• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimali

derman46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
9
4
1
30
Merhaba kızlar üstümde ince esortman ve iç camasır varken eşim üstüme boşaldı vajinanın ıslandıgını farketttm içime kadar girdi hemen üstümü degistirdim yaklasık 8 9 saat sonra ulpisad ertesi gün hapı içtim iki hafta gecmeden lekelenmem oldu parcalar düstü adet olmadım normaldede adet düzensizligi yasan bırısıyım günüm gecti test yaptım ikinci cizgi silik cıktı teste yanlıs olabılır dıye 3 tane yaptım hepsıde aynı gebelık varmıdır

Merhaba kızlar üstümde ince esortman ve iç camasır varken eşim üstüme boşaldı vajinanın ıslandıgını farketttm içime kadar girdi hemen üstümü degistirdim yaklasık 8 9 saat sonra ulpisad ertesi gün hapı içtim iki hafta gecmeden lekelenmem oldu parcalar düstü adet olmadım normaldede adet düzensizligi yasan bırısıyım günüm gecti test yaptım ikinci cizgi silik cıktı teste yanlıs olabılır dıye 3 tane yaptım hepsıde aynı gebelık varmıdır
Yanlış anlamayın ama neden bu kadar detay veriyorsunuz ve ne değişik fantezileriniz var 😂ertesi gün hapı kullanmışsınız ama bir ihtimal var

Bence hamilelik yok.
O bahsettiğin düzensiz kanama ertesi gün hapından dolayı.
Sperm iç çamaşırı pijamayı delipte hedefe ulaşamaz diye düşünüyorum.

Böyle gebelik daha mı kolay acaba bundan sonra boyle deniyoruz hanımlar evde nekadar pijama varsa çekin üstunuze 😁😁😁

Bence hamilelik yok.
O bahsettiğin düzensiz kanama ertesi gün hapından dolayı.
Sperm iç çamaşırı pijamayı delipte hedefe ulaşamaz diye düşünüyorum.
Testte ikinci cizginin silik cıkması pekı kan testinde cıkar bakalım
Böyle gebelik daha mı kolay acaba bundan sonra boyle deniyoruz hanımlar evde nekadar pijama varsa çekin üstunuze 😁😁😁
silemiyoz mu bu konuyu 😅 valla olanı yazdım pişman oldum 😅

Back
X