Doğuma Hazırlık hamile olduğunuzu öğrendiğinizde içinize doğan cinsiyet ile çıkan cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lazkizu

DUYDUĞUM EN GÜZEL ❤ SESİ...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.130
1.307
53
32
merhaba arkadaslar ; hamıle oldugunuzu ogrendıgınız andan ıtıbaren önce saglıklı olmasının tek dılegınız olduguna emınım ; daha sonra cınsıyet merakı baslar da durur. 6+2 haftalık hamıleyım hamılelıgımı ogrendıgımden berı ıcıme dogan cinsiyet nedesende kız.anneler hisseder teorısı ne kadar dogru onu sorgulamak için bu konuyu actım. içinize dogan cinsiyetle öğrendiğiniz cinsiyet aynımıydı ? rabbim evlatlarımızı saglıklı sıhhatlı bızlere bagıslasın insallah. şimdiden tesekkürler

Oncelikle hayirli olsun canim. Ben ilk ogrendigimde ruyamda erkek bebegim oldugunu gormustum icime de hep erkek dogmustu. Oglum olacak Allah nasip ederse

Oncelikle hayirli olsun canim. Ben ilk ogrendigimde ruyamda erkek bebegim oldugunu gormustum icime de hep erkek dogmustu. Oglum olacak Allah nasip ederse

merhabalar sızlerede hayırlı olsun ınsallah. rabbim tamamına erdırsın. benimde hep ıcıme kız doguyor . erkek kız asla farketmez saglıklı olsun hayırlı bır evlat olsun herseyden once ama ismi bile hazır :)

hayırlı olsun canım
ben rüyamda erkek bebek görğmştüm

ilk bebeğim erkek olsun istiyordum allahta biliyor çünkü kızım olursa birdaha dogurmam diyordum çünkü bir kızım olmasını çok istiyordum

oylede oldu kızım oldu çok sükür şuan 9 yaşında 1 yıldır istiyoruz ve olmuyor,

Merhaba canım genelde rüyalar tersine çıkarmış öle söylüyorlar bende hep kızım olduğunu görüyorum rüyamda hayırlısı :)

merhabalar ben hıc ruya gormedım daha sadece ıcımdekı bır hıs. hatta bebegımı ben adetımden 4 gun once ruyamda arkadaslarımın soylemesıyle ogredım. adetıme 4 gun kala gıdıp kan testı verdım dırek. bıraz 6.his ve ruyalar konusunda degısık bır yapım var cok ruya gormem hatta yok denecek kadar ama gordugum zamanda hep bır mesaj alırım sankı. değişik seyler belkide bılınc altı.

merhabalar ben hıc ruya gormedım daha sadece ıcımdekı bır hıs. hatta bebegımı ben adetımden 4 gun once ruyamda arkadaslarımın soylemesıyle ogredım. adetıme 4 gun kala gıdıp kan testı verdım dırek. bıraz 6.his ve ruyalar konusunda degısık bır yapım var cok ruya gormem hatta yok denecek kadar ama gordugum zamanda hep bır mesaj alırım sankı. değişik seyler belkide bılınc altı.
Katılıyorum sana bence bilinçaltı ben bi ara çok kafama takmıştım kızmı erkek mi diye o zamanlar görmeye başladım

kendim de dahil herkes kız diyordu, bebişim erkekmiş.
bi arkadaşım da erkek diyordu kızmış onunki de.

Kızlar banada doktorum 10 haftada cinsiyet tahmini yaptı erkek dedi banada kız gibi geliyor resmine baktığımda sizce doğrumudur doktorun dediği bana çok erken geldi Yeni forum açtım kimse yazmiyinca size burdan sorim dedim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 161
İlk hamile kaldığım günden bu yana erkek hissettim, doktorum 12. haftada erkek dedi ama yinede bende bi kuşku var. Erken old için olsa gerek

Kızlar banada doktorum 10 haftada cinsiyet tahmini yaptı erkek dedi banada kız gibi geliyor resmine baktığımda sizce doğrumudur doktorun dediği bana çok erken geldi Yeni forum açtım kimse yazmiyinca size burdan sorim dedim
Canım şu nub teorisi grubuna at istersen orda yorumlar doğru çıkıyo bazen

İçime hep kız doğdu ve hayatım boyunca bir çocuğum olursa kız olmasını istedim. Şimdi de bir kızım oldu. Ama annem bana ben senin erkek olmanı istemiştim baban da kız derdi kardeşimde de babamın istediği çıkmış :)

İçime hep kız doğdu ve hayatım boyunca bir çocuğum olursa kız olmasını istedim. Şimdi de bir kızım oldu. Ama annem bana ben senin erkek olmanı istemiştim baban da kız derdi kardeşimde de babamın istediği çıkmış :)

Daha hamile kalmadan bile benim.çocuğum olursa erkek olur diyip hissediyordum.Hamile kaldim yine değişmedi hamileliğimin ilk gününden itibaren erkek hissettim.Doktor erkek dediğinde de hiç şaşırmadım o yuzden :) Şimdi 30 haftalık olduk az kaldı gelmesine :)

Back
X