Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç umduğum gibi olmadı :)
bel fıtığından dolayı spora yazılacaktım, beni teşvik etmek için eşimde yazılacaktı...
dedim ki 6 aylık yazılalım, neden 1 sene olsun aşkım daha iyi olur dedi, ya ne olur ne olmaz boşver belki yatmak zorunda kalırım dedim, ne alaka dedi, pat diye hamileyim dedim, arabadan 5 dk inemedi, dondu kaldı, 7 aydır çocuk istiyorduk, sarıldı, ağladı.... koştur koştur hastaneye gittik, kan testine, o kadar sevindi ki, sigorta anlaşması olmayan bir hastaneye girdik 370 TL para baydık :) bütün arkadaşlarına, ailelere herkese saniyede naklen yayın yaptı:90:
Bir gün evde otururken Tv izliyordum bir yandan internetten is ilanlarina bakiyordum bir yandan da haberlere bakiyordum. O dönem hatrlarsiniz Paris Hilton Istanbula gelmisti o haberi izlerken aglamaya basladim ama nasil duygulandim:)) neye duygulandigimida bilmiyorum bu arada tabi. Hemen arkadasimi aradim o da hamileydi ikizlerine. test yap dedi oysaki daha 2 gün gecmisti adetim hemen test yatirdim Pozitif cikti. Tabi okuyorum burda bazen pozitif cikiyor ama yanilabiliyor insan diye hastaneye gitttim kan testi verdim tabi esimde evi aramis bulamamis beni cebimi ariyor acmadim:)) sonucu görünce sok oldum hemen bebek magazasina gidip cingirak aldim. ve esimi aradim isyerine geliyorum konusmamiz lazim diye ciddi bir sesle:) gittim isyerine (hediye paketi yaptirmistm cingiragi) onu uzattm askim sana hediye aldim dedim. Sasirdi hediyeyi acti bakti ki cingirak:) bu ne dedi hediye dedim (erkeklerin jetonlar gec düsüyor) ne diyecegini bilemedi ne yani bebekmi geliyor dedi evet dedim gözleri doldu cünkü planli degildi esim erken diye istemiyordu sasirdik ikimizde test snucunu görünce inandi bana. o gn bütün gün sagi solu aradi sagir sultan bile duydu hamileligmi:)) nitekim bu haberden 3 gün sonra bebegim düstü(
Sonra yeniden hamile kaldim ve suan 16 aylik Poyraz adinda bir oglum var. Bakalim ikinciyi düsünüyoruz kismetse burdan tiyolar alayimda bu seferki baska olsun :))