hamile olduğunuzu testte en erken ne zaman öğrendiniz?

Adet günüme 3 gün varken öğrendim sonra kanda baktırdım zaten ama değişebiliyor bazen geç döllenme olablio bu yüzden idrar testinde çıkmıyo umarım hersey gönlünüzce olur

Ben kizima hamileyken tam adet gunun ogrenmistim 11ocak sat 11subat bat 11subatta yaptm direk net ciktim simdi ikinci icin yarin test yapicm bakalm varmi yokmu hayirlisi Inşallah

Battan 5 gün once idrar testiyle. Daha doktora da görmedim :) bat yarın. 5 gün gecmesini bekleyecegim.

Adetim bi hafta varken idrarda ikinci çizgi silik çıkmıştı adet günüde kanda öğrendim.

TAM ADET GÜNÜNDE ÇOK HAFİF İKİNCİ CİZGİ VARDI DIKKATE ALMADIM 5 GÜN GEÇİNCE ÇOK DAHA BELİRGİNDİ O GÜN KANDA DA ÖĞRENDİM.

benimde adetime 5 gün varken idrarda öğrendim hemde akşam idrarıyla,en büyük belirtim uyku haliydi bu kadar :)

regl olmam gereken günün sabahında teste 2. silik çizgi çıktı, kan testi 171 çıktı aynı gün.

4 gün gecikme olunca kan tahliliyle öğrendim 2018 di beta hcg. Kan sonucunu beklerken de eczaneden idrar testi alıp yaptım negatif çıktı, 2.5 aylıkken hatıra olsun saklarım diye bi test daha yaptım 2. çizgi varla yok arasında çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…