• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimali varmi🥺

Burcutglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2025
4
4
1
18
Aralıkta düşük yaptım gebe kalmak istiyordum ama bi türlü kalamıyordum bugün test yaptırma gittim kürtajımdan 10 ay geçti ve test sonucum 4.3 çıktı gebelik olma olasılığı varmı 🙏🏻

Canımsın ya çok teşekkür ederim inş vardır çok istiyordum 🥹
Olabilir de olmayabilir de benm de 3.küsür çıktı Mart sonunda. Bazı testler negatif bazıları pozitif idi ama pozitif olanlar mimli testti. Druna mesaj attm maalesef negatif dedi 5 altı olmamalı. Sonra kağan Kocatepe vıdeolarını dinledim cok umutlandım o ay 2 kez yumurtlamstm ve maalesef 2. Yumurtlamaya gore adetm geldi aynı laboratuvar da 1y ay ınce hormon testmdr HCG 1.2den kucuktu. Bosa umutlanmayın üzülmemek için ama mutlaka baktırın da. Umarm sizin yükselme aşamasıdır🌺

Olabilir de olmayabilir de benm de 3.küsür çıktı Mart sonunda. Bazı testler negatif bazıları pozitif idi ama pozitif olanlar mimli testti. Druna mesaj attm maalesef negatif dedi 5 altı olmamalı. Sonra kağan Kocatepe vıdeolarını dinledim cok umutlandım o ay 2 kez yumurtlamstm ve maalesef 2. Yumurtlamaya gore adetm geldi aynı laboratuvar da 1y ay ınce hormon testmdr HCG 1.2den kucuktu. Bosa umutlanmayın üzülmemek için ama mutlaka baktırın da. Umarm sizin yükselme aşamasıdır🌺
Anladım cnm ama rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin

Anladım cnm ama rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin
İnşallah pozitiftir moraliniz bozulsun diye yazmadım asla hayal kırıklığı daha kötü. hala pozitif gebelik testlerine bakmak için akışa bakıyorum böyle gebelik haberleri duyunca çok mutlu oluyorum sizi de takipteyim yarın inşallah değerinizi artmış olur

Back
X