Yanlış anlamayın ama neden bu kadar detay veriyorsunuz ve ne değişik fantezileriniz varMerhaba kızlar üstümde ince esortman ve iç camasır varken eşim üstüme boşaldı vajinanın ıslandıgını farketttm içime kadar girdi hemen üstümü degistirdim yaklasık 8 9 saat sonra ulpisad ertesi gün hapı içtim iki hafta gecmeden lekelenmem oldu parcalar düstü adet olmadım normaldede adet düzensizligi yasan bırısıyım günüm gecti test yaptım ikinci cizgi silik cıktı teste yanlıs olabılır dıye 3 tane yaptım hepsıde aynı gebelık varmıdır
Vallla böyle de bısey varsa yanı dıyeck bısey yok ceketi üstüne atıpta hamıle kalmak gıbı bısey bnce inşlh rabbım sıze nasıp etsınValla varsa helal olsun bacım biz uğraşıyoruz da olmuyor
Yanlış anlamayın ama neden bu kadar detay veriyorsunuz ve ne değişik fantezileriniz varertesi gün hapı kullanmışsınız ama bir ihtimal var
Sizden daha detaylı yazanlarda var siz yine iyisinizçokmu detaylı oldu
Biraz bunalımın etkısı olabılır belkı kafa rahatlack yorumlar yapılır dıyeSizden daha detaylı yazanlarda var siz yine iyisiniz
En iyisi kan vermek benceBiraz bunalımın etkısı olabılır belkı kafa rahatlack yorumlar yapılır dıye
Varsa buraya yazarmisin gerçekten enteresan böyle de tutarsaVallla böyle de bısey varsa yanı dıyeck bısey yok ceketi üstüne atıpta hamıle kalmak gıbı bısey bnce inşlh rabbım sıze nasıp etsın
Eğer olursa çocuğu değerlendirin
Koşu yarışlarına falan mutlaka gönderin dünyanın en hızlı spermi döllenirse bu çocuk olur kesinlikle
Böyle gebelik daha mı kolay acaba bundan sonra boyle deniyoruz hanımlar evde nekadar pijama varsa çekin üstunuzeMerhaba kızlar üstümde ince esortman ve iç camasır varken eşim üstüme boşaldı vajinanın ıslandıgını farketttm içime kadar girdi hemen üstümü degistirdim yaklasık 8 9 saat sonra ulpisad ertesi gün hapı içtim iki hafta gecmeden lekelenmem oldu parcalar düstü adet olmadım normaldede adet düzensizligi yasan bırısıyım günüm gecti test yaptım ikinci cizgi silik cıktı teste yanlıs olabılır dıye 3 tane yaptım hepsıde aynı gebelık varmıdır
Testte ikinci cizginin silik cıkması pekı kan testinde cıkar bakalımBence hamilelik yok.
O bahsettiğin düzensiz kanama ertesi gün hapından dolayı.
Sperm iç çamaşırı pijamayı delipte hedefe ulaşamaz diye düşünüyorum.
silemiyoz mu bu konuyuBöyle gebelik daha mı kolay acaba bundan sonra boyle deniyoruz hanımlar evde nekadar pijama varsa çekin üstunuze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?