan hemen patikleri çıkarıvermiş.. o çok şaşırdını vee eşimin böyle haber verdiğinden cok mutlu kaldığını söylemişti:)))

öğrendiğimde saat sabahın dördü.onca dayan şeytan dürtsün hadi test yap diye :)
yaptım sonuç pozitif :)bir süre olayın şokunu yaşadım evet istiyorduk planlıydı ama ne bileyim hemen olacağını hiç sanmıyordum.
bir süre öylece kaldım sonra dualar ettim hayırlı evlat diledim...
eşim gece vardiyasında saatler geçmek bilmedi...güzel bir kahvaltı hazırladım geldi nihayet, sonra kahve yaptım hadi dedim kahvelerimizi salonda içelim.içtik kapat fincanı falına bakayım dedim güldü kapattı..
bir süre geçti fincanını aldım.falına bakmaya başladım "bir misafir geliyor çok uzaklardan ama kalıcı bir misafir".Allah Allah kim ki vs vs dedikten sonra yüzüme baktı ve hamilemisin dedi gözlerini kocaman açarak :)başımı salladım evet dercesine... alnımdan öptü sarıldı bence oğlan dedi. hissetmiş :)dediği gibi de oldu şu an 3 aylık bir oğlum var :))))

ayy kızlar hikayeleriniz süper valla, gözlerim doldu okurken, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, bizede en yakın zamanda nasip eder inşallah:49:

:14:
:)) benim bir arkadaşım geceliğinin içine bir pembe birde mavi patik koymuş..daha sonra eşinin yanına gitip kucagına oturmuş..ee haliyle patikler dışardan belli olunca..eşii bunlar ne böyle demişş...arkadaşımda tahmin et..deyince adam anlamadan hemen patikleri çıkarıvermiş.. o çok şaşırdını vee eşimin böyle haber verdiğinden cok mutlu kaldığını söylemişti:)))
aa cok güzelmis canımmm yaa özeniyo insan =)

öğrendiğimde saat sabahın dördü.onca dayan şeytan dürtsün hadi test yap diye :)
yaptım sonuç pozitif :)bir süre olayın şokunu yaşadım evet istiyorduk planlıydı ama ne bileyim hemen olacağını hiç sanmıyordum.
bir süre öylece kaldım sonra dualar ettim hayırlı evlat diledim...
eşim gece vardiyasında saatler geçmek bilmedi...güzel bir kahvaltı hazırladım geldi nihayet, sonra kahve yaptım hadi dedim kahvelerimizi salonda içelim.içtik kapat fincanı falına bakayım dedim güldü kapattı..
bir süre geçti fincanını aldım.falına bakmaya başladım "bir misafir geliyor çok uzaklardan ama kalıcı bir misafir".Allah Allah kim ki vs vs dedikten sonra yüzüme baktı ve hamilemisin dedi gözlerini kocaman açarak :)başımı salladım evet dercesine... alnımdan öptü sarıldı bence oğlan dedi. hissetmiş :)dediği gibi de oldu şu an 3 aylık bir oğlum var :))))

ay canım ya harikaymıss gerçekten cok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün çok güzel söylemissin =)

Back
X