kızlar ben yeni üyeyim biliorum çok erken ama biz 4 aylık evliyiz 3 aydır çocuk denioruz her ay hüsran ve ben kafama bu konuyu fazlaca takıyorum..annemin rahmi tersmiş ve evlendikten 2 2.5 sene sonra çocuğu olmuş bende aynı olurmuyum diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum..bu ay ilk kez 1 hafta süren hastalığım üç gün sürdü ve kesildi ilk gün 4 5 saat çok ağrı çektim ben yine olmadı die ümitsliğe kapılmışken hastalığımın 3gün sonra kesilmesi bana bir umut oldu sizce üstüne görmüş olabilirmiyim kesildikten 2gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı malesefff tekrar test yapmalımıyım yada tekrar yapmak için ne kadar beklemeliyim erken olduğu için negatif çıkmış olabilirmi lütfennn bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun (( çooook istiorum bebeğimin olmasını
daha cok erken canını sıkma.. yumurtlama döneminde, yani adet başlangıcından itibaren 10 15 gün sonra sına denk getirmeye calışın, bebek çalışmalarını..öyle kalma ihtimali yüksek oluyormuş, kafana takma kıss bı bakmışın hamilesin :))
İnş cnm ya ne biliyim ilk kez adetim 1 haftadan kısa sürdü bende ümitlendim üstüne görmde aynı şeleri yaşayan arkadaşlarımızn mesajlarını okumuştum burdan belimde ağrı sağ kasığımda batmada var yada psikolojik olarak ben kendi kendime ypıorum hayırlısı artık allahım isteyen herkese nasip etsin beklemekten başka çarem yok
6 aylik evliyim 2 sene dogumkontrol ilaci kullandim oncesinde, hemen hamile kalmam diye evlendikten sonra ilaci biraktim ve suan 3 aylik hamileyim, ultrasnda doktor rahmin ters demisti bende hicbi skinti yaratmadi hamile kalmamda,