- Konu Sahibi greeneyes3543
merhaba arkadaslar. ben ne evliyim nede hamile amasunu hep merak etmisimfir bu güzel haberi sevdiklerinize özellikle esinize nasıl söylediniz süprizmi yaptınız esinizin ilk tepkisi nasıldı paylasırmısınızz =)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk bebeklerde her zman düsük riski oluyormus benim görümcem de hamile kalmıstı biz cok sevinmiştik ama malesef oda kaybetti. Hayırlısını versin ALLAH hepimize canım.. hadi insallah güzel haberleride verirsin anlatrısın burda bize![]()
evet malesef oluyor canımmm ama benim ki düşmedi 3. ayın sonunda kalp atışları durdu ve kürtaj oldumm...
yarın sabah kan testi yaptırıcamm belirtilerim varr...
eşimle gidicem ama pozitifse negatif demeyi düşünüyorumm...
akşamda 7 de görevden gelecek bir süpriz hazırlamayı düşünüyorum eğer pozitifse sonucumm..
evet onun da öyle olmustu kalbi durdu ve kürtaj olmustu:S hadi baklm canım insallah hamilesindir![]()
bende anlatayım canım ben hamile kaldığımda 18 yaşımdaydım ve erken diye düşünüyordum evlendiğimin 2 ayı hamile kaldım kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucu dedi doktor eşim sen gelmene gerek yok dedi ben alırım sonuçları bende tamam
dedim evde yaptım çıkmadı kesin yok rahatlamıştım ama eşim eve geldi gözün aydın yok dedi o biliyordu istemediğimi aradan 5 dakika geçti elinde koca bir demet çiçekle bebeğimin annesi diyerek bu çiçekler en güzel hamileye dedi ben ozaman çok ağlamıştım bizim durum biraz ters oldu sevinmem gereken yerde ağladım eşime benim söylemem gereken yerde o bana süpriz yaptı şimdi ise 2 çok istiyorum ama malesef olmuyor biizimde böyle oldu
aa cok güzelmis canımmm yaa özeniyo insan =):)) benim bir arkadaşım geceliğinin içine bir pembe birde mavi patik koymuş..daha sonra eşinin yanına gitip kucagına oturmuş..ee haliyle patikler dışardan belli olunca..eşii bunlar ne böyle demişş...arkadaşımda tahmin et..deyince adam anlamadan hemen patikleri çıkarıvermiş.. o çok şaşırdını vee eşimin böyle haber verdiğinden cok mutlu kaldığını söylemişti:)))
öğrendiğimde saat sabahın dördü.onca dayan şeytan dürtsün hadi test yap diye :)
yaptım sonuç pozitif :)bir süre olayın şokunu yaşadım evet istiyorduk planlıydı ama ne bileyim hemen olacağını hiç sanmıyordum.
bir süre öylece kaldım sonra dualar ettim hayırlı evlat diledim...
eşim gece vardiyasında saatler geçmek bilmedi...güzel bir kahvaltı hazırladım geldi nihayet, sonra kahve yaptım hadi dedim kahvelerimizi salonda içelim.içtik kapat fincanı falına bakayım dedim güldü kapattı..
bir süre geçti fincanını aldım.falına bakmaya başladım "bir misafir geliyor çok uzaklardan ama kalıcı bir misafir".Allah Allah kim ki vs vs dedikten sonra yüzüme baktı ve hamilemisin dedi gözlerini kocaman açarak :)başımı salladım evet dercesine... alnımdan öptü sarıldı bence oğlan dedi. hissetmiş :)dediği gibi de oldu şu an 3 aylık bir oğlum var :))))