HAMİLE OLDUĞUNUZU NASIL ANLADINIZ ??

Bu ayın hamisleri 😍

• Ankete Katılan
    27

Queenmarly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
42
19
3
30
Herkese merhabalar normalde son adet tarihim 26 Ekim Adetlerim çok düzenli değildir 30 günde bazen 25 günde bazen 28 günde bazen 32 günde bir olur eşimle birlikte bundan yaklaşık iki ay önce hamilelik şüphesiyle doktora gitmiştik doktor yumurta tembelliği polikistikover sendromu var sizde geç döllenme yaşarsınız dedi şuan görülen bir gebelik yok rahim duvarı incelmiş adete hazırlanıyor dedi eğer düşünüyorsanız folikasit tedavisine başlatalım sizi demisti ben tabi çok kötü birşey olmasada bu duruma üzülmüştüm çünkü böyle birsey duyunca tutturmak zor nasıl denk getircem diye düşünmüştüm sonrasında zaten adetim başladı 26 Ekim'de bir sonraki adet günümü telefonuna indirdiğim uygulama sayesinde takip ediyordum ama gününü kestiremedogim için 32 gün olarak baza alıyorum beklediğim adet tarihinden önce yani yumurtlama günün de üç gün öncesinde ve üc gun sonrasında yine denemek istedim ama tabi doktor aklımı karıştırdığı için tutucagini düşünmedim hiçte heveslenmedim normade dün adet olmam gerekirken adet olmadım aslında bir gün gecikmislik var ama kendimde olan belirtiler test yapmaya itti beni diyebilirim :)) belirtilerin adet tarihine yakın başladı zaten adet belirtileriyle birebir ama kendi vücudunuzu tanıyorsaniz ufak tefek farklılıkları anlayabilirsiniz benim ilk farkettigim gece uykudan beni uyandırcak derece de kasığıma bıçak gibi bir ağrının saplanmasiydi böyle birsey daha önce yaşamadım adet ağrısı gibi bişey değildi sonrasında göğüslerim büyümeye başladı ama aşırı bir hassasiyet ve acı yoktu adette çok aşırı hassas ve acı yaşardım bu tam aksiydi yüzümde yine sivilcelerim oluştu genelde çene bölgesinde olan sivilcelerim yanaklara kadar sardı diyebilirim idrar artışı yaşadım özellikle sabahları altıma edicek derecede çok sıkışıyordum geceleride uykudan kaldırıyordu bende ara kanama üstüne görme lekelenme vs olmadı son bir kaç gündür akıntım çoğaldı her seferinde bu sefer adet oldum diyip tuvalette kostum akıntı olduğunu gördüm bir diğer belirtim ise ben normalde erken yatan biri değilimdir ama aşırı uykusuzluk çektim hemen uyumak istedim bu bir kaç gün oldu sonra kayboldu ve en son şüphelendiğim belirtide burnumun üstünde cillenme farketmiş olmam onun üzerine bugün test yaptım ve sonuç hiç beklemeden saniyesinde pozitif çıktı :)) şuan sanırım geçmiş adetimi baza alırsam 4 buçuk haftalık hamileyim

Yaaaa olurkennn agzım kulaklarımda okudummm cokk guzell masalllah cok mutlu oldumm

Cnm hamişsin

Merhaba hanımlar bende bsey sormak istiyorum bilgisi olan warsa cewap werebilirmi acaba ilişki olduktan sonraki gün karnım we belim cok kötü agrımaya başladı bide pembe 3 4 damla akıntım oldu adetime daha 14 gün war gebelik olabilirmi acaba çok kötü belim we karnım agrıyo daha önce hiç olmamıştı adetten önce boyle adetten 3 4 gün önce oluyodu kafam çok karışk karnımdaki agrı birden adet sancısı gibi geliyo uyuyamıyorum agrıdan döne döne umutlanmakta istemiyorum ne zaman umutlansam olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…